Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Geddar , moderator
@Klaphat

Du skal vist ikke efter dit lettere retarderede forsvar kommentere på andres evne til at forholde sig objektive.

"faktum er jo at selv i det første år var det højeste beløb Hernan Crespo Inter £ 16800000 26-08-2003 så stop nu med at sammenligne for det kan det ikke!"

Det samlede beløb, der er købt ind for kan STADIG sammenlignes. Og du kan jo passende vende tilbage til spillerbeskrivelserne for at se profilerne på de spillere, der er hentet.

"så der er så vidt jeg kan se aldrig blevet brugt for over to milliarder i en."

Jamen hvor passende for dig, at det lige er 2 mia. der er skæringspunktet. Som sagt er der på ét år brugt £190 mio. Det er, uanset hvor ivrig du er efter at forsvare din klub, voldsomt!

https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af dxjensendx
nu kalder du mig kalphat hvilekt bedre ville beskrive dig når du ikke kan læse at det højeste lå på et beløb tæt på en milliard hvilket er langt fra det beløb DU nævner!
der er altså en del fra 137 til 190 som du nævner.
Never care for what they do, never care for what they know. CHELSEA!! Aguero til Chelsea tak!
Skrevet af Sungam Nesral
I har så travlt med at modargumentere at Chelskii ikke er en købeklub.. Men lige lidt hjælper det.. de vil altid være en købeklub i de flestes øjne, da der kommer en eller anden Russer og køber klubben, og i løbet af nogle år, spendere mange penge på holdet, og stort set skifter alt ud..

Indrøm nu bare at det er en del af gamet at nogle klubber gør som Man. City, Chelskii, Real Madrid, osv.. Men hvis det er den klub-filosofi man godt kan lide, er det jo fair nok..

Men igen, god kamp af Inter, og dejligt at se Chelskii ude igen i år...
Jeg elsker Barcelona.. - og jeg ved godt hvem der er verdens bedste fodboldspiller..
Skrevet af dxjensendx
men du syens super godt om inter kan jeg høre på dig sungam?
hvordan har inter fået penge da?
Never care for what they do, never care for what they know. CHELSEA!! Aguero til Chelsea tak!
Skrevet af Geddar , moderator
"nu kalder du mig kalphat hvilekt bedre ville beskrive dig når du ikke kan læse at det højeste lå på et beløb tæt på en milliard hvilket er langt fra det beløb DU nævner!
der er altså en del fra 137 til 190 som du nævner. "

http://www.independent.c…553741.html

Godt modsvar ellers.

£ 137 mio. ville i øvrigt også være voldsomt mange penge på et år.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af dxjensendx
geddar :
hvis du tænker på dage så ja:)
men jeg tænker på sæson efter sæson det er vel der forskellen ligger?
altså det jeg mener er at chelsea har brugt 137 mio euro på en sæson og ikke over dage.
Never care for what they do, never care for what they know. CHELSEA!! Aguero til Chelsea tak!
Skrevet af D.B.R. ©
I har så travlt med at modargumentere at Chelskii ikke er en købeklub

Hvad er en "købeklub" egentlig? Ordet "købeklub" eksisterer ikke i nudansk ordbog.

Er alle professionelle klubber ikke "købeklubber" i den sidste ende, og hvad er det negative i at købe spillere egentlig?
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af OC
Fantastisk. Intet mindre. Jeg græd glædestårer efter kampen, så meget betyder det her for mig. Efter flere års fæle skuffelser i Champions League, beviser vi endeligt at vi altså faktisk kan slå et af de bedste hold i Europa, og hvis vi holder det her niveau, hvilket jo hverken er sikkert eller givet, ser jeg os som outsidere til titlen.

På den anden side, det hele kunne være endt helt anderledes, havde Chelsea fået bare en af de 2 straffespark de appellerede for, men sådan skulle det åbenbart ikke gå, selvom de så noget så tydlige ud. Udover det, synes jeg godt nok Chelsea var utroligt tamme. Et langskud fra Ballack var vel egentligt det tætteste de kom på en reel målchance. Jeg havde både frygtet og forestillet mig at vi ville blive presset tilbage fra første fløjt, men det turde Chelsea fordi vi stillede med 4 offensive spillere - godt set af Mourinho iøvrigt, som jeg advarede før kampen at han havde luret sin tidligere klub.

