Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af BerlinerDK
Se lige det sidste mål. Flere af Tottenhams spilere stopper bare op med at forsvare, hvis de havde løbet med, var det mål nok ikke blevet scoret.
Skrevet af BerlinerDK
Jo de spanske hold har ligget nummer 1 i en del år http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uefa/data/method4/crank2017.html
Skrevet af Sønderjyske 2-0
Træls for Eriksen at de ikke kom videre. Fedt at hold framindre liga slår til ...når der nu er så meget fokus PL. .
3 klubber fra Belgien.... videre respekt. ...
Sønderjyske 2-0
Skrevet af Don_Millionaire
Forstår ikke Tottenham. Hvorfor går man hårdnakket efter at komme i europæisk fordbold når man alligevel fucker det op gang på gang? I min optik burde de satse på en af cupturneringerne eller gå all-in på Europa League nu hvor de er med. Der er alt for meget fokus på PL, men vil man ikke hellere have trofæer fremfor top 4 placeringer? Er godt klar over at nogle vil bruge penge argumentet, men den har jeg efterhånden svært ved at købe med de summer som alle engelske hold efterhånden får.

Ovenstående kunne også siges om Liverpool som intet har at gøre i CL i næste sæson da de åbenlyst har vist at de kun kan prioritere en turnering af gangen.
Skrevet af Tbh-dk
Eriksen skal væk fra den klub, den får ham til at se ringere ud, end han er.

Sidst han spillede med Suarez havde han 17 assists på en sæson.

17 afslutninger inde fra Gents målfelt, 2 mål, en inden for rammen udover målene og så lige 14 totalt forbiere. Kun 5 blokerede afslutninger af i alt 25. Altså, det vinder man intet på.

Tottenham er ikke noget tophold, men det mest stabile subtophold - ikke mere. Sidste år var deres chance. De ender under Arsenal igen igen og på en 5-6 plads.
Elkjær, Laudrup, Romario, Figo, Ronaldinho, Thierry Henry, Xavi, Messi - Kun to klubber har en speciel plads i mit hjerte.
Skrevet af Kong Dario
Pinlig indsats igen. Vinderen får altså en gratis ChL billet og et trofæ til hylden.

Jeg kan ikke fordrage Man Utd., men de går da benhårdt efter Euro League ser det ud til. Er Mourinho den eneste fornuftige så ser det skidt ud.
AGF siden 1988 AC Milan siden 1988 Blackburn Rovers siden 1993 Real Madrid siden 1994
Skrevet af Abemalon
Y
Skrevet af keane10
@ Don Mllionaire

Ved ikke om du så kampen, men de fightede godt og skabte da også rigeligt med chancer til at vinde, selv med 10 mand, desuden spillede de jo faktisk med de bedste spillere, så det skyldtes ikke nedprioritering. Selvom jeg personligt sagtens kan se grund til at prioritere, som jeg skrev tidligere så skulle Tottenham spille 24 kampe fra nu af til sæson afslutning hvis det endte med finale plads i begge cupper, det har Tottenham ganske simpelt ikke trup til.

Så kunne man naturligvis nedprioritere ligaen, men det ville da være helt væk når man ligger så godt placeret som de gør nu.

Er da også overbevist om at man satser alt på at få et trofæ igennem FA Cuppen.
Skrevet af maxbakketop
Jeg kan ikke fordrage Man Utd., men de går da benhårdt efter Euro League ser det ud til. Er Mourinho den eneste fornuftige så ser det skidt ud.


Dér var en utryg sandhed!

Du kan vel ikke konkludere, at La Liga dominerer alle de andre ´mindre ligaer´, før du har et tal for denne sæson (som i øvrigt ikke er færdigspillet)?

Det kan han vel sagtens? de er foran i år og har "vundet" de sidste 4... Hvad vil du ellers kalde det? (jeg ser selv ikke ret meget BBVA men ret meget Prem)
"Nogle gange rammer man kassen, andre gange rammer man pølsevognen" - Søren Frederiksen Jeg drømmer om at se den hvide puma som chef i nordens Paris.
Skrevet af Aryan
Okay kan virkelig læse der er mange "kloge" hoveder der IKKE har set den fodboldkamp igår ! Hold da op..!
Spurs var ALTDOMINERENDE, selv 10 mod 11..
At Alli så taber hovedet og vi ikke kan udnytte vores kæmpe fordel i spil og chancer er så desværre, fristes jeg til og sige, typisk Tottenham..
Come on Spurs! Djiby er KONGEN!http://www.dr.dk/Sporten/Fodbold/Superliga/2008/08/03/191906.htm
Skrevet af Don_Millionaire
@keane10

Så ikke kampen igår så det er ikke i den kontekst min kommentar skal ses, men mere at man i en klub som Tottenham ser ud til at mangle den sidste vindermentalitet/attitude, der gør at man i svære perioder slår middelmådige hold som fx. Gent. Hvis du spørger mig så er det noget som trofæer kan være med til at ændre på og vil da give dig ret i at Tottenham med deres nuværende position i ligaen selvfølgelig ikke skal smide det væk. Et eller andet sted så forstår jeg nok bare ikke de klubber der har det som deres førsteprioritet at gå efter en top 4 placering når de alligevel ikke har noget at gøre i turneringen og her falder Tottenham og Liverpool under den kategori.

