Snak

Mere indhold efter annoncen
som om han ville til city...
FC Barcelona = Always and Forever World's nr. 1!!!
Og jeg som læste, at City havde udtalt, at de gav ham 48 timer, gældende fra i dag.
Més que un club What do you think about Messi? Incredible. Messi is from PlayStation really, he is PlayStation! I don´t know how he is able to do what he does, but it´s unique and fabulous. It´s Leo Messi.
håber ikke man utd går efter ham - han lyder som lidt af et problembarn som kræver alt for mange penge
Manchester United Football Club
Barca er jo nogle mongolister! Manden er nok en af de farligste angribere i verden. Han afgjorde CL finalen på egen hånd og er en evig trussel i feltet. Hvis man vil vinde store trofærer så er E´too en god spiller at ha´. David Villa kan kun skuffe, hvis han skal overtage E´toos plads. Fatter dem ik. Det er sgu deres egen inkompetence der gør, at han ikke gider svare dem mht. kontraktforlængelse.
altså hvis man tæller op i alle de chancer han får kontra mål, så tror jeg faktisk ikke han er den farligste angriber i verden, men ved det ikke, da jeg ikke tror der er lavet statistik på det, men tror nu mere på at Dzeko eller grafite fra wolfsburg er farligere lige pt.
Hjertet banker for brøndby
I følge overskriften, kan det vel også tænkes, at Eto har streget City
fra sin ønskeliste.
@Don Andres Iniesta


Jeg kan kun give dig ret, og synes det er synd og skam folk ikke kan se hvor vigtig og livsfarlig en herre han er foran mål, problembarn eller ej. Uden ham var det næppe blevet til de mesterskaber og CL-trofæer de forgangne år. Det kan selv en Real tilhænger se...
Spanien - Real Madrid Danmark - BIF
"altså hvis man tæller op i alle de chancer han får kontra mål, så tror jeg faktisk ikke han er den farligste angriber i verden, men ved det ikke, da jeg ikke tror der er lavet statistik på det, men tror nu mere på at Dzeko eller grafite fra wolfsburg er farligere lige pt."

Så du mener ud fra det, de er bedre angribere?
Haha, Anderles :)

Ja, Eto´o har scoret utroligt mange maal i sine saesoner hos Barça, men taget de chancer han har braendt i betragtning, er det sgu ikke saa imponerende laengere. Hvorimod en som David Villa er langt mere effektiv, og kan skabe langt mere paa egenhaand. Eto´o har medspillere som Xavi, Iniesta, Messi, Henry osv. til at spille sig fri og lignende - hvem har Villa? Den eneste han har, som bare er naer samme klasse er David Silva.
Endvidere er kaere Samuel en af de stoerste primadonnaer Barça har haft det seneste aarti. Han hoerer til Ronaldinho-Deco-generationen/´klikken´ - en generation Barça er faerdige med. Eto´os maade fx at forhandle loen er til grin - han gemmer sig for at laegge praes paa Barça.

Eneste grund til at han ikke forlod klubben sidste aar, var at han skraemte alle andre klubber vaek med hans gigantiske loenkrav. Men at han kraever SAA meget i loen hos City er der vel to grunde til; 1. at han ved hvor mange penge de har til raadighed, og derfor presser dem mere end andre klubber og 2. at han vil have mange penge, for at komme til en mindre klub, som fx ikke spiller CL. Man kan sige, at pengene vejer den manglende sportslige succes ud. Paa trods af at jeg ikke er saa meget for Samuel, ville jeg ikke sige at han er meget mere graadige end andre fodboldspillere - hans agent presser bare klubberne mere end saa mange andre. Desuden donerer han ofte millioner til diverse afrikanske donations-projekter. Saa selv hvis han er graadig, giver han da nogle af sine tjente penge til et godt formaal! :)
Fank u for the trophies, Mr. Fuentes.
hvad med at koncentrere sig om at bygge et hold op, og få noget ud af dem spillere man har i stedet for at være købeklub??? lol
Spændende med Real næste år..
annonce