Snak

Mere indhold efter annoncen

Eriksen skuffet over sig selv

ons 27. mar 2013
Christian Eriksen er ekstremt skuffet over, at han ikke fik scoret mod Bulgarien. Et mål kunne have været med til at sikre os sejren, siger danskeren.

Læs hele nyheden her
Det var vi også andre der var - skuffet over Eriksens indsats og manglende mål.
Spændende at se om han hæver sit niveau og bliver en topspiller i Europa eller forbliver en fornuftig spiller i Holland.
Næh det er faktisk lidt synd for den gode Eriksen. Han er kanon i Ajax, men ligner en grå mus på landsholdet. Han er skreget ud som den store spiller, der kan løfte holdet, og der er han slet ikke pt.
Vanløse IF siden jeg blev født
Blandt Europas 25 største talenter?

- Kiss my a** ...
Det er i hvert fald ikke landsholdsfodbold han skal satse på.
Liverpool siden 16. Maj 2001 - Liverpool 5 - 4 Alavés. SILKE - SILKE - SILKE - SILKE - SILKEBOOOOOOORG IF!
Christian Eriksen er kun 20 år og allerede nu forventes det af ham at han nærmest alene skal løfte landsholdet - det er jo en utopi. Jeg vil vove den påstand at holdet generelt savner kvalitet i det offensive og at han savner tilstrækkeligt dygtige medspillere. Han er tiltænkt en for stor rolle på holdet hans alder og erfaring taget i betragtning og der kan vi rette pilen mod landstræneren, medierne og os selv.

Vi kan sikkert skyde en hvid pil efter VM i Brasilien, men når Eriksen skifter klub til sommer, så husk denne tråd af gudsjammerlige dommedagsprofeter (o;
Danmark: AaB Spanien: RCD Espanyol
Jeg er jævnt ligeglad om han "kun" er 20. Brænder du chancer i den størrelse så skal der gives kritik. Især for en spiller med det talent han trods alt har.
Er helt enig med dig Sarriá...

Eriksen bliver en rigtig god spiller, når han får de rigtige spillere omkring sig. I Ajax har han især Siem De Jong som han har et fortræffeligt samarbejde med og Siem De Jong er jo egentlig ikke rigtig en af de store.. Men når og hvis Eriksen kommer til en midter/Substor klub i de store rækker, vil vi se at han blomstrer.. Og som Spurs fan ser jeg gerne at Dempsey, bliver skiftet ud med Eriksen. Eriksens blik for kanterne, hvor Bale(hvis han bliver) og Lennon husere, ser jeg gerne.. Så til jer kritikkere af Eriksen, skip ham bare til Spurs... :-)
Spurs.
"Problemet" med Eriksen ligger i det mentale - han skal turde at satse meget mere, i stedet for bare at flytte bolden rundt. Trist at se på, når man ved, at han kan så meget mere
@Yeppes

Aj nu stopper du sku..
Hvis du nu havde set ham for Ajax i løbet af sidste og nuværende sæson vil du kunne se at han er meget mere direkte i hans spil end han er på landsholdet..

Det er taktikken og MO åndsvage spilkoncept der gør at danmark konstant kommer til at spille til siden eller bagud..!!
Cantona idolet, Manchester United klubben Følger: Dortmund Wednesday Valencia AGF
Håber du har ret, men synes nu også, der er en del boldflytteri i Ajax. Morten Olsens koncept hjælper nok heller ikke på det direkte spil....
Han har bare være dårlig i maaaange landskampe nu. Og det er muligt han er tyve, men han har været med så længe, for både ajax og DK. Og han virker stagneret.
Og så dårlige medspillere har han da ikke?! Iøvrigt et lidt håbløst argument. Skal man så lade med at spille på landsholdet, fordi man er for god? Måske skulle han så starte med at vise det.
annonce