Snak

Mere indhold efter annoncen
Arh, klubdreng. ;-) Mikel er altså røget til Tyrkiet, og De Bruyne er mest anvendt på kanten.
Mikel er stadig i Chelsea.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Jeg tror kun Essien kommer til at spille i forvaret og måske som gardering på midtbanen ved skader. Mourinho plejer jo at fortrække en smal trup.
Jeg tror kun Essien kommer til at spille i forvaret og måske som gardering på midtbanen ved skader.


Hvem skulle han spille i stedet for? Han tager ikke back pladsen fra Dave. Luiz og Ivanovic fungerede rigtig godt sammen. JT, Cahill og Kalas er ikke uden evner.

Han bliver formentlig ikke starter, hverken på midtbanen eller i forsvaret, men han er i første omgang tiltænkt en plads på en midtbane, hvor vi er elendigt besat. Kvalitetsmæssigt i hvert fald.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Han har ikke tempoet til midtbanen, ville jeg mene.. ihvertfaldt ikke som den man satser på som dm.
Jeg tror vi vil se Mourinho priotere Essien og bruge Ivanovic som indskifter i midterforsvaret, men ikke på backen og Luiz som fast i midterforsvaret men som afløser på dm. Cahill og Azpilicueta ser jeg ikke få meget tid.
Han har ikke tempoet til midtbanen, ville jeg mene.. ihvertfaldt ikke som den man satser på som dm.


Det er ellers i vores pivot, vi har problemer. Så jeg tror nu nok, han er tiltænkt en rolle på midtbanen. Formentlig som back up til Mikel.

og bruge Ivanovic som indskifter i midterforsvaret


Så vi skal altså bruge vores næstbedste CB, som indskifter? Luiz og Iva gjorde det rigtig godt sammen, så de fortsætter nok.

Luiz som fast i midterforsvaret men som afløser på dm


Som fast i midterforsvaret og forhåbentlig langt væk fra Dm pladsen.

Cahill og Azpilicueta ser jeg ikke få meget tid.


Nej, vi bænker naturligvis en af de bedste spillere fra sidste sæson.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Synes også det er kompliceret med Essien, han er så enormt langt fra hans topniveau og kommer vel aldrig derop igen grundet skader og alder self. Det er bare så drøn ærgeligt når han var ens favorit spiller men man kommer aldrig til at se det fra ham igen der gjorde ham til sin yndlings spiller. Han er selvfølgelig enormt vellidt stadig men man er bare ikke sikker på han længere er en god man til start 11´eren som man godt ku frygte Mou ville bruge ham en del i, ser ham mere som en rotations spiller nu som vi kan nyde godt af den sidste tid af hans kontrakt.
1 26 8 11
Den næstbedste midterforsvarer er vel enten Terry eller Luiz, alt efter hvordan du vender og drejer den.

Jeg synes ikke jeg har set en kamp med Az, hvor han har været andet end usikker og selv Ivanonic har været bedre på højrebacken. Der vurderer jeg bare Essien som en lille smule bedre trods alt. Specielt når han løber i ryggen på en spiller, hvor man har set Ivanovic have enorme problemer.

Luiz væk fra Dm pladsen


Det ville man jo også have sagt om Pepe, men nu når der er tale om Mourinho er det helt sikkert noget han vil prøve af på et tidspunkt - også må vi jo se.
Der er også et system skifte og det faktum at træneren er den største faktor iforhold til hvordan rolle fordelingen tager sig ud -mere en faktor end det faktum at Luiz sejlede lidt på pladsen i et par kampe. Jeg husker også en kamp eller to hvor han faktisk spillede meget overskudsagtigt på dm - det var vist under DiMatteo.
Den næst bedste cb er vel Terry eller Luiz alt efter hvordan du vender og drejer den


1. Luiz 2 Brana 3. JT. At du synes, iva er usikker, må stå for egen regning.

Det samme må din vurdering af Azpi, som ikke giver voldsomt meget mening,
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Nu har jeg lige rettet lidt.

Hvad er det for nogle pudsenudsede kælenavne :) ?

Brana er det Branislav Ivanovic eller ?
annonce