Snak

Mere indhold efter annoncen

Erik Hamrén inddrager to ugers ferie i AaB

Skrevet af bold
tor 17. nov 12:03

AaB-spillerne fortsætter med at træne i to uger ekstra. Vi skal forbedre os, hvis vi skal overleve i Superligaen, siger Erik Hamrén.



Læs hele nyheden her
Skrevet af Ditmer-K
Fornuftigt. De fortjener ingen ferie
Internazionale AaB
Skrevet af SotD
Straf som motivationsfaktor er nærmest altid en god idé. Særligt hos et hold teknisk stærke spillere der tvinges til at spille betonfodbold.
Silkeborg IF
Skrevet af JUXTAPOZ
AaB har ikke et teknisk stærkt hold. Muligvis på papiret, men det er ikke det man ser på banen.
AaB fan til jeg dør..bum bum!
Skrevet af RødgrødMedFløde
Fint. Løser ikke problemet med en inkompetent bestyrelse, men lige nu er det også mere akut at få spillet på banen til at fungere, med de midler man har.
Skrevet af SotD
AaB har ikke et teknisk stærkt hold. Muligvis på papiret, men det er ikke det man ser på banen.


Så var det nok det man skulle arbejde lidt på, i stedet for at sætte dem på bænken fordi de ikke er dygtige nok defensivt, når de hver især har bevist sig som blandt de dygtigste tekniske kapaciteter i Superligaen.

Lucas Andersen og Alan Souza bliver jo ikke nævneværdigt bedre af at tage 3kg muskler på, og få en bedre kondition. Om muligt fjerner de bare yderligere af det de er rigtigt gode til, nemlig den hurtige afvikling med bold.

Man har alle muligheder for at sætte et hold op der spiller som Silkeborg, men vælger at forsøge at kopiere Horsens og SønderjyskE i stedet. Det er decideret hovedløst. Men selvfølgelig fint nok som SIF fan, for så plukker vi jo bare dem i sætter af én ad gangen, og viser at de er profiler i Superligaen, hvis man gider spille dem rigtigt.
Silkeborg IF
Skrevet af Snigskytten
Havde det ikk givet mere mening og trække de 2 uger i opstarten ?
Moral er godt.....
Skrevet af Alabu
Straf som motivationsfaktor er nærmest altid en god idé. Særligt hos et hold teknisk stærke spillere der tvinges til at spille betonfodbold.

Spot on. Det var i mine øjne lidt af et selvmål at erstatte Friis med Hamrén. Vi har ikke spillerne til den type fodbold, som Hamrén tilsyneladende gerne vil implementere.

Friis præsterede derudover et pointgennemsnit på 1.00 i Superligaen, mens Hamrén lige nu ligger på 0.63. Det gør ikke ´selvmålet´ mindre.
Skrevet af TheHarryKaneTeam
We had a good team on paper. Unfortunately, the game was played on grass.
Skrevet af læderkuglen
Fyringen af Friis til fordel for uduelige gammelfar var en joke. Som at sætte Ove Pedersen eller Viggo Jensen til at træne det brasilianske landshold.
Skrevet af SotD
We had a good team on paper. Unfortunately, the game was played on grass.


Det er jo meget sjovt, hvis ikke det var fordi det er det samme hold (give or take) som i en periode blev skrevet ud som favoritter til at tage guldet for halvandet år siden. Det er slet og ret inkompetente trænere i et rædderligt ledelsessetup der er problemet, og ikke spillerne. De HAR så rigeligt bevist hvad de kan - for ganske nyligt endda.
Silkeborg IF
Skrevet af VBK - Leeds
Det er mit indtryk at mange klubber træner et par uger mere inden de holder ferie.
Så vist ikke specielt for AaB, men selvfølgelig hvis de var blevet lovet ferie så er det jo ikke så rart.
Skrevet af AaBager
Fint, 7 uger lyder jo også helt væk, så hvis man ser det som en straf, så skal man vist finde noget andet at lave.

Forstår ikke folk savner Friis, (jo, Jacob Friis). Der var ikke nogen fremgang at se, tværtimod, og vores organiserede angreb var ikke eksisterende. Ikke at det er blevet bedre, men skulle jeg vælge en til at hive os fri, satte jeg min lid til Hamrén. Lars Friis var fyldt med snak og fine ord, men det sås ikke på banen at han var kompetent. Nedturen startede da han blev hevet ind...
Skrevet af buffon
Helt enig med Bager.... det er ikke Hamren den er gal med...
Skrevet af kimjen
ESBJERG PART TWO 🤡
kimjen
Skrevet af Alabu
Forstår ikke folk savner Friis

Der er vel heller ikke nogen her, der har skrevet, at de decideret savner Friis i AaB? Det er derimod er blevet skrevet, at man ikke forstår ansættelsen af Hamrén på bekostning af Friis. Ansættelsen af Hamrén har hverken været ét, to eller tre skridt frem i forhold til spillet på banen, tværtimod.
Skrevet af Slettet(301828230802)
Som AaBfan bosiddende i København, vil jeg glæde mig til at se en masse udebanebold på Sjælland i 1. Division i næste sæson. Det er vel også det eneste positive, hvis de rykker ned.
Skrevet af irtysh
Måske de burde ha’ lidt ekstra ferie i stedet for?
Freja & Thor!!
Skrevet af LigeTilAnledningen
Nu har jeg kun set highlights fra kampen mod FCN, men jeg bemærkede at ved et første mål stod Aab med 9 mand, nærmest i det lille felt, og prøvede at lukke ned for regulært opspil, det ser helt absurd ud. Det klassiske sideskiftede blokforsvar der primært dækker bagrum er passé i moderne fodbold. Det handler om koordineret stikpres fra de forreste kæder, dygtige spillere der kan rydde op og så en bagkæde der markerer tæt og ikke er bange for kropskontakt. Og som i øvrigt heller ikke bakker helt ned over baglinjen når de bliver udfordret.
Jeg kunne forstå at Aab forsøgte sig mere aggressivt da de kom bagud, men hvis presset ikke sidder i skabet så bliver man selvfølgelig overløbet. Koordineret er kodeordet, spillere skal kende deres rolle godt og det kræver selvfølgelig træning.
Efter OB var kommet foran 0-2 mod ACH, stillede de sig også ned som et Ove C hold i starten af 00´erne. Og lige pludseligt stod der 3-2. Det er ikke helt uden mertitter, især hvis spillerne positionerer sig fornuftigt og ikke for langt tilbage, og i øvrigt forstår værdien af at stole på egen og sidemandens positioner og ikke fiser for meget rundt. Men generelt er spillet så veludviklet og spillerene så gode teknisk at det simpelthen ikke fungere længere og man bliver spillet rundt om. Det er for passivt til moderne fodbold.
Nu er Aab´s og OB´s trænere begge fra Sverige, og hvis det er den svenske filosofi de kommer med, tror jeg sgu aldrig det bliver helt godt.
Skrevet af thadcastle
var det så ikke bedre at starte 2 uger tidligere?
Skrevet af guldtilOB
De rykker ned alligevel. Der er langt op til Brøndby, og dem tror jeg ikke de kan overhale.
Odense... byen der nægter at have elitesport. If you pay peanuts , you get monkeys.
annonce
0