Snak

Mere indhold efter annoncen

Eriksen-perle afgjorde dramatisk Milano-brag

Skrevet af bold
tir 26. jan 2021

Christian Eriksen blev matchvinder med et fantastisk frispark dybt inde i overtiden, da Inter tirsdag slog AC Milan med 2-1 i pokalturneringen.Læs hele nyheden her
Skrevet af Lassenftw
Sådan!
Skrevet af InterErLivet
Også fuldt fortjent at Inter vinder kampen. Det mig en gåde hvordan milan kan være 1 med det spil. Det også fuld fortjent mål af Christian - perlemål!

Det var en fornøjelse at se hvordan holdet fejrede med Christian!!
Skrevet af Kemosabe-Kowl
Han har så meget fortjent lidt sportslig succes
Skrevet af MRomme
Jeg skal da ellers love for, at der var nogle holdkammerater, der undede Eriksen den der. Flot at se den kæmpe glæde, som alle spillere, inkl dem på bænken, udviste over for Eriksens mål.

Eller også var de bare utroligt glade for at gå videre i Coppa - men jeg går på Eriksenteorien.
Skrevet af Promay
Prøv fjern Lukaku, Barella og Bastoni fra Inters startopstilling i halvdelen af kampene, så skulle I være heldige hvis i lå nummer 3.
Skrevet af Albanian.Rossoneri
interErLivet: Gåden er nem, vi har flere point end jer. Nem kamp lige frem? I scorer på straffe og i 97minut efter i 40 min i overtal? Nem kamp ja, hvis i havde smadret os. I scorer en pind mere end os.
Skrevet af LosBlancoz
I ny og næ kan Eriksen jo skabe magiske øjeblikke, og det var da også noget af en perle! Jeg tror ikke at conte vil ændre sit system for at give regelmæssig spilletid, men hvis der er noget der kan overtale, så må det være et sublimt frisparksmål i de døende minutter. Sådan Eriksen!
Skrevet af Manchester United for life
Flot sparket ind må man sige! Godt at se holdkammeraterne flokkes om ham i en kæmpe krammer bagefter...
Skrevet af Ukendttt
Noget mærkeligt at sige. Samme som at sige at liverpool skulle fjerne salah mane og van dijk... eller rma skulle fjerne benzema modric og ramos..
Skrevet af MRomme
Så at fjerne et holds tre bedste folk vil kunne aflæses i tabellen???
Skrevet af Momma1802
Herligt at han stadigvæk er iskold trods alle rygter omkring ham og bare sætter den i nettet .Havde håbede på Milan ,men der gør ikke noget Inter vinder nu når vores bedste boldspiller afgjorde det .Nice one CE:)
Skrevet af Milanisti
Det mig en gåde hvordan milan kan være 1 med det spil.


Milan var uden Bennacer, Tonali, Calhanoglu, Calabria og Donnarumma. 4 af disse er startere. Endvidere spillede vi med 10 mand i 30 minutter og Kjær udgik med skade efter 20 min.

Når vi møder jer i stærkeste, så piller vi jer fra hinanden.
Skrevet af Slettet(450908221507)
Stærkt Eriksen !
Skrevet af 7000 FCF
Intererlivet. Nu er det ikke spillet, men pointene der afgør, hvem der ligger nummer et, og fordi Inter måske har spillet bedst i dag, er det jo ikke sikker, at Milan ikke har været bedst i andre kampe.
Skrevet af Promay
Noget mærkeligt at sige. Samme som at sige at liverpool skulle fjerne salah mane og van dijk... eller rma skulle fjerne benzema modric og ramos..


Det var sådan set bare et svar til Intererlivet, der undrer sig over hvordan Milan kan ligge nummer 1.

Svaret er ganske simpelt, vi har kvaliteten selv efter at have været uden Zlatan, Bennacer og Kjær i halvdelen af kampene(foruden alle de andre).

Skrevet af InterErLivet
Nu hvor du nævner Donnarumma - så stod Milans målmand idag virkelig godt så jeg tror ikke han ville kunne ændre noget. Vi ved alle sammen godt at milan ikke piller nogen. Ibra er den eneste man "frygter" når milan spiller.

Kessie er også verdensklasse, men tvivler på at de andre i nævner ville kunne gøre en forskel. Kampen kunne sagtens have end 4-1 eller mere, men som sagt stod han utrolig godt.

Milan holder maks til marts før de kommer ned i tabellen.

Forresten var Bastoni ikke med så...
Skrevet af FcOdense
I
Skrevet af FcOdense
Test
Skrevet af 7000 FCF
Intererlivet. Der er ikke meget objektivitet i dig.
Skrevet af InterErLivet
7000 FCF - Siger du med den kommentar? ;-)
annonce
0