Snak

Mere indhold efter annoncen
Slap dog af, den kære "tuderik" har jo bare kopieret den gamle fanfraktion GALEHUSET, forskellen er bare at når Galehuset lovede øl og bøffer, så blev der afleveret øl og bøffer for indsatsen. Tuderik kan man ikke tage alvorligt, men helt fin med lidt sjov og balade inden sidste runde.Jeg glæder mig til sidste runde, 3 hold som vil kæmpe rø... ud af bukserne uanset om modstanderen er blevet øl eller ikke
SÅ HUSK DET RFC ER TIL. UANSET ANDRES MENING
Det skal være gutterne velundt at de lige stopper i Århus på vejen tilbage til civilisationen for at tanke øl, oven på en 5-0 sejr over hestene og medfølgende bronzemedaljer.
"Jeg tror, de fleste danske fodboldspillere ville elske at spille i Brøndby. De har det fedeste stadion og de bedste fans"
AGF som en af landets faa resterende klubber med tradition boer vaere i superligaen. Selv er jeg OB fan men haaber at AGF vinder over OB paa soendag.
Superligaen er ikke det samme uden Galeanstalten / "de hviie" som har potentiale og beliggenhed til at goere det meget bedre. Men nu har de underpraesteret i over 10 aar i traek, det kan kun undre. RFC fortjener ikke at rykke ud pga deres fantastiske foraar. Rent objektivt er det vel kun HB koege som ´fortjener´ at rykke ud. men fodbold er en haard sport, saa held og lykke til baade soenderjyske, randers og GF. Og vi vil have Hemmingsen eller Viggo Jensen som chef-traener i Odense naeste aar. Lars Olsen hjem til broendby.
Tottenham, OB og St. Pauli
SE og RFC bliver over stregen, GF må ned og bide i 1. division, surt for dem, godt for os andre.

Det er muligt at SE ikke har så mange fans som f.eks. FCK og GF, men Haderslev er en lille by (56462 indbyggere i hele kommunen.) Måske burde man tage det faktum med i sine betragtninger inden man udgyder tåbeligheder via sit tastatur? Hvis man sammenligner med f.eks. Århus kommunes indbyggertal (306.650) er der faktisk flere fodboldfans pr. indbygger i Haderslev end i Århus og København.

Hvad fankultur angår, syntes jeg ikke SE bør være misundelige, hvis der med "fankultur" menes hærgende pseudo-nationalister på speed, der som oftest får opmærksomheden når det drejer sig om den slags. Det er ikke kultur, det er formaliseret dumhed som ikke har en skid med fodbold at gøre.

Jeg har alt mulig respekt for Randers FC´s slutspurt, men SE har flere point end RFC, så jeg kan ikke se hvorfor SE er mindre værdige til superligaen end RFC?

Hvad fankultur angår, syntes jeg ikke SE bør være misundelige, hvis der med "fankultur" menes hærgende pseudo-nationalister på speed,


...det er nok heller ikke det der menes med fankultur.

Amf-nationalisterne er nogen, som folk fra de små købstæder og døsige liguster matrikler hiver frem gang på gang i mangel af bedre skyts fra latrinen.

De er så få og uintelligente - men alligevel er det oftest dem som fornærmede landsbyfolks øjne fanger i deres "store fine" udredninger om fans og kultur.

Try splitvision.
God knows that he won´t arrive
Jeg tror nu motivationen for en Brødby sejer er der i forvejen. En sejer vil bringe dem i Europa League. Udsigten til 30-40 million og muligheden for at møde hold som Juventus, Liverpool, osv.
Men udsigten til øl gør dem måske ektra motiveret ;)

Jeg mener stort set kun AGF´s håb er at BIF slår Randers. Har svært ved at se hvordan de skulle komme over SE, selv med et nederlag til FCK.
Det er også nemt at provokere jer i øjeblikket.. men med det sagt syntes jeg det er en skam at AGF ikke er at finde i superligaen næste år, både pga byen(størrelse og fodboldsentusiasmen), men også pga de spillere i har er til niveauet, men mentaliteten er helt i vejret.... desværre...
Og rolig nu med tuderiet, jeg er brøndby fan og har hørt på lort i de sidste 5 års tid..
Nå det er det nok ikke? Men hvad er det så der menes med fankultur?

Din tone er enormt nedsættende. Man behøver ikke være mindre intelligent, fordi man bor i provinsen, eller mindre interesseret i sit holds med- og modgang. Men dit indlæg taler vist for sig selv, og underbygger min pointe på glimrende vis :)
@Boldøje

Prøv at åbne begge boldøjnene og læs igen.

Da vil du se at ingen i provinsen er kaldt for uintelligente.

Latrinære? Ja.

Men ikke uintelligente. Det var nogen andre der blev kaldt det.

Prøv at find dem.
God knows that he won´t arrive
Læser netop i Berlingeren, at Erik "synes at Ståle er en rigtig, rigtig sød fyr" ?!!?

Hmm, hvordan skal man så tolke DET? Hvis JEG var Ståle ville jeg være på vagt! :-P
OB siden ... altid Liverpool FC siden ... altid Saints, 49ers Liverpool Football Klopp
annonce