Snak

Mere indhold efter annoncen

England droppede OneLove-anførerbind: Har ikke været involveret

Skrevet af bold
man 21. nov 17:22

Gareth Southgate fortæller, at han ikke har været involveret i nogle beslutninger omkring OneLove-anførerbindet de sidste 24 timer. Den engelske mandskab har i stedet fokuseret på fodbolden. Læs hele nyheden her
Skrevet af Taco mix
Man kunne også have haft idéen om et "human rights" armbånd? Så fik man ikke kun LGBT med?

Men sikke en kontroversiel og nyskabende nyhed herinde, at der skal sættes fokus på LGBT..
"Banke banke på" - "Hvem der?" - "Ronaldo!" - "Ronaldo, hvem?" "Fede Ronaldo".
Skrevet af Fremad Amager på Landsholdet
Vi skal have et armbånd hvor alle 64 køn er nævnt. Så kan de lære det facister.

Eller et armbånd hvor der står “vi har altid ret!”
Skrevet af Pumastuvning
I er vist nogle rigtige mandemænd...

Men det er fordi homoseksualitet er ulovligt i Qatar at de gerne vil tage armbåndet på. Og sikkert også for at krænke jer lidt. 😉
Skrevet af Taco mix
Eller også er der nogle der tænker på alle de døde migrantarbejdere, og som mener de fortjener minimum samme bevågenhed? (selvom det nok ville kræve en del artikler efterhånden)

Men typisk at dreje det over på, at så er man en "mandemand" eller "imod det".

Nogle tænker bare på samtlige ofre (og gerne dem der rent faktiske er døde) , og vil gerne have et human rights istedet.

Human rights er jo OGSÅ LGBT. Bevares, så handler det ikke KUN om dem, men mon ikke man alligevel kunne finde et fælles punkt?
"Banke banke på" - "Hvem der?" - "Ronaldo!" - "Ronaldo, hvem?" "Fede Ronaldo".
Skrevet af Pumastuvning
Jeg gentager lige mig selv.

Det er officielt ulovligt at være homoseksuel og man kan blive henrettet for det. Det er derfor de gerne vil sætte fokus på det.

Det betyder ikke at man er ligeglad med migrant arbejdere.
Skrevet af Taco mix
Men samtlige nyheder omhandler jo dette. Med tanke på Qatars størrelse og den økonomi de har, er deres LGBT gruppe så en stor udsat gruppe?

Kan du henvise mig til noget der antyder, at de har lidt samme skæbne som de cirka 6500 migrantarbejdere der er blevet arbejdet ihjel?

De er et bandit land, og dem der er homoseksuelle, har økonomien til at rejse hvorhen de vil i denne Verden med ægte "fuck you money".

Men LGBT er det eneste vi har i vores priviligerede værktøjskasse. Vi kan slet ikke forestille os de grusomheder, som folk er blvet dræbt af, mens de er holdt som slaver, og derfor vender vi tilbage til vores tryghed - nemlig LGBT - for det kender vi.

Det eneste jeg forslår er et "human rights" armbånd. Det er jo også pro LGBT. Det handler selvfølgelig ikke KUN om LGBT, men er det ikke også okay? Bare nogle gange, at alt ikke omhandler LGBT? Der er rigtige mennesker der er døde her.
"Banke banke på" - "Hvem der?" - "Ronaldo!" - "Ronaldo, hvem?" "Fede Ronaldo".
Skrevet af Mikail
Hold nu op med at blande sex, religion og politik i sporten.
Skrevet af Fremad Amager på Landsholdet
Puma @
Bliver skam ikke krænket, støtter 100% homoseksuelle rettigheder. Men skal vi høre på små puslinge som dig, kæmpe for vestlig indoktrinering under hele vm?
Når i kommer med jeres fis om nonbinære og 64 køn så er det sku svært et være med på vognen.
Skrevet af Fremad Amager på Landsholdet
Tacomix spot on !!! Tak
Skrevet af poh
Altså, når vi ikke kan få vores vestlige værdier accepteret til deres VM, så får man jo helt lyst til at forbyde dem at udøve deres religion, når de deltager til slutrunder her på kontinentet. Meeeen, det ville der nok ikke komme noget godt ud af.

Og samtidig er al den sensationsjournalistik også lidt fjollet. Det er jo fuldstændig hvad man kunne forvente. Nu står Jon Pagh på TV2 og flipper ud over at politiet ikke brød sig om at han gik med ONE LOVE anførerbindet på armen ude i offentligheden. Der er da ingen tvivl om at Qatar er et skod land, men det svarer lidt til at rejse til Nordkorea og opføre sig chokeret over tingenes tilstand.

Man kan da håbe på skandalerne hober sig op i en grad, hvor FIFA simpelthen får sværere ved at tildele fremtidige slutrunder til kontinenter der lever i stenalderen.
1. Klaus Lykke 2. René Henriksen 3. Jan Bjur
Skrevet af Taco mix
Det handler jo hverken om "puslinge" eller om at der også sker andre ting. Det handler bare om, at vi kan have et fælles budskab i "human rights" og det kan også dække over LGBT.

Men kun at have nyheder pt om LGBT og "one-love" er på grænsen til at være ironisk, med tanke på selve ordet..

Human rights er for alle!
"Banke banke på" - "Hvem der?" - "Ronaldo!" - "Ronaldo, hvem?" "Fede Ronaldo".
Skrevet af Org
Hold nu kæft med de armbind.
Hvis Jeg var leder i Qatar havde jeg smidt denne børnehave ud på røv og albuer.
Så kan de knæle, male stadions regnbuefarvede og gå med de anførerarmbånd de vil.
Skrevet af Al-bold
Hykleri og hulkeri. Så boycot deres gas og olie, deres flyselskab, som flyver os rundt i hele verden. Smid de klubber ud af det gode selvskab, hvis de bliver købt af rige arabere. Men nå nej. Så går det ud over os selv. Og det vil få uoverskuelige konsekvenser for os selv. Så er det lige pludselig lige meget med homoseksuelle og arbejdernes menneskerettigheder? Vi vil gerne brokke os, men det må ikke koste os selv noget. Helt til grin.
Skrevet af kwakk
Taco, kan du ikke lige smide et link, til de 6500 døde du snakker om?
annonce
0