Snak

Mere indhold efter annoncen
Pele66

Dit håb bliver svær, at føre ud i livet, da ledelsen er ejerne.
Vangg

Nej, det er da en super træner, Esbjerg har fået med stor opbakning fra ledelsen;-)

Jeg tænker godt, man kunne have fået ryddet op i den såkaldte "syge kultur", som åbenbart hersker ifølge flere EFB-fans med en helt anden tilgang, end at stille sig op i et ringhjørne.

Kæft hvor jeg dog føler med jer, kære Esbjerg
Det ligner at alle Esbjerg fans herinde synes at det er super fint hvad der sker med deres klub. Så jeg synes bare vi andre skal lade være med at argumentere mod idiotien og istedet læne os tilbage og se Esbjerg drøne ned igennem divisionerne. Held og Lykke :-)
Uanset hvad er det for dumt af formanden at gå ud og sige at 21 spilleres indlæg intet betyder. Han behøver ikke at love spillerne noget, men han skal tage dem alvorligt og vise at han lytter til dem. På den måde at affeje det med at det bare en 17 medløbere der i virkeligheden intet har imod træneren men kun skriver under pga. gruppepres fører intet godt med sig.
Jeg fortæller dig hvordan historien bliver berettet i miljøet.
Claus145

Bare af ren nysgerrighed. Hvem i bestyrelsen er du? Eller hvem er du betalt af? Jeg kan ikke i min vildeste fantasi tro på at nogen uden interesser i bestyrelsen, kan have de holdninger du fremfører. Det er jo ren propaganda uden hold i virkeligheden du fremfører.

Jeg var selv en af dem som gerne ville have beviser for at tro på historien. Dem har jeg fået, hvad mere vil du have? Jeg forstår godt man ønsker et opgør med en magtfuld spillertrup, men det skal da gøres med et menneskeligt ansigt, og ikke med en mand som bruger metoder som i værste fald kan politianmeldes. Hvis du ikke har en eller anden økonomisk interesse i den bestyrelse, så burde du blive mental undersøgt, for så er der altså et eller andet galt med dig, det mener jeg faktisk helt seriøst.
I øvrigt helt sort at tilskrive 4 spillere, som er blevet sendt på U19 for nylig, at have så meget magt, at resten af truppen bare risikerer sit navn på at beskytte dem. Hvorfor skulle de 17 spillere dog frygte at fucke med 4 spillere, som ledelsen lige har smidt ud som affald? De ligger jo netop ikke i toppen af hierakiet længere. De 17 spillere risikerer langt mere ved offentligt at gå imod ledelsen, end at gå imod 4 u19 spillere. Absurd logik
God stil af Conway, at spillerne kan få ophævet deres kontrakter, dog uden kompensation. En god løsning for dem der skulle føle sig uretfærdigt behandlet. Ikke værd at blive i et job hvor man ikke bryder sig om chefen.
Uanset hvad, så er det da godt nok et problem at stort set alle spillere ikke kan lide træneren.
Det er et kæmpe mismatch og ham bestyrelses medlemmet som har været ude og udtale sig, virker også helt væk..
AK1978
Første gang jeg skriver i en tråd omhandlende dette topic, men fuldt med trods alt. Det er jo svært at mene eller sige noget faktisk, det har nu været ganske underholdende, men dog også grotesk på flere forskellige kanter.

For det første, jamen så giver jeg min medfølelse til de rigtige Esbjerg fans som trods alt er fanget i dette rod. Det er skam ikke fair eller værdigt. Men stå ved jeres klub uanset holdning.

Jeg er selv opdraget på halv hårde præmisser, på den gammeldags manér og parallellerne er der uden tvivl mellem Cheftræner Hyballa og min egen far. Selvom det ikke er nogen sammenligning alligevel da den gamle var hårdere end jern. Det er også ligegyldigt selvfølgelig, min pointe er at min far gjorde det ikke for at være decideret ond, det var hans måde at vise at han elskede mig, og det var at piske mig frem, holde mig på linje, sørge for når jeg trådte ved siden af så faldte hammeren, og den faldt hårdt. Han var umådelig streng men også fair. Og han er skylden til jeg har fået mig et godt liv, godt job, og værdier som ære, respekt og en arbejdes moral som er fast tømret i mit sind.

Men nu har jeg selv børn idag, og de metoder min far brugte kan jeg ikke bruge idag uden at komme i dybe problemer alle steder. Alle dem med børn i skole kan nikke genkendende til at man sgu ikke kan slå en skid foran sine børn før man pludselig er til skole hjem samtale og ditten og datten.. Mange gange mener jeg at det hele er blevet for vattet, for pædagogisk, for meget kort sagt.

Min historie og sammenligning er her at træneren for Esbjerg nok er for gammeldags til et moderne Danmark som mest af alt er pakket ind i et vat tæppe. Hvad der kan virke psykopatisk og forrøgt i mange øre, kan være gjort af en god hensigt og mening og til gavn af et større formål i andres øre. Jeg er i den overbevisning at Peter Hyballa ifølge mit hoved ikke er gået så meget over stregen at det har behøvet alt dette medie cirkus og spillernes udmelding til medierne. Jeg er selv omgivet af andre slags mænd hvor dette ikke kan komme på tale, det bli´r ordnet internt uden at lægge mellemværender op i Facebook opslag, aviser etc. Jeg er gammeldags men i min verden hører det ingensteder hjemme. Men jeg er anerkendende i det faktum at det ikke virker i nutidens Danmark eller bare nutiden generelt de fleste steder. Og når man har tabt langt størstedelen af omklædningsrummet så trækker man sig selvfølgelig, det fører jo ingen vegne at opsige alt og alle. Alternativet er at starte helt forfra med 21nye spillere men det er jo selvsagt urealistisk uden at drive klubben udover afgrunden.

Uanset om de fyrer træneren eller opsiger alle spillerne så har Esbjerg tabt. Klubben såvel som deres fans fortjener ikke den skæbne. Men det ser utrøsteligt svært ud uanset hvordan man kigger på det, desværre.

AGF & FC Bayern, begge siden barnsben.
annonce