Snak

Mere indhold efter annoncen

Esbjerg sælger offensiv midt til Silkeborg

søn 4. okt 2020

Silkeborg har købt den 22-årige offensive midtbanespiller Nicklas Røjkjær i Esbjerg. Det oplyser klubberne søndag aften.Læs hele nyheden her
Endnu en talentløs spiller vi henter. Jeg er færdig. Farvel og fuck off, Kent Madsen.
Vi ses i 2. division.
Ja tak. Så er vi fri for at høre på dine negative kommentarer igen og igen. Røjkær har faktisk været rigtig god mod SIF de gange han har spillet, og er flasket op i SIF, så ikke så skidt endda!
Dejligt at slippe af med ham.
Dejligt at slippe af med ham.


Nemlig og køb så for fanden en angriber!!!
I feel your pain PantsParty.

Talentløs spiller. Kan ikke løbe, ikke tæmme en bold, og ligner en der hellere vil spille counterstrike.

Good riddance...
Altså, kommer det som en overraskelse? Silkeborg er notorisk ringe til at hente spillere. Hver gang de rykker op henter de en masse divisions-skrammel, og har hverken mål og mening med det.
Lazio hade rätt, Eguren har hjärtfel.
Ved ikke hvad i har set - men Røjkjær er en dygtig spiller, især på et hold, der gerne vil spille bold
Så vidt jeg ved, var han vidst god nok i Viborg og også grunden til Esbjerg hentede ham. Jeg er egentlig lidt ærgerlig over, at det ikke blev til mere for med den rigtige tillid og spilletid, tror jeg godt han kan gå hen at blive en gevinst for Silkeborg. Så må vi håbe salget ikke bider Esbjerg i røven B-)
Den her handel kan jeg slet ikke forstå. Vi har masser af spillere der kan det samme som ham. Kaalund, Mattsson, klynge og brink og nu også røjkjær er alle små tekniske centrale spillere. Trupsammensætningene med 5 af den slags spillere i truppen, og kun en regulær kant i sebastian jørgensen er jo helt skæv. Jeg ved godt at abou ali og vallys (som er ude et godt stykke tid endnu) kan begå sig på kanten, men det er jo fuldstændig åndsvagt at vi skal have 5 spillere i truppen der kan det samme.

Det virker til at idealismen er så stærk i silkeborg at man sætter den over alt andet. Vi skal helst have så mange små tekniske spillere så muligt, så vi kan spille bolden så meget rundt som muligt. Det går fint i første div, men det gik jo ad helvede til i superligaen. Jeg savner sgu at idealismen bliver skubbet bare lidt i baggrunden, så vi kan få lidt mere pragmatik ind.
Silkeborg I.F.
annonce