Snak

Mere indhold efter annoncen
De har krav på at udsætte kampen i maksimalt 48 timer hvis det ønskes. De valgte selv at spille videre. Begge parter. Længere er den ikke

Og folk viser både empati og snakker om kampen. Nogle herinde er bare for nærtagende og fordrejer andres indlæg
Bold.dk brugeres kendetegn; Uenig = Troll
@Berker

Du kan jo ikke sammenligne følelsen af at se et menneske du kender være ved at dø lige foran dig og så at få at vide at nogle mennesker du ikke har noget forhold til er døde. Det siger sig selv at det ikke har den samme påvirkning.
@Hr Objektiv:
Ja - mennesker der ikke kan forstå at spillere som lige har set en nær ven og kammerat næsten dø, mens de står og værner ham fra omverdenen kommer til - og bliver - ekstremt påvirkede af hændelsen, mangler empati og social forståelse. De ord står jeg 100% ved.

Man kan da ikke bebrejde holdet, at de ikke spiller så godt i den her situation. Jeg tror stadig på holdet og Pierre skal da heller ikke høre noget for den afbrænder. Til gengæld tamt, at der ikke var mere opbakning for publikum i de sidste 25 min. Og for tamt at snakke om dårlige præstationer her i forum. Præstationer kan da slet ikke vurderes ud fra sådan en kamp. Kom så drenge, Belgien har vundet nemt, nu gir vi dem en overraskelse!
Det er sgu egentligt skuffende så mange, der er ude med riven over resultatet. Vi sad på alt spillet indtil Eriksen falder livløs om. Det er ikke et under, at spillerne derefter ikke kunne koncentrere sig eller gennemføre kampen.
Vi må bare videre til næste kamp, og vinder DK ikke dette EM, så går det nok alligevel.
AC Milan
Ærgerligt at Danmark valgte at spille kampen i aften. De var slet ikke klar efter Eriksens tragiske kollaps. Der burde have været en voksen der sagde fra. Dbu meddeler om akut krisehjælp og psykologhjælp til alle omkring herrelandsholdet, så logisk at de ikke kunne spille fodbold i aften. Godt Eriksen er stabil igen, det er jo det bedste.
Men vi burde have ventet til i morgen med kampafviklibg for sportsligt blev dette unfair og Danmark har udspillet deres chancer for er godt EM.
Uforståeligt at spillere på chok og adrenalin skal træffe sådan en beslutning...
Fodbold er lige der ret uvæsentligt, men de danske landsholdspillere er altså professionelle spillere og klasser over finnerne. De spiller fodbold hver eneste dag, og kan godt slå tændingen til igen, men manglede nok nogle procenter.

Som bekendt kræver det at man er udannet hos frømændene før man kommer i betragtning til landsholdet. De spiller jo fodbold hver dag, og det er jo en regulær slagmark.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
@Grumblesnake

Hvem herinde I forummet kender Christian Eriksen? Det er brugerne herinde der peger fingre af, at nogle godt vil snakke fodbold, jeg taler om.

Hvis man er af den holdning at man ikke kan diskutere fodbold, samtidig med at være forfærdet over hvad der skete, så skal man da ikke se 1 minuts VM næste sommer. Der går jeg ud fra at fodbold heller ikke betyder noget som helst med de mange tusind mennesker der er døde.

@Berker der er noget der hedder følelsesmæssig tilknytning. Og vi danskere er langt mere følelelsesmæssigt tilknyttet til vores vel største fodboldsstjerne.
Double disaster !
annonce