Snak

Mere indhold efter annoncen

Eriksen tom for ord: En trykket stemning - en stor skuffelse

ons 30. nov 17:25

Christian Eriksen havde forståeligt nok ikke mange ord om nederlaget til Australien, som han fandt skuffende, og han kunne berette om en trykket stemning. Læs hele nyheden her
Du er ikke halvt så god som dk gør dig til.
- 03 for denne indsats
Der var EM 92. Der var DM 94. I røde trøjer!
I burde være glade for at i røg ud. Det havde været endnu pinligere at få så ringe et hold med videre i turneringen. De danske landsholdspillere er tilgrin i dk og resten af verden.
Håbløst at udtage så mange blindepassagerer
LIVERPOOL FC Forever YNWA siden 1969
Måske du skulle drikke flere energidrikke, eller hvad fanden du reklamerer for Eriksen.
Hold kæft vi har det mest røv kedelige landshold. Der er jo ingen der stikker ud personligt, de er så pæne alle sammen!! Ingen vildskab, men masser af fine ord. Eriksen er top 3 over intetsigende spillere, gider ikke engang fighte når spillet ikke ruller. Derfor er han ikke verdensklasse!!!!
Eriksen er individuelt klasse - ikke i dag. Men han er ikke en leder. Han er sikkert skide flink, menuen bør kunne hive andre op, det gør han ikke.
Ærligt Eriksen. Du var ikke en anføre værdig i denne kamp.
Han har været 5 år for længe på landsholdet. Ikke siden 4-1 sejren mod Irland i 2017 har han spillet en landskamp til topkarakter. Nuvel, der har været enkelte gode præstationer, men sandheden er, at Eriksen generelt har spillet eller leveret en indsats i landskampe til karakter omkring 2-3 bolde ud af 6 bolde. That’s it. Det er historien om “Kejserens nye klæder” om igen.
Han har aldrig spillet en god slutrunde. Han var fantastisk i kvalifikationen i 2017, men han har aldrig præsteret, hvad vi kan forvente ved et VM eller EM. Det vil da være ærgerligt, hvis det bliver en del af fortællingen om ham, når han en gang stiller støvlerne på hylden.
http://iconicnumber7.wordpress.com/2011/08/04/a-paul-scholes-tribute-92-quotes/
annonce