Snak

Mere indhold efter annoncen
moderator
Ikke desto mindre har de klaret sig lige så godt i Europa i år.
https://kortlink.dk/sudv
moderator
"I øvrigt blev vi jo europa-mestere en gang. Det var vist uden Mo medvirken og Michael Laudrup var vist heller ikke med ;O)"

Jep, men vi kvalificerede os nu ikke.
https://kortlink.dk/sudv
Uden jeg kan huske det, kan det være fordi man kun fik 2 point for en sejre.
moderator
Du har helt ret. Jeg retter:)
https://kortlink.dk/sudv
Hvad er det der goer, at mange herinde mener, vi burde kvalificere os foran stoerre lande som Sverige og Spanien?

Eller Sverige/Portugal for den sags skyld.

Nogen vil spille 4-4-2. Vil spiller nu med 1 angriber i front, og har meget svaert ved at finde en med klassen der, hvorfor vi har vaeret noedsaget til at bruge Jon i nogle kampe. Og nu vil man saa have 2 derop.

I Olsens 4-3-3 ligger Jon jo paa den offensive midt, naar Bendtner er der. Klart bedst for Jon.

Selffoelgelig har Olsen ret. Suppen er ikke god nok til at vaere hoved leverandoer til landsholdet, hvis vi stadig mener vi skal kvalificere os til noget. Vel fin demonstreret i seneste kval, hvor der var mange spillere fra superligaen.

Du kunne så se på resten af holdet. 2 af de tre tidligere så gode kantspillere er ved at være afdankede. Vi har ikke længere gode backs. Det ser ud til at vores bedste målmand skal spille Championship. JDT er i øvrigt ikke blevet mere giftig end han har været de sidste 5-6 år.


Bevares, men vi har jo alle dage haft svage punkter. Synes nu også kun det er venstre-backen der rigtigt halter. En fit Lars Jacobsen er da hvad jeg ville kalde en god back.

Jeg er imidlertid enig i din beskrivelse af vores kantspillere, hvilket set i lyset af deres vigtighed i det nuværende system er endog meget skidt. Men hæj, Gronk er stadigt god på de fleste dage og vi har talenter som Kahlenberg, Beckmann og Lorentzen, så helt sort er det ikke.

Forstår ikke hvem du mener er vores bedste målmand? Sørensen? Han ryger da ikke til nogen Championship klub? Schmeichel er måske den du tænker på? Please explain.

Overordnet set står vi mindst ligeså stærkt som tidligere IMHO. Problemet er Olsen, ikke spillerne.
moderator
"Bevares, men vi har jo alle dage haft svage punkter. Synes nu også kun det er venstre-backen der rigtigt halter. En fit Lars Jacobsen er da hvad jeg ville kalde en god back."

Selvfølgelig har vi det, men det er nu lang tid siden vi har haft SÅ mange svage punkter. Ja LJ er en ok back når han er fit, men nu må vi først se om han rammer niveauet igen efter sin lange skade. I øvrigt kan det sagtens tænkes at den ene back vi har der er ok bliver 2. bundesligaspiller. Tidligere havde vi Helveg, der spillede i Udine/Milan på højre og Heintze/NJ jensen (dengang god) på den anden back.

"Jeg er imidlertid enig i din beskrivelse af vores kantspillere, hvilket set i lyset af deres vigtighed i det nuværende system er endog meget skidt. Men hæj, Gronk er stadigt god på de fleste dage og vi har talenter som Kahlenberg, Beckmann og Lorentzen, så helt sort er det ikke. "

Grønkjær er LANGT det niveau han havde for en åndfuld år siden. Kahlenberg har endnu ikke vist han er en god afløser på kanten. Beckmann og Lorentzen er endnu et godt stykke fra at være mere end gode SAS-ligaspillere.

"Forstår ikke hvem du mener er vores bedste målmand? Sørensen? Han ryger da ikke til nogen Championship klub? Schmeichel er måske den du tænker på? Please explain. "

Sørensen selvfølgelig. Meget tyder på han ryger til Championship, jo.

"Overordnet set står vi mindst ligeså stærkt som tidligere IMHO. Problemet er Olsen, ikke spillerne."

Når vi nu er blevet svagere på kanterne, backen, og målmandsposten, så skal der vel være en del der trækker op, for der overordnet set er tale om at vi har en lige så stærk trup som tidligere.https://kortlink.dk/sudv
Mange pladser er svage i forhold til tidligere år, men vi har så længe jeg kan huske ikke haft bedre midterforsvarer.
Hts
Suppen er ligeså god som den svenske

"Eller Sverige/Portugal for den sags skyld"

Så nu mener du heller ikke at vi kommer med til næste slutrunde. Det gør jeg heller ikke. Men du læner dig tilbage og siger:

"Bare ærgeligt, det vender nok snart".

Det nægter jeg. Hvor lang tid skal vi vente på at MOs marsterplan slår igennem? To slutrunder mere uden dansk deltagelse?
Det er en lige stor skuffelse for mig hver gang vi ikke kommer med og din modvilje mod at søge nye veje er et udtryk for den stivhed der præger store dele af den danske fodboldverden. Den stivhed der også gør at vi ikke kvalificerer os. Jeg er sådan set ligeglad med om den nye træner, der vel kommer på et eller andet tidspunkt, har et kendt navn. Jeg er et eller andet sted også ligeglad med om han får succes( dermed ikke sagt at jeg ikke bliver skuffet hvis han ikke skulle få det). Det væsentlige er vel at man prøver noget nyt når nu man bliver ved med at løbe panden mod muren!
Theres a red devil in all of us
Landstræner jobbet er det mest overvuderede job i fodboldverden.
Jeg synes det skulle være op til befolkningen. Lav en afstemining på internettet op til en kamp og de spillere der får flest stemmer kommer på holdet.
Hvor svært kan det være!
annonce