Snak

Mere indhold efter annoncen

Et godt eksempel er f.eks Ulrik Laursen som var med mod Spanien. Vel en af de bedre forsvarspillere i SAS Ligaen, men komplet overmatchet overfor Torres og Villa. Havde vi derimod haft Agger på plads i den kamp havde tingen da set bedre ud.

Nu skal det lige siges at det ikke engang var Villa og Torres som spillede overfor Laursen og Laursen, men derimod Raul Tamudo, enda ene mand.

At Olsen ikke lod Martin Laursen mandsopdække Tamudo kampen igennem fatter jeg simpelthen ikke.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Fair nok Inuk. Min pointe er dog stadig den samme. Ved flere af målene ser Ulrik Laursen rimeligt blank ud. Det er han dog ikke ene om.
Agger blev dog toerret af Morientes i det modsatte opgoer.

@Sally

Jeg har aldrig sagt at jeg ikke vil til slutrunderne. Retorikken herinde gaar bare paa, at det er ringe at vi ikke kvalificerede os foran Sverige og Spanien, og jeg kan ikke se noget der goer at vi kan regne med det.

Og nej, jeg forventer ikke vi kvalificerer os til VM. Sverige og Portugal er bedre end os. De har simpelthen bare bedre spillere.OT>

Selvom jeg godt kan lide ER, saa maa manden vel indroemme, at profiler i suppen oftest har det svaert naar de kommer ud. Se bare paa hans egne Thygesen og Simon P.


Men går Sverige ikke netop videre fordi de spiller mere realistisk? For mig at se har de ikke bedre spillere. Portugal har Ronaldo, ellers burde vi kunne matche dem.

Hvis man skuer lidt tilbage i tiden er det ekstremt sjældent at vi har kunnet sige at vi spiller for spiller var bedre end de andre tophold i vores kvalifikationsgrupper. Og ærligt talt, så har superligaen aldrig været bedre.
Elsker Brøndby IF, Barcelona, Chesterfield. Hader FCK, AC Milan, Arsenal, Manchester City.
"- Han kommer med en kraftig kritik af dansk klubfodbold, men skulle måske passe lidt på med den kritik, når han selv har et landshold, der ikke kan skabe resultater, siger Erik Rasmussen til B.T.

Tingene hænger jo for faen sammen, din kegle! Suppen er jo det vigtigste led i fødekæden til landsholdet, og derfor er det sgu da meget fornuftigt af MO, at råbe vagt i gevær, når nu denne del af kæden er ved at hoppe af!

"Han spørger retorisk, hvor mange flotte kampe landsholdet har spillet under Morten Olsens ledelse."

Landsholdet har jo netop spillet FLOT fodbold under MO! Og det, vel at mærke, med et hold uden nævneværdige profiler (som de foregående landstrænere jo ellers har været forvænt med)
Bevares, de har ikke altid fået resultaterne med sig, men selve spillet på banen, har generelt været rigtig FLOT udført, så netop den kritik er helt forfejlet!

PS. Vi vinder kvalifikationspuljen foran Sverige -mark my words!
DK kvalede til VM og EM på trods af Hareide og ikke på grund af
Hørt! Lakris - Vel talt.
annonce