Ovenstående skal iøvrigt ikke ses som en hån, men mere blot en generel betragtning.
Skrevet af Der Grüne
Et eller andet sted så forstår jeg nok bare ikke de klubber der har det som deres førsteprioritet at gå efter en top 4 placering når de alligevel ikke har noget at gøre i turneringen og her falder Tottenham og Liverpool under den kategori.

Nu ved jeg selvfølgelig ikke om du evner at huske otte måneder tilbage i tiden, men der stod Liverpool faktisk i en europæisk finale (Tottenham blev klasket ud i kvart af et overlegent Dortmund-hold).

Sikke en omgang bræk at lukke ud.
Skrevet af Don_Millionaire
Okay, måske jeg ikke fik formuleret mig korrekt. Liverpool havde bestemt noget at gøre I sidste års EL turnering, fordi de valgte at satse på den, men husker også at de klarede sig elendigt i ligaen. Hvad gør de hvis de kvalificerer sig til CL? Med den måde de har smidt FA cup´en væk på i år så kan jeg ikke se hvordan de skal klare 2 turneringer eller for den sags skyld 3 turneringer næste år.

Mht. Tottenham så er det da meget fint at de nåede langt i EL sidste år, men de røg jo ud på røv og albuer mod et Dortmund hold der ikke engang gik i finalen. Er det at klare sig godt som et top hold i PL? Dit svar vil forhåbentlig være nej, ellers mangler der sgu ambitioner.

Det kan godt ske at du synes at det er mundlort, men faktum er at de engelske hold gang på gang klarer sig elendigt og det er langt hen af vejen pga. forkerte prioriteringer på de forkerte tidspunkter.
Skrevet af Der Grüne
Det kan godt ske at du synes at det er mundlort, men faktum er at de engelske hold gang på gang klarer sig elendigt og det er langt hen af vejen pga. forkerte prioriteringer på de forkerte tidspunkter.

Klarer Tottenham sig dårligt i Europa? Ja? Er det ensbetydende med at de ikke har noget at gøre i Europa? Nej. At vi fik munden på sidste år af Dortmund, var jo ikke et bevis for noget som helst. United røg ud til Liverpool sidste år. Vandt Liverpool turneringen? Nej, men de slog både Dortmund og United ud. Dortmund-sejren var i hvert fald flot.

Tottenhams trup er ikke til europæisk fodbold. Ikke til at nå langt i hvert fald. Det kan der ikke være to meninger om. Skal det blive bedre i fremtiden? Ja, det skal det? Er der et stadionbyggeri i gang, som gør at man ikke kan/vil lave 600-800 mio. transfers som United (som jo klarer sig flot i både liga og Europa). Ja, det er der.

Klarer engelske hold sig ringe i Europa til sammenligning med hvor dyre spillertrupperne og udgifterne til lønninger er? Ja, det gør det de helt afgjort og som sådan er kritikken af præstationerne rimelig. De flere penge i PL har ikke styrket holdene i de europæiske turneringer. Måske nok med undtagelse af City og Chelsea.

Snakker du mundlort? Ja, det gør du, fordi du overforsimpler tingene - og du udleder at a) engelske hold ikke har noget at gøre i Europa grundet b) 5-6 år med svage resultater fra engelske klubber.

a) er ikke sand b) er.
Skrevet af Don_Millionaire
Tottenham skal gå efter at vinde en turnering som EL når de er med i den. Her handler det ikke kun om at stille i stærkeste når man kommer til knockout kampene, men også at have den rette mentalitet og her har man kunne se at de europæisk set har fejlet denne sæson. Når man i den ene CL kamp sparer spillere for i den næste at stille i stærkeste så er det da klart at spillerne ubevidst føler at de skal koncentrere sig mere om PL. Her har Poch fejlet.

Om man bygger et nyt stadion er jo ikke ensbetydende med at tingene blivet bedre på banen - se bare Arsenal. Penge kan gøre meget, men hvis der er en ting de ikke kan så er det at skabe en vindermentalitet der skal til for at vinde titler. Her er United det bedste eksempel i de senere år. Det er kun efter at de har fået en ordentlig træner at det nu ser ud til at gå den rigtige vej omend der er meget langt endnu.

