Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(401909221509)
Jeg gad vide om ham Epandeur a Fumier og ham Claus stadig synes PMG er det bedste i hele verden.


Jeg tror de begge står fast på at PMG er det bedste, der kunne ske. Esbjerg skal bare af med alle de der spillere der ikke gider arbejde for klubben (Claus 143 eller whatever) havde direkte ondt af Randers FC, da de inviterede Ankersen ind i Superliga-varmen, da han ville smadre den gode stemning i omklædningsrummet...hvilket jo selvfølgelig ikke er sket.

Men hvis Esbjerg nu skiller sig af med stort set alle spillere over 17 år og lejer en masse rookies fra en eller anden klub, der hedder Barnsley så skal de nok brænde ligaen af...eller noget

Glemmer aldrig da Esbjerg hentede en eller anden målmand fra en sekundaklub og Claus fik næsten sprøjteorgasme over hvor god han var...total klassemålmand med kæmpepotentiale..trods det at Claus ikke anede at vedkommende eksisterede 5 minutter tidligere....og var født uden arme...men det fortalte transfermarkt.com ikke noget om
Skrevet af Slettet(172333222811)
Bliver en ny-klassiker med 10.000 på lægterne til Esbjerg - FA 2000.
Skrevet af Fl@skebøf
Nej, det eneste der gør én fortjent til at spille i Superligaen, er hvad spillerne leverer på banen, og vi har tydeligt set i denne sæson, at holdet ikke er godt nok til hverken Superligaen eller 1. division, resten er ligegyldigt.


Hvis skyld er det vi ikke er gode nok til at spille 1. division? Ja du har vel forhåbentligt selv gættet det. PMG smadrede en klub der blot manglede det sidste i at rykke tilbage i Superligaen, det tog dem kun 1 enkelt år.

Jeg håber at klubben kommer tilbage i Superligaen om 2-3 år, og om det er på lokale hænder eller på PMGs hænder er mig ligegyldigt, jeg har bare ingen tiltro til de lokale, de har allerede ødelagt min hjerteklub én gang, og de har haft mulighed for at redde den, men de gad ikke spytte flere penge i, hvis klubben kommer tilbage på lokale hænder risikerer vi, igen(!), at klubben går konkurs, den risiko er væsentlig mindre når ejerne hedder PMG.


De har sgu da aldrig fået os ned i 2. division! Jamen for helvede da!

Skrevet af laffoe
Vi skal nok komme tilbage, EfB er en klub med stolte traditioner og vi bliver stærkere af modstand.
Jeg husker lokalopgør mod Varde i 90’erne (hvor vi endda tabte hjemme i Esbjerg), men vi fandt inspirationen og melodien igen, det gør vi også den her gang.

Det er en trist trist dag, men nu ved vi i det mindste at det hedder 2. division efter sommerpausen.

En gang EfB, altid EfB.
Skrevet af LukeDanDuke
2. division bliver farlig næste år.

Esbjerg, Kolding, Skive, Jammerbugt og Hillerød / Thisted i toppen. Også har man stadigvæk en del traditionshold som AB, HIK, B93, Frem og Aarhus Fremad som nok skal give modstand fra sig.

Jeg er med på at det ikke er det selskab Esbjerg ønsker at være i. Men set fra 2. divisions briller bliver det en meget spændende sæson.

Efb må dog være kæmpe favoritter til at rykke op. Det er godt nok vildt at man er endt der på så få år. Føler ikke det er lang tid siden i havde et hold i den bedre halvdel af superligaen. Håber i kommer igen i superligaen indenfor en overskuelig årrække.
Skrevet af Johnbrand
Trist at Esbjerg rykker ned. Det eneste gode er at Fremad Amager har reddet sig. Konkursen i Fremad er også reddet, heldigvis. Fremad fan.
Skrevet af Slurredi
Hvis skyld er det vi ikke er gode nok til at spille 1. division? Ja du har vel forhåbentligt selv gættet det. PMG smadrede en klub der blot manglede det sidste i at rykke tilbage i Superligaen, det tog dem kun 1 enkelt år.


Der er nogle ret markante grunde til at vi rykker ned: Højbjerg, Conboy, Tranberg, Lasha, Mads Larsen og Strunck, alle sammen spillere der var at finde i truppen før PMG kom til, der var så mange der råbte på at Conboy skulle spille, men han er en af de spillere der har kostet aller flest mål for Esbjerg, og i dag er han en kæmpe idiot og får direkte rødt.

