Snak

Mere indhold efter annoncen

Eriksen: Bliver endnu stærkere næste år

lør 16. apr 2016
Christian Eriksen krydser fingre for, at Tottenham holder på de største profiler i sommerens transfervindue. Så bliver det endnu bedre næste år, vurderer danskeren.

Læs hele nyheden her
Hvis bare han så også begynder at ligne andet end en luksusspiller på landsholdet, lyder det som en god nyhed...
Better dead than red.
Ja Tottenham har været super gode i år, men næste år må man forvente samtlige tophold bliver markant bedre end niveauet har været i år. Tvivler på de får en ligeså god sæson næste år om de holder på spillere eller ej. Jeg tror transfer vinduet er mere til de andre holds fordel end Tottenhams.
Jeg troede også Liverpool havde gang i noget fornuftigt efter 13/14 sæsonen.
Men det kunne være interessant med et stabilt Tottenham hold.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Hasse: Man vidste at Suarez ville smutte, pengene blev derimod, efter min mening brugt forkert. Det er først nu at man med klopp er kommet videre efter Brendan Rodgers. Næste sæson ser lovende ud, også er der semifinale i Europa League endda, det bliver ikke simpelthen ikke bedre anno 2016. Liverpool er ved at finde niveauet igen.
De andre store hold vil uden tvivl opruste markant med flere store nye navne, samtidig vil City, Chelsea og måske Utd også starte med nye managers, så de vil alle være i en genopbygnings fase. Også Liverpool selvom Klopp har været der noget tid, da der garanteret bliver skiftet en del ud. Arsenal holder nok fast i Wenger, så de forsætter vel med samme koncept.

I Tottenham bliver der ikke de store ændringer (forhåbentlig) og da truppen er Premier Leagues yngste, så er det da mere end sandsynligt at holdet kan blive endnu bedre, ja også markant bedre, bare se på den markante forskel på før og efter nytår. Drømmer om vi kan blive ved med at konkurrere i stil med Atletico gør i Spanien mod de to økonomiske giganter Real og Barca. Det er i hvert fald nogle af de samme dyder som gør sig gældende.....hårdt arbejde og holdånd!
Denne sæson var Tottenhams chance for et mesterskab. Sæsonen 15/16 vil blive husket for den hvor samtlige storhold havde en elendig sæson. Vinduet for de andre var åbent.....og Leicester var dem der nappede den!
Udover City er det svært at få øje på noget hold der uden videre ville kunne give Spurs baghjul næste sæson. Spurs har et ungt og solidt fundament som de "bare" skal bygge videre på - opgaven er anderledes krævende for Chelsea og United.
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
Desværre kan jeg godt få øje på flere klubber, som kan give Tottenham baghjul næste sæson.
Flot sæson af Spurs, som nu skal vise at det ikke var en tilfældighed, at de poppede op en enkelt sæson.

Fundamentet skal være endnu stærkere, med forstærkninger på midtbane og angreb.

Vil pokkers gerne se Tottenham som engelske mester snart og efterfølgende vinde Champions Leugue. Måske en lidt voldsom drøm, men hvorfor ikke og med nyt flot stadion om nogle år, bør de kunne bide sig fast i toppen i europæiske topfodbold.

Desværre kan jeg godt få øje på flere klubber, som kan give Tottenham baghjul næste sæson.


Hvordan? (Og ikke på den måde du kan se dig selv vinde hovedgevinsten i lotto to uger i træk, men på en måde der organisk følger af udviklingen i PL.)
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
This_Is_Anfield

- Ja Tottenham har været super gode i år, men næste år må man forvente samtlige tophold bliver markant bedre end niveauet har været i år. Tvivler på de får en ligeså god sæson næste år om de holder på spillere eller ej. Jeg tror transfer vinduet er mere til de andre holds fordel end Tottenhams.

Jeg forventer bestemt ikke at samtlige tophold bliver bedre næste sæson, kan ikke se hvorfor det skulle være givet. Fordi de går ud og bruger milliarder på en bunke spillere fra næstøverste hylde, som skal vænne sig til en ny klub, (givetvis også en ny liga) og gør at holdet skal spilles sammen igen? Har svært ved at se hvilke hold der skulle få gavn af det i næste sæson. Og hvem skal de købe? De fleste af de bedste spillere i verden har det godt i Spanien og Bayern, og resten går og venter på at der kommer et bud fra disse klubber (Lukaku, Dybbala, Pogba). Selvfølgelig er der andre der har mulighed for at udvikle sig til klassespillere, men jeg har svært ved at se hvem der skulle gå ind på eksempelvis Chelseas hold, og gøre dem til mesterskabskandidater allerede i næste sæson.
annonce