Snak

Mere indhold efter annoncen

Jeg har saamen ikke nogle frustrationer som randers fan, ikke soenderligt, det tager jeg som det kommer.....

Chelsea er min hadeklub nr 2 AGF er hadeklub nr 1 og jeg haaber altid det gaar de to hold yderst daarligt, men uden farvede briller mener jeg sku stadig ikke at Chelskum blev snydt for noget....

Drogba derimod burde sku livstids udelukkes fra prof fodbold, han er saa stort et svin at det ikke ville vaere noget savn... Foej foej...


Så du mener ikke, at der var straffe til Kalou i den første kamp? Eller at Ibranovic bliver løbet ned/revet omkuld? Eller at Samuel (tror jeg det var) havde begge arme om Drogba over flere meter?

Selvfølgelig skal der være plads til lidt skubberi osv. ved dødbolde, men begge tilfælde i aftenens kamp var langt over stregen.

At du bliver ved med at skrive "Chelskum" er lidt ærgeligt. Men man må jo acceptere at ikke alle er i stand til at formulere sig på normalt dansk - og i øvrigt opføre sig et nogenlunde normalt tænkende individ.
Haderslev FK - 1992 HFK Sønderjylland - 2000 SønderjyskE - 2004
Det var ikke en skid ufortjent, lær at udnytte chancerne, tabere (brækker mig over alt det der)
Fan af Manchester United, Nottingham Forest, og Inter.
Tror aldrig jeg har hørt nogen, ikke engang Preben Elkjær, påstå at en sejr til et italiensk hold er en sejr for fodbolden, nå jo selvfølgelig lige Danos, men han lever jo også i et parallel univers :-)
Brille-bærende plastikfan, Caféb$sse, Fucker, medløber siden 1992 der ikke bryder sig voldsomt meget om Café Latté
Ja, meeen United går ikke ud og henter for flere milliarder på en sæson som Chelski og Real har gjort. United køber, arsenal, tottenham, liverpool, ja alle hold køber. Meeen ik det samme beløb som de andre. Og united har til vanne at faktisk også sælge for gode summer penge også :)
sebaztiian:

jamen held og lykke real madrid.
Never care for what they do, never care for what they know. CHELSEA!! Aguero til Chelsea tak!
Håber Inters fly styrter på vej hjem...


Dårlig karma. Den skal du nok få tilbage i hovedet på et tidspunkt i dit liv.

btw. EN KÆMPE SEJR FOR FODBOLDEN
Brøndby IF-Frankfurt: 5-0 Karlsruhe-Brøndby IF: 0-5 Brøndby IF-fck: 5-0 agf-Brøndby IF: 0-7
Det er rigtigt, at Barcelona slog Chelsea 2-1 på Broen i 2005/2006 sæsonen, men Mourinho havde karantæne i den kamp, og sad derfor ikke på bænken som træner for Chelsea. Altså kan Mourinho stadig sige, at han ikke taber på Broen, hvilket han i dag jo viste igen.

Super kamp i øvrigt (underholdningsmæssigt - ikke spillet, men det var jo heller ikke forventet). Jeg glæder mig til at se Lucio mod Drogba igen til VM.

“Where two principles really do meet which cannot be reconciled with one another, then each man declares the other a fool and a heretic” ― Ludwig Wittgenstein, On Certainty
Jeg er lige glad med Real Madrid, de var bare ikke bedre, ditto med Chelsea i aften ;)
Fan af Manchester United, Nottingham Forest, og Inter.
Fortjent sejr til Inter, der spillede en fornem taktisk kamp.
Øv. Så røg en af de største favoritter til titlen ud - det gør bare deres PL-chancer større. Pis og lort!
\"I\'m the motherfucking fucking one who calls the shots\"
annonce