Snak

Mere indhold efter annoncen

Enrique: Champions League ikke definerende

lør 27. aug 2016
Luis Enrique glæder sig til at spille Champions League, men fortæller samtidig, at turneringen ikke er definerende for, hvor god en sæson Barcelona får. 

Læs hele nyheden her
La liga er den sværeste klubturnering for Bcn at vinde, så ja det er 1. priotet. Champions league kan man jo nærmest vinde med lodtrækningsheld og dommertække, hvis man er et godt hold, se bare Real...
Du laver sjov ik?? La liga er den sværeste? Der er 2 hold I den liga som de skal kæmpe imod, så det er en ommer.. Og så er det mangel på klasse og format at du ikke kan indrømme at Real Madrid bare var bedre I CL end Barcelona, tag ansvar i stedet for at skylde skylden på alt andet.. Røg Barcelona ud til Real?, eller tabte de til et andet Madrid hold? Eller var det Real skyld Barcelona tabte til Atl. Madrid? Skal vi ikke lige løfte niveauet op til et voksent niveau?
Årsagen er nok mere Barcelonas defensive udfordringer, der er ikke klasse nok I forhold til de offensive spillere..
La liga er den sværeste klubturnering for Bcn at vinde


Hahaha det er da kun PSG og Bayern der har det nemmere! Spiller omkring 30 træningskampe i ligaen pr sæson, så der burde ikke rigtig være nogen undskyldninger for ikke at gøre det godt i Champions League.
UTD
Det er det vel næsten. Jeg tror i hvert fald holdet føler de skulle have vundet. Dernæst bliver det forværret af Real vinder. Barcelona, Bayern, PSG og City er nok de hold som tørster aller mest efter det trofæ.
meget sjovt at Barcelona blev kaldt uefalona for nogle år siden, fordi nogle Madrid fans mente at Barca fik hjælp. Men når Barca fans mener at Real fik lodtrækningshjælp, og havde historiens mest lette vej til titlen, så mangler de format.
@WS14

Holder hverken med Barcelona eller Real Madrid, men hvis du ikke mener at Barcelona fik hjælp i den famøse kamp mod Chelsea i Champions League, så er du meget farvet.
UTD
Jeg er Man Utd fan, så hverken Barca eller Real fan, men at skylde et nederlag på dommeren er mangel på format, man taber kampe fordi man brænder sine chancer eller laver defensive fejl, så simpelt er det.. Atl Madrid var bare bedre taktisk end Barca, bedre at man erkender sine fejl, for så kan man lære af det og blive bedre, end ikke at tage ansvar, komme med undskyldninger og ikke udvikle sig.. Ikke bare I fodbold, men I livet generelt.
Jeg ved ikke, Leicester vandt PL og den liga er fyldt med stærke hold. Jeg er ikke i tvivl om at holdende i den afsluttende fase af CL har højere kvalitet end La Liga med undtagelse af Barcelona, Real Madrid og nutildags også Atl. Madrid, men det kan stadig være vanskeligere at vinde en liga hvor man, sammen med 1-2 konkurrenter, forventes at vinde 85-95% af kampene og det hele evt. afgøres under få kampe mellem de store. Især hvis man kommer ind i en periode med pointtab for så skal man virkelig håbe at ens konkurrenter er lige så uheldige, eller man skal være overlegen i de indbyrdes opgør. PL er en liga med omkring samme kvalitet som PL, men her kæmper flere hold om titlen, hvorfor en dårlig periode ikke behøver at være lige så katastrofalt.
ChL er en meget sjov turnering, men den er meget udvandet efterhånden og det bliver værre endnu. Bortset fra når Barcelona vinder den, er det efterhånden en vane at det netop ikke er Mesteren, some vinder turneringen.
Romario 1994, Ronaldo 1996 - 1997 - 2002, Rivaldo 1999, Ronaldinho 2005-2006, Messi 2009-2010-2011-2012-2015-2019. Alle kåret som verdens bedste spillere. Og så den bedste Dansker nogensinde, Michael Laudrup. Gæt hvad for et hold.
annonce