Snak

Mere indhold efter annoncen
Han spillede en stor kamp så sent som mod Frankrig i Nations League i Parken, men der er for mange gange hvor han enten ikke rammer niveauet eller hvor vi ikke spiller ham god nok.

Havde Eriksen spillet for Australien i dag er jeg sikker på at han havde spillet en fantastisk kamp og vi havde talt om "hvorfor vi dog ikke havde en spiller som ham".

Han bliver ikke spillet god nok af holdet omkring ham. Kvaliteten er jo indlysende - det kan alle forhåbentlig se.
Hvis Eriksen fortjener karakteren 03 og udtalelser som pivringe og har ikke spillet en god kamp siden 2017, fortjener hans kritikere et -3 og betegnelsen uden forstand på fodbold. Faktum er, at vi i dag reelt var en ekstra spiller på midtbanen, fordi Australien satte to mand til at pakke Eriksen ind. Det burde Mathias Jensen og Højbjerg kunne udnytte til at skabe chancer, men det formåede de ikke.
@Stenhard
Med dine udtalelser om, at kritikerne af Eriksen ikke har forstand på fodbold, så medtager du indirekte også den samlede bestand af fodboldeksperter - herunder bl.a. Morten Bruun og Andreas Kraul. Morten Bruun gav således Eriksen 1 bold af 6 bolde. I de sidste 15-20 landskampe har Eriksen kun fået over 3 bolde i 2-3 kampe af medierne/eksperterne. Det er en kendsgerning, som du er nødt til at forholde dig til. Eriksen skuffer ofte og er slet ikke det samlingspunkt på midtbanen, som f.eks Luka Modrić er det for Kroatien.
annonce