Sneijder var MotM, klassespiller, simpelthen. Eto´o viser at han stadig har det i sig, Cambiasso og Zanetti udførte et utroligt løbearbejde, mens Lucio og Samuel havde godt styr på Chelsea´s skuffende offensiv. Stor cadeu til hele holdet, nu håber jeg bare på lidt lodtrækningsheld - Lyon ville være ønskemodstanderen.
La prende Vecino.
Skrevet af ulrik_74
OC...

Chelsea er ikke et af de bedste hold i Europa. Men flot kamp af Inter alligevel. :-)
"For at lære at se, må man kigge"
Skrevet af Geddar , moderator
"hvis du tænker på dage så ja:)
men jeg tænker på sæson efter sæson det er vel der forskellen ligger?
altså det jeg mener er at chelsea har brugt 137 mio euro på en sæson og ikke over dage. "

Men hvis jeg nu føjer dig, og siger at vi så bare nøjes med at se på en sæson (reelt set overføres der så bare £53 mio. til sæsonen efter - under alle omstændigheder er det et tåbeligt input fra din side), vil du så forsøge at overbevise mig om at £137 mio. ikke er voldsomt?
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af BlivIkkeFanatisk
Hvad er en "købeklub" egentlig? Ordet "købeklub" eksisterer ikke i nudansk ordbog.

Er alle professionelle klubber ikke "købeklubber" i den sidste ende, og hvad er det negative i at købe spillere egentlig?
Forskellen ligger vel i, om man har et kæmpe budget til rådighed op til en given sæson. Hvilket gør tingene noget lettere at købe fra øverste hylde, og prøve at få en sammenhæng i købene. Frem for at man har et mindre beløb til rådighed per sæson, selvom tingene måske over tid udligner sig.

Man kan vel også se det som at en "købeklub" ikke er decideret afhængig af spillersalg, eller at tjene penge på salg, for at refinansiere nye køb.

Hvis man kigger på Arsenal, så har de jo gjort en del lukrative affærer, når der skal sælges. Hvorimod City og Chelsea velsagtens har tabt et hav af penge på den konto.

Summa summarum, så handler det vel om lemfældigheden i køb/salg hos "købeklubberne".
٩๏̯͡๏۶ “From Doubter to Believer” Suarez - The Ambassador of Kwan.
Skrevet af Der Kaiser.
Købeklub bliver næsten altid brugt af tilhængere af økonomisk svagere hold, dvs. Arsenal fans betegner Chelsea som købeklub, Atletico fans om Real Madrid, Brøndby Fans om FCK osv. osv. Hvor mange spillere deres egen klub har købt og for hvilke summer er i langt de fleste tilfælde sekundært.
Brille-bærende plastikfan, Caféb$sse, Fucker, medløber siden 1992 der ikke bryder sig voldsomt meget om Café Latté
Skrevet af Geddar , moderator
"Hvor mange spillere deres egen klub har købt og for hvilke summer er i langt de fleste tilfælde sekundært. "

Vrøvl. Det der bliver slået ned på er hovedparten af gangene antallet af dyre indkøb.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af qcasiu3
Købeklub = en klub som, via faktorer der reelt set intet har med klubbens achievements at gøre, kommer til penge hvorefter de handler ind for store beløber i jagten på success.
Ting som ligeledes bidrager til min opfattelse af en øbeklub er, når de i farten glemmer sine værdier og blir ret så ligeglade med gamle spillere, som de smidder på porten, til fordel for dyre lejesvende.

Chelsea - City - Madrid må være de bedste eksempler. I madrid elsker de, de hurtige udskiftninger. Men samtlige af mine hardcore Chelsea supportene venner, savner tiden hvor de havde de gode gamle Chelsea, hvor spilleren ikke alle sammen kom til klubben, på et billigt grundlag, som klubben ikke havde arbejdet sig op til.
[b]Manchester United since 1996/1997[/b] [b]Premier League enthusiast[/b]
Skrevet af FCBarcelonaChr
Elsker stadig Eto´o
Spanien: FC Barcelona Danmark: Odense Boldklub FC Barcelona - Més que un club!♥ Lionel Andrés Messi
Skrevet af Dølle
En sejer for fodbolden.. Man kan ikke købe sig til alt... HAHAHAHAHAHAHAH
annonce
0