Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(521641191111)
Der sker det at der er nogle virkelige dårlige boldtab til tider. Men det holdt hårdt, og var et fighter-resultat. Dog skulle dubravkas skovtur nok have resulteret i en 1-0 scoring til Ruch
Esbjerg fB og Varde IF - bor i Trondheim, så holder selvfølgelig med Rosenborg
Skrevet af JLS
Thumps up til Esbjerg for et godt resultat for Dansk fodbold, og udgangspunkt til hjemmekampen..
Skrevet af irvine
Fint af Esbjerg, som igen viser vejen. Men spar nu på kræfterne til den hjemlige liga
Skrevet af NeverScumUnited.com
Esbjerg mangler så meget en angriber, der ved hvor målet står! Og please lad være med at købe endnu en islandsk vulkan - krummer tæer ved tanken om den sidste af den slags der blev købt! Sats nu for helvede, brug et større beløb end I plejer, og få styr på de skadede spillere!! Come on!!
Men dejligt med et ok resultat i 1. kamp - selvom udebanemål altid er rare!
Der burde være gode muligheder for at køre den hjem på BW Arena!
Hej, vi er to drenge - vores yndlings klubber er Brondby og Manchester United. Med venlig hilsen Ham brugeren som kommenterer samtlige artikler om Riza Durmisi - Som formentlig er Riza Durmisi selv. Alle sammen!! Riza har en profil på bold....
Skrevet af Jacob77
Flot resultat af EFB at hente uafgjort på udebane mod et udemærket polsk mandskab. Det burde da også give EFB rigtig gode muligheder for at gå videre for de bør kunne vinde over de her polakker på hjemmebane.
Skrevet af Ludomania
@Piratfisk

Du skulle måske have tjekket EfB-tråden for nyheder vedr. truppen. Allerede i går kunne vi konstatere at spillere som Ankersen, Lekven, HH, Knudsen og Eddi Gomes ville sidde over.


Skulle jeg have gjort, 5 af 6 rigtige = 0 kroner :D


Jeg holder med FCK og Esbjerg.
annonce
0