Og det er endda uden at snakke om de kæmpe kontrakter Lasha, Højbjerg og Conboy er på, man kunne købe et førende 1. divisions hold med den løn de løber rundt med.
Skrevet af Gul mand
Håbede EFB klarede det. Svært at se logikken at EFB skal kæmpe i 3 række. Må da være et eller andet helt galt i ledelsen. Mon ikke der kommer til at ske noget nyt. Pøj pøj til EFB fansene håber vi ses igen. ACH den gule fare.
ACH - Den gule fare.
Skrevet af Tenver237AndCounting
Operationen lykkedes, men patienten døde.
Skrevet af guldtilOB
Man ligger som man har redt. Esbjerg er hurtigt glemt.
Odense... byen der nægter at have elitesport. If you pay peanuts , you get monkeys.
Skrevet af Slettet(401909221509)
Enig med sidste indlæg. Esbjerg hører ikke hjemme i 2. division. De burde ligge i superligaen. Byen og et fantastisk fodboldstadion burde være med i toppen. Jeg har ondt af EFB fans at de skal gennemleve dette, og håber af hele hjertet at klubben rykker hurtigt op igen. Men fyr ledelsen, og start forfra. Det fortjener klubben, byen og hele oplandet.


Ja de BURDE...men det gør de jo ikke...hvis det stod til mig så skulle Luton, Ipswich, Derby, Nottingham Forest og Sunderland alle have et wild card til Premier League hvert år baseret på min kærlighed til Tipslørdag tilbage i stenalderen.

Men desværre er virkeligheden, at de ringeste hold rykker ned og de fortjener at være der, hvor de er
Skrevet af cloc
Luk det ned, ikke noget med Esbjerg at gøre. Kom så Esbjerg, by og omegn!
Faktisk mest til pudersne d-:
Skrevet af girty
@ Foot.rebel

Amen, to that…….
Sic parvis Magna : Storhed begynder i det små
Skrevet af Fl@skebøf
Der er nogle ret markante grunde til at vi rykker ned: Højbjerg, Conboy, Tranberg, Lasha, Mads Larsen og Strunck, alle sammen spillere der var at finde i truppen før PMG kom til, der var så mange der råbte på at Conboy skulle spille, men han er en af de spillere der har kostet aller flest mål for Esbjerg, og i dag er han en kæmpe idiot og får direkte rødt.


Og hvem ophævede med en håndfuld af vores bedste spillere? Hvem sagde de utilfredse spillere blot kunne komme op på kontoret og få kontrakten annuleret?

Du kan lave en EAF/Claus ligeså længe du har lyst til, men dine lorte bortforklaringer er uden relevans. Denne nedrykning er ene og alene på PMG.

Jeg er godt klar over jeg lyder meget direkte, men jeg er i mine følelsers vold. Og når jeg ser en der forsvare hvad de her uduelige amerikanere har gjort ser jeg bare rødt.
Skrevet af kimjen
Esbjerg får rigeligt at se til i 2.division.
Sad, but funny.
kimjen
Skrevet af cf srednar
Det lå i kortene, men alligevel vildt nok.
Hmm, ikke sikker på at EfB er favoritter til oprykning.
Det troede jeg også de var i denne sæson, men noget er jo helt gal på vestkysten.
Danmark:Randers FC England:? Tyskland:? Spanien:? Italien:? -kun én klub!!
Skrevet af Womble
Slurredi

De lokale har vist, at de ikke kan ansætte de korrekte folk til at drive fodboldklubben. De rykkede ned 3 gange på 10 år og tabte omkring 100 mio over samme periode. Hvorfor gå tilbage til en fuser?


Først og fremmest så er det helt vildt at du forsvarer nogle ejere, der ikke har sat en eneste fod rigtigt i snart 12 måneder.

Dernæst ser det ud til, at du ikke har forstået, at lokale ejere, nødvendigvis ikke behøves at være de samme som ejede klubben før. CS gruppen har jo meddelt, at de ikke ønsker at være en del af den nye ejergruppe.

Skrevet af SønderjyskE1
AHAHAHAHA soooommer soooommer og sol Esbjerg i 2 division..... Bedste resultat længe.
( Hader bare EFB og for den skyld også Vejle )
Skrevet af Socialistens
Der er nogle ret markante grunde til at vi rykker ned: Højbjerg, Conboy, Tranberg, Lasha, Mads Larsen og Strunck, alle sammen spillere der var at finde i truppen før PMG kom til,


... og de klarede sig markant bedre før PMG, men med PMG`s katastrofale tilføjelser blev det til et vanvittigt meget ringere resultat og dermed nedrykning.

PMG har gjort ALT forkert, alt ... og du vil have mere.

Du har 0 fakta med dig, hvad er meningen?
Skrevet af poh
Fryder mig helt vildt, hvis der er et par EfB hooligans der tuder sig i søvn i aften. Vi ses jo nok i Gladsaxe; forhåbentlig er I bag lås og slå denne gang. Fy for satan for en opførsel, og det er tilsyneladende uanset hvor kampen foregår. Totalt uden for pædagogisk rækkevidde, må man bare konstatere.

Når dét så er sagt... Synd og skam for en af de største jyske traditionsklubber. Holten, kom dog hjem!
1. Klaus Lykke 2. René Henriksen 3. Jan Bjur
annonce
0