Snak

Mere indhold efter annoncen

Eriksen-assist i Ajax-triumf

tor 14. feb 2013
Ajax slog her til aften Steaua Bukarest med 2-0 i det første af to opgør i Europa Leagues 1/16-finaler. Christian Eriksen stod bag en glimrende assist undervejs. BATE Borisov og Fenerbahce spillede 0-0.

Læs hele nyheden her
Flot kamp af danskerne. Eriksen var skarp.
God kamp!
Som Tryllerik siger, Schøne kan sagtens spille som 6´er. Han gjorde det godt.
Eriksen var suveræn idag, og Fischer er virkelig også god!
Vildt han kun er 18!

Er sikker på at Boilesen kommer på venstre back når han er klar. Ham Daley Blind er da noget af et svagpunkt.
Real Madrid AaB In Arsene We Trust <3 Aaron Ramsey <3
@Ronge

Jeg synes nu, at Blind gør det glimrende. At han ikke havde sin bedste kamp i aften er så hvad det er, men han er da i fin form. Tror Boilesen får svært ved at slå ham af, selvom jeg håber det bedste.
AGF <3
Nu er da også begrænset hvad jeg har set af Blind, men af de kampe jeg har set har han været den klart ringeste.
Real Madrid AaB In Arsene We Trust <3 Aaron Ramsey <3
Ajax var ikke uheldige med resultatet, Steaua var i perioder ret så nærgående. Danskerne var ok - spændende om Olsen vil bruge Schøne mod Tjekkiet. Det kan i hvert fald ikke blive værre end den katastrofe-opstilling han startede med mod Makedonien.
Tror Boilesen får svært ved at slå ham af, selvom jeg håber det bedste.


Boilesen har allerede slået ham af én gang. Han havde erobret pladsen før skaderne begyndte at hagle ned over ham. Blind er også ved at komme op i årene så han bliver ikke en kæmpe forhindring for Boilesen hvis ellers han finder tilbage til sit gamle topniveau.
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
Daley Blind er kun 22, så han har da mange år endnu
Right, tanketorsk.
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
@ Mr. Spock

Det er nok faderen Danny Blind du tænker på... ;-)
Enhver hund har sin dag... i dag er bare ikke din, hund!!! (citat Toby Keith)
Vi kunne godt have brugt Danny idag fordi Daleys defensive taktiske sans er ikke så god.

Fortjent MOTM til Toby, mål og generalt super i forsvaret, og første mål til Van Rhijn, væsentligt tidligere end Blinds. Ift Danskerne gjorde de det godt, Schøne har haft andre gode kampe på den plads og burde være sikker på at spille den hvis Morten Olsen ikke var skør.

I forhold til Blind og Boilesen så kom Boilesen orginialt ind på den plads da Blind fik en skade og erstatningen hed Dico Koppers(Nogle gange er der nogle svipsere på talentfabrikken) Desværre er Blind meget bedre til at komme sig fra skader og har i denne sæson spillet sig væsentligt op i forhold til før, men er klart det svageste defensive punkt. Han har skulle klare sig selv mere uden en spiller som Anita til at supplere fra den defensive midtbanen, Poulsen har ikke fart nok i benene til at rende rundt så meget som Anita gjorde.
Ajacied og Fodbold Fan, vil altid forsøge at have et neutralt blik på kampene selv om det sker at jeg har dansker brillerne på.
annonce