Dejlig opsummering du laver for dig selv. Den kan du sikkert have det godt med.
I mellemtiden kan jeg forholde mig til fakta og at de engelske hold skuffer gang på gang og hvis du synes det er flot at komme til semifinaler og finaler så fred være med det, men det handler nu engang om at vinde - noget de spanske hold har forstået. Indser man ikke det i de nævnte klubber så kan man jo ligeså godt lade være med at stille op og gå efter noget man rent faktisk har mulighed for at vinde for derigennem at skabe en vinderkultur. Det er ved gud det Tottenham mangler.
Skrevet af Der Grüne
Tottenham skal gå efter at vinde en turnering som EL når de er med i den. Her handler det ikke kun om at stille i stærkeste når man kommer til knockout kampene, men også at have den rette mentalitet og her har man kunne se at de europæisk set har fejlet denne sæson. Når man i den ene CL kamp sparer spillere for i den næste at stille i stærkeste så er det da klart at spillerne ubevidst føler at de skal koncentrere sig mere om PL


Hvad med at du om du bare koncentrerer dig om din egen kuldsejlede klub i stedet for dine forgæves forsøg på at mønstre et eller andet klogt om Tottenham. Spurs var med i mesterskabskampen helt frem til de sidste runder sidste år. Liverpool forsømte ligaen for at komme til finalen i Europa League.

Til sammenligning røg United ud i 1/8-finalen sidste år, og fuckede 4-pladsen op, som City tog i stedet. I år er man hverken med i Europa eller i toppen af PL. Det kan godt være du lige skal give bongen en pause, når det tydeligvis er så svært for dig at skabe noget der bare ligner en seriøs kritik af andre klubbers dispositioner.
Skrevet af Don_Millionaire
Det er dit svar? "Min klub er bedre end din klub"?
Det er sgu ynkeligt.

Tottenham har brug for noget sølvtøj for at kunne skabe en vinderkultur og etablere sig som en rigtig topklub. Før det sker så kommer de aldrig til at blive taget seriøst.

Du siger at de var med i mesterskabskampen helt ind til de sidste runder sidste år - kig på tabellen, for det var de jo aldrig rigtig tæt på. Deres kamp mod Chelsea sidste år eksemplificerer alt det jeg argumenterer for. Da Chelsea kommer tilbage på 2-2 i slutningen af kampen så vælger samtlige Tottenham spillere at slagte Chelsea spillerne, fremfor at gå efter en sidste scoring. Havde man haft den nødvendige vindermentalitet og rent faktisk troet på tingene så kunne udfaldet have været et helt andet. Det var skræmmende at se på og viste blot at de ikke har hvad der skal til i de afgørende kampe, slet og ret fordi de ikke har stået i nok finaler og afgørende situationer.

Hvis du tror at jeg er en forsmået United fan der kun er ude på at trolle så tager du helt fejl. Jeg har skam intet imod Tottenham og mener at de spiller det flotteste fodbold i PL når det kører for dem, men er efterhånden træt af at se PL hold ryge ud af europæiske turneringer fordi de ikke prioriterer rigtigt.
Skrevet af keane10
Don Millionaire har jo ret i at der skal noget vindermentalitet til, det har også tydeligt været Pochs mission fra dag 1 og vi er på det punkt nået ekstrem langt ift hvad vi så hos de hold før ham. Vi nåede liga cup finalen i hans første sæson, var med i mesterskabssæsonen i anden sæson, men stod tom hændende tilbage. Det skal ikke ske igen og derfor har Poch også påpeget vigtigheden af en titel! I år skal den komme via FA Cuppen, og der er bare 3 kampe tilbage.

I europæisk fodbold må vi bare erkende at vi ikke har truppen pt + tab af WHL som hjemmebane har spillet ind. Jeg vil dog lige påpege at vi gjorde det rigtig flot sidst i Cl og det er første gang såvidt jeg husker at vi ryger ud til et direkte dårligt hold i EL.
Skrevet af Der Grüne
Vi vinder ikke noget før vi har større bredde i truppen. Se hvor stor betydning det har, når vi har en Kane, Toby eller Rose ude med en skade. De spillere der skal erstatte dem er niveauer fra. Og vi har ikke engang været specielt hårdt ramt i år.

Sidste år spillede vi med Mason og Carroll på den centrale midt mod Dortmund på Signal Iduna Park, fordi den kamp lå i foråret hvor der også skulle forfølges nogle mesterskabsdrømme. Uanset hvor meget vindermentalitet du havde banket ind i hovedet på de to, havde vi tabt den kamp.

Så jeg er faktisk ikke enig i at der mangler vindermentalitet. Der mangler simpelthen kvalitet. Tag det sidste kvarter i går: Nede med 10 mand, mangler to mål, én udskiftning tilbage. Du kigger hen på bænken: Der sidder Janssen. Hvad fanden skal du stille op med en sub, som knap nok har kvalitet til Europa League?

I stærkeste opstilling kan vi spille lige op med Chelsea, City osv. Laver du tre udskiftninger på det hold, er vi på niveau med Everton. Det har ikke kun noget med vindermentalitet at gøre.
Skrevet af Der Grüne
Don_Millionaire: Utroligt så meget du ved om vindermentalitet. Skriv en bog, jeg skal nok læse den.
annonce
0