Snak

Mere indhold efter annoncen
Sneijder og Robben griner af Real nu.
Når i ser mig synger i nok: ♪ Nants ingonyama bagithi baba Sithi uhhmm ingonyama ♪ Er en kvinde kannibal hvis hun sluger? Bruger Real Madrid nu endnu en millard?
Drogba igen igen, jeg vidst bare at han ikke kunne tåle at blive lukket fuldstændig ned.... snejder er fantastisk...
Messi er verdens bedste fodbold spiller....
En sejr for politikken
Holder med Barca og Real Madrid :-) Når der er El Clásico så er jeg Man U fan :) Okay jeg er faktisk også Mallorca fan nogen gange.
tager squ hatten af for mourinho!
5-0.
Som luna så smukt siger, jeg citere: "Moralen med dette må være at man ikke kan købe sig til CHL trofæet"... - God pointe Luna... Hahahaha..

Tror bare ikke Real Madrid fansene giver hende ret, de har jo samme taktik..
Jeg elsker Barcelona.. - og jeg ved godt hvem der er verdens bedste fodboldspiller..
Nu lugter det sgu lidt af et mesterskab til Chelsea.
Y. N. W. A. #JFT97
Ja, er enig med at Inter var bedst, men derfor kan jeg vel stadig mene, at Chelsea BLEV snydt for mindst 2 klare straffespark.
Tyskland: BVB Dortmund Danmark: Randers FC
Dommeren holdt en god linie, hvor der kunne spilles hårdt og brutalt - og det var godt, for ellers var den kamp blevet fløjtet ihjel.

Og kampene i feltet - alle hiver og slider i hinanden og der skulle vel med en dommer, der ikke tør lade dem kæmpe været blevet dømt 7-8 straffe i kampen til hver sin side. IMØ respekt til dommeren for at lade være med at dømme så kampen kunne afgøres på spillet og ikke dommerheld.
En sejr for bold.dk/artikler
"Vi er bare ikke bedre"
@Ush

Offside på det mål ? Du må ha´ tabt sutten. Den avr ikke i nærheden af offside.
\"If the Arsenal players don´t like being tackled, they should go and play basketball or netball or one of the other games.\" - Joey Barton
annonce