Snak

Mere indhold efter annoncen
Hvad "Låg på" skriver, har de fleste inkarnerede EFB´er mere eller mindre vidst i mange år, men ingen har kunne ændre noget. Det har altid været for sammenspist i EFB og ikke uden grund er GL. Vardevej omdømt til Gl. Vennevej. (jeg tænker egentligt det er sådan mange steder i landet?)

EFB har i den grad haft alle muligheder for at blomstre, men er gang på gang blevet bestøvet med en gang Round up af inkompetente folk, der ikke har kunne give magten fra sig til fordel for klubbens bedste, eller ansætte de rette folk.

Det virker til at de gamle spillere måske har malet sig selv, deres holdkammerater og klubben op i et hjørne, hvor de ikke bare kan få fyret endnu træner, som måske mere end nogen anden fortjener det(who knows) Paul Conway(PC) er nødt til at vise det er ham/dem der bestemmer og i min optik freder han ikke Hyballa i længden. Han kommer med den klassiske" PH er vores træner, (så har han ikke sagt for meget eller for lidt). Hvor mange gange har vi ikke set den taktik udfolde sig på dansk tv.... Ledelsen udtaler: XX er vores træner.... x dage senere.. fyret! Selv Kalt siger det vel i hans interview.


Anyways, mange fans er trætte af at(nogle af) spillerne har haft alt for lang snor. Nu har vi så fået en træner der kommer med noget nyt. Gegenpressing som vi er blevet lidt forelsket i. Vi ser et trænerteam med en energi på træningsbanen som jeg aldrig tror vi har set før. Vi mærker Vi faktisk får en identitet og filosofi på banen vi kan lide. Det er ikke Olsen eller Olafur kedeligt bold eller træning!!! Vi har fået en ny ejer der vil fremad og ud med de gamle(hvor hårdt det så er). De gamle laver noget balladet og vupti er de væk. Så laver de endnu mere ballade og med et har de skabt kaos. Hyballa skal ikke slå, vride patter eller på anden måde terrorisere spillerne personligt. ENIG! (håber meget det er 4 spillere der griber efter halmstrå og overfortolker situationerne). Jeg håber meget det er et kupforsøg der fejler og at Hyballa på en eller anden måde kan finde sig tilrette i jobbet og ændre adfærd(ikke sikker på han kan, men ønsker det dog). Jeg er ikke et sekund i tvivl om Hyballa er MEGET anderledes end noget vi nogensinde har set i Esbjerg og nok derfor får han længere snor af mange. PH virker som en mand der er fodbold på hjernen 24/7 og han tolererer ikke folk der ikke lytter efter, gør som der bliver sagt og yder en indsats på maks.

Smutter/ryger Hyballa (hvilket han selvfølgelig skal, hvis(!!!) han bare er et dumt svin fra ende til anden, så håber jeg meget vi får en præcis magen til i spillestil, dedikation på træningsbanen og taktisk forståelse!

Jeg er ikke et sekund i tvivl han har forsøgt at banke noget disciplin og respekt ind i truppen fra dag 1 og ganske sikkert på en meget udansk måde. Jeg er sikker på det ikke er uvant i udlandet, om vi kan lide det eller ej.

Jeg synes faktisk det er ok. hvis man ikke rigtig ved hvad man skal mene om Hyballa, Paul Conway og co. fordi det er så ufortalt fra spillernes side og ingen har claimet noget som offer. Havde de nu bare stået frem alle mand, så var der ikke noget at rafle om. Vi vil gerne beskytte vores nye unge drenge, ingen tvivl om det! Men vi vil ikke være en del af de gamles desperationskampagne hvis det er tilfældet.
Jamen for at blive i din metafor, så har du jo fuldstændig ret i at planter skal passes og plejes. Men ligegyldigt hvor godt planterne trives, nytter det ikke noget, hvis Trump og hans underordnede bliver ved med at trampe på dem.

Og vil du ikke svare mig på spørgsmålet om, hvilke spillere i truppen, som har fået en eller flere trænere fyret?
Når EfB rykker op, og efterfølgende bliver 3’er i suppen

Det kommer så ikke til at ske de næste mange år.

@Claus145

Jeg kunne god tænke mig at se hvordan den drømmeverden du lever i ser ud for Damn du har da godt nok et meget sært syn på den verden vi alle andre lever i.

Nej det skal ikke være op til spillerne hvem der skal være træner i en klub, men man må da for fanden som spiller gå ud fra at man har opbakning fra den daglige ledelse som der er i klubben og det har de jo ikke på nogle måder når ejer og den daglige ledelse gå ud og siger lige meget hvad der kommer frem bliver der ikke lavet om på nået, og ejer også går ud og siger at de bare er en folk uprofessionelle spiller, og har han det sådan kan man jo sætte spørgsmål tegn hvor han købt klubben (for det er jo ikke nået som der kan komme bag på ham) eller hvorfor han stadig vil være ejer for sådan en folk spiller sådan som han ser på det, men han har måske været i lære hos Trump hvor alt der kommer frem og sætter ham i dårligt lys bare er løgne og Fake News.
Danmark Brøndby I.F Altid og for evigt England Chelsea F.C
Sikken klaphat. Tag jeres Trump retorik med hjem.
Tech. Du fabler stadig om 4 mand. Du kan da ikke benægte at der er 21 spillere, der har skrevet under på brevet, plus en læge er stoppet, og 2 andre spillere der har valgt andre græsgange pga træneren.
Nu er det vist mit første indlæg i denne debat, så ja de må jeg vel gøre!? Men her er en historie fra de "varme lande"...

X antal gamle spillere får en ung gut til at prøve på en hvervningskampagne mellem truppens yngre spillere deraf brevet, deraf 4. Du må selv regne ud hvem det kan være.
Imponerende at Esbjergs fans tillader den træner. De skulle stå ved hver en træning og råbe ham ad helvede til, og gøre det klart for ejerkreds og ledelse, at der ikke kom en eneste fan på stadion inden Hyballa var væk.


Det jo ikke træneren den er galt med. Måske du skulle følge med.
MAYBE THEY HATE ME BECAUSE I\'M TOO GOOD. -CRISTIANO RONALDO - Real Madrid
Så i din logik, er der 17 spillere, der kun har skrevet under, fordi der er 4 andre, der har sagt at de skulle. Og så forholder du dig ikke til det andet jeg skrev, hvor jeg kan tilføje at andre spillere, der har trænet under Hyballa i andre klubber, bekræfter at hans arbejdsmetoder er under al kritik.
Esbjerg ledelsen har tilsyneladende svært ved at forstå at de ikke er noget uden spillerne. Tænker at de skal sende træneren retur til Tyskland og på en eller anden måde slippe af med den amerikanske ejer, uden nogen forstand på motiverende ledelseskultur.
Shit der er nogen der har sølvpapir plantet solidt på toppen af hovedet.
Næstved, Brøndby, FC Bayern München (CL vinder 2020). \"Jeg kunne ikke falde til i Italien. Det var som at bo i et andet land.\"  - Ian Rush om sin tid i Juventus.
annonce