Snak

Mere indhold efter annoncen
Smoky2018:

Tænker umiddelbart man rækker armen i vejret alt efter hvor man vil smide bolden henad, altså forreste eller bagerste stolpe. Det er i hvert fald mit gæt :)
Det er signal. Som regel har man en del forskellige scenarier indøvet på diverse dødbolde, så skytten signalerer hvilket mønster der skal løbes efter og hvor bolden skal hen i stil med baseball.
At række en arm i vejret er som regel en besked til folk...
Højre arm er en ting, venstre en anden, mens begge så er en tredje....
Man Utd og OB. Ikke altid lige nemt - men i medgang og modgang..
2 store redninger og clean sheet af Lössl i den halvleg han stod
Brentford satser meget på dødbolde og han viser det i disse træningskampe at han bliver en stor forstærkning også på det felt. Uden at have set kampene ser det umiddelbart ud til at han bliver en massiv forstærkning for Brentfords offensiv, som virkelig er kedelig. De har kun Ivan Toney, Mbeumo, til dels Jensen og Canos, mens resten er ikke er PL niveau.
Lol PL niveau…. Det må vel være 2. pladser højere ved Southampton og Aston Villa at man finder det???
Det er en eller anden overromantiseret holdning om at PL er noget særligt. Selvfølgelig har Brentford mere end 4 offensive spillere med PL niveau det giver sig selv.
Så forklar mig hvem i offensiven der har PL niveau udover dem jeg skriver? Det giver netop ikke sig selv, når de andre ikke har præsteret på dette niveau før.

Ja PL er noget særligt, hvorfor er den ikke særlig?
Hele truppen har premierleague niveau fordi de ligger i premiere league. Spiller du i premiere league er du med til at definere hvad premiere league niveau er. Det er vel også dig der har vurderet at Jack Wilsjire er 4. største navn i suppen….Nogensinde!!!!!! Og dig som hårdnakket vil hævde at danske tophold ikke har "niveau" til PL. Det er ikke kun City, United, Liverpool der definere PL niveau, de er vel faktisk ikke særligt repræsentative for et premiere league hold (fordi de er så meget bedre). Prøv at læse lidt om deskriptiv statistik.

Så igen faktisk tror jeg store dele af Brentfords trup (jf. nuværende stilling) ligger ret tæt på middel niveauet for en premiereleaguespiller, som hvis man skulle vælge et niveau for at beskrive niveauet af HELE ligaen (ikke bare topholdene) er normalt at vælge.
Er du seriøs? Du ved godt truppen er lige rykket op fra championship? Mange af spillerne er enten de samme fra sidste år eller nye spiller der ikke har vist sig på særlig højt niveau. Nej en trup er ikke med til at definere hele PL´s niveau. Hvis du ikke er klar over det så har Brentford tabt en del kampe på det sidste og hvis de fortsætter rykker de ned.

Det er vel også dig der har vurderet at Jack Wilsjire er 4. største navn i suppen….Nogensinde!!!!!! Og dig som hårdnakket vil hævde at danske tophold ikke har "niveau" til PL. Det er ikke kun City, United, Liverpool der definere PL niveau, de er vel faktisk ikke særligt repræsentative for et premiere league hold (fordi de er så meget bedre).


Hvor fanden har jeg skrevet dette? Er det seriøst din debat niveau? Vil du selv sige at Toney og Mbeumo som jeg skriver har niveau til PL, vil kunne begå sig på de hold du nævner?

Noget af et troll indlæg du kommer med.
Smoky 2018 :

"Indover, Ulrik !"
annonce