Snak

Mere indhold efter annoncen

Esbjerg nærmer sig toppen efter sejr i Vejle

Skrevet af bold
søn 15. okt 2017
Der var masser af underholdning, da Esbjerg ude tog en sejr på 3-1 mod Vejle i 1. division. Esbjerg nærmer sig dermed tredjepladsen.

Læs hele nyheden her
Skrevet af Fl@skebøf
Fuldt fortjent, vi var klart bedst. Mindede faktisk meget om den omvendte kamp i Esbjerg, hvor vi havde bolden mest men ikke var specielt farlige. Idag var rollerne byttet om.

Desuden stordominerede fansene Vejle Stadion nøjagtigt ligesom sidst vi var på besøg i 2012, lækkert med et godt fremmøde. Måske kan vi alligevel spille med om oprykning? Hvem ved.
Skrevet af Kirke
Av Vejle.
Synes vi ser skræmmende idefattige ud offensiv. Når så defensiven vælger at have en offday så bliver det altså svært.
Skrevet af Boleyn Ground
Vi har et forsvar. Hvem havde set det komme?
Forza EfB
Esbjerg fB West Ham United
Skrevet af GOGogGOKKEsyd
Fantastisk
Skrevet af UnicoGrandeAmore
Flot kamp af Esbjerg, taktisk stærk optræden. Ydermere, en fornøjelse at se hvordan alle spillere bare vil vinde.

Sløj attitude og opførsel fra flere Vejle spillere i slutminutterne, hvor halvdelen af holdet kunne ha´ fået et gult kort (mere) med hjem, hvis dommeren var mere konsekvent. Kig dog indad i stedet for at sparke Esbjerg spillere ned, som på ingen måde spillede svinsk.
Skrevet af Altid Vejle boldklub
Ingen undskyldning, Esbjerg var bare bedst idag. Nu er de for alvor med i kampen om top 3
Skrevet af Kings&Kaliber
Sikke noget lort!! Skidt stime VB er inde i. Det bliver tættere og tættere i toppen. Var der ikke hånd på ved 2. scoring?
Bor i Lyngby. Hjertet tilhører Vejle Boldklub - siden 1993! Elber am Ball, Elber, immer wieder Elber, Elber schiesst und Tor!!! Carsten ^ Jancker!
Skrevet af Mastade
Passiv defensiv kontraspil er meget effektiv mod Vejle. Det må de arbejde med fremover. At have alt spillet som Hagelskjær ønsker EFB ønsker er ikke vejen frem mod hold som er dygtigere.
Skrevet af VBaltid
I perioder dominerede EfB fans - faktisk i lange selvom deres tromme til tider overdøvede flere fans. Men det var det samme, da vi var på besøg. Kan huske at mange EfB fans brokkede sig over VB spilleres film. Men det var i den grad omvendt i dag. Det gjorde rigtigt ondt på spillernes tissekoner. Men de var hurtigt op igen selvom de vred sig som pigebørn
VB og Bayern
Skrevet af UnicoGrandeAmore
Jeg kiggede nu mere på om der ikke var offside på 0-2´eren.
Skrevet af MSØ
Hold op en klam attitude Esbjerg kom med især i slutningen. Heldige st være 11 på banen efter 95 minutter og tudefjæs hver gang de selv begår frispark.

Elendigt spil i begge felter af Vejle i dag. Forsvaret er klart ringeste kamp. Det er faktisk ikke fordi Esbjerg er specielt farlige i dag og på mange møder en meget loge kamp men skarpheden i begge felter var forskellen. De store chancer Vejle fik var meget ufarlige mens Esbjerg bl A på 2-0 får det mere eller mindre foræret af ringe Vejle forsvarsspill
Skrevet af UnicoGrandeAmore
Der var også piveri fra Esbjerg i dag det medgiver jeg, men de bliver også sparket ned et utal af gange. De største attitude-problemer findes nu altså på Vejles hold - Luarte, Memija og bondeknolden der kom ind og tog anførerbindet.
Skrevet af Fl@skebøf
Hold op en klam attitude Esbjerg kom med især i slutningen. Heldige st være 11 på banen efter 95 minutter og tudefjæs hver gang de selv begår frispark.


Jamen dog, det lyder nøjagtigt ligesom sidst Vejle var i Esbjerg.
Skrevet af hjst
Når vi nu skulle tabe -og det gjorde vi fortjent - så må vi nøjes med at "glæde os over" pointtabene til Thisted og Viborg. Lidt har vel også ret.

//hjst
"Engang Danmarks fodboldby nummer 1. "Klubånd i solskin - troskab i regn"
Skrevet af Pulv
Esbjerg var godt organiseret i dag og kom foran på et angreb, som få hvis nogen forsvar i Danmark ville kunne have forsvaret sig imod. 2-0 målet var tilfældigt og heldigt, og en del dommere ville have givet Rasmus Lauritsen et frispark i situationen. Men det var desværre tendensen i dag, og dygtigheden og heldet var med Esbjerg.
Det var ærgerligt, at VB ikke havde lidt mere held og dygtighed, da de ellers begyndte at få lagt et tryk på Esbjerg efter reduceringsmålet til 1-3
Jyllands fremtid, Vejles stolthed - VB
Skrevet af Vejle_Odense
Undre mig, hvordan Højbjerg undgår rødt, når man slår ud efter sin modspiller. Men fuld fortjent sejr. Desværre.
Skrevet af MSØ
Du mener bondeknolden der reagere på en regulær svinestreg ? Fed holdning til fodbold.
Skrevet af Skjold99
Undre mig, hvordan Højbjerg undgår rødt, når man slår ud efter sin modspiller.

Ramte han overhovedet, eller var det blot tøsen fra Vejle, der forsøgte at filme?
Bor i Esbjerg, så holder naturligvis med EfB! Men jeg holder ikke med Team PMG!
Skrevet af Fl@skebøf
Du mener bondeknolden der reagere på en regulær svinestreg ? Fed holdning til fodbold.


A hvad?
Skrevet af VBaltid
Ja Højberg får lang snor. Men udover det manglende kort, var han klasse. Udover det sure opstød, var det godt at se, der kan komme så mange EfB fans. Flere end Horsens nogensinde har været i byen
VB og Bayern
annonce
0