Snak

Mere indhold efter annoncen
Samtlige af klubberne skal bare kyles ud af deres respektive nationale ligaer og så skal spillerne forbydes at spille i UEFAs tureninger, herunder også landshold. Så ingen EM kval kampe eller Nations League.

FIFA er også imod, så generelt skal spillerne i klubberne bare forbydes landskampe.
It's a small boy clambering up stadium steps for the very first time, gripping his fathers hand, gawping at that hallowed stretch of turf beneath him and, without being able to do a thing about it, falling in love. - Sir Bobby Robson
De 12 klubber bekræfter bare det alle ved. De og deres ejere er motiverede af grådighed og tænker ikke to gange på deres fans. Hvis de kan få flere penge ud af det her, så er de formentlig ligeglade med, om de skal spille for tome tribuner. Gary Neville siger alt det rigtige i set tre minutters indslag på Sky Sports. Det er simpelthen ét skridt for langt, og de nationale ligaer må tage action med det samme, for at kvæle dette kvalmende påfund. Hold de økonomiske bidrag tilbage med det samme, og hvis det er muligt stik dem store pointstraffe (de sidste er nok ikke muligt). UEFA bør allerede nu gå ud og sige, at de klubber ikke længere er velkomne i deres internationale turneringer, og spillere kan ikke deltage i turneringer arrangeret af FIFA og UEFA. Vi kan starte med at udelukke spillere allerede til det kommende EM.

Og lige for at gøre det til en endnu større farce har man inkluderet Arsenal og Milan.
Lee Tomlin on Twitter \"My washing machine was making loads of noise I opened it and kompany crawled out I must of left him in my pocket\"
Der er intet passion i en lukket liga, hvor største delen af kampene bliver ligegyldige!

Med deltagelse af 20 hold, hvoraf 5 pladser er at spille om?
Har man så seriøst tænkt sig at andre klubber kun kan kvalificere sig for en enkelt sæson, eller antager man se også skal spille playoff, så det reelt bliver endnu mere lukket?

Hvor seriøst er det, at klubber efter endt sæson med placeringerne 16-20 ud af 20 er kvalificeret i næste sæson, mens eksempelvis placering 15, 11, 8, 5 og 3 skal ud eller spille playoff?

Dybt useriøst!
Forandring fryder. Intet varer evigt. Kun naturligt ejerne vil have mere valuta for pengene. Håber den bliver til noget, men tvivler på de kan stå for presset. Kunne være interessant med en sådan liga. Store kampe ugentligt hele året rundt er sød musik i mine ører.


Du tænker ikke det bliver utrolig trivielt allerede efter én sæson? 22 indbyrdes kampe, altid mod de samme hold uden mulighed for at kvalificere sig til noget eller rykke ud. Den sportslige værdi er lig 0.
Lee Tomlin on Twitter \"My washing machine was making loads of noise I opened it and kompany crawled out I must of left him in my pocket\"
Er der mon nogen af klubberne der har spurgt deres spillere, om de er positivt stemte for, at tilføje en kamp mere per uge? Jeg har ikke nogen holdning til ligaen endnu, da jeg ikke ved nok om grunden bag. Men med den mængde kampe, som især mange PL spillere har, så synes jeg det er voldsomt at tilføje endnu en kamp om ugen.
En turnering hvor Fremad Amager har en chance for en medalje på international plan, det kan vi lide. Det andet virker ikke velovervejet.
"AaBager"
Ja...
Jeg følger min barndomsklub i 2 div, og ser ikke suppe-liga ;)
I sidste ende er det os fans der bestemmer hvad der bliver en succes, når det bliver lanceret, så lad være med at se det, overvejer selv allerede nu at gå ind og unfollow min klub på sociale medier - hvor trist det end lyder :(
Jeg er færdig med Chelsea, hvis det bliver aktuelt! KLAMT! Så er jeg glad for at jeg også har FCM og OM!
Hvor er næsten alt sport blevet klamt efterhånden. Arabere og russere der kaster penge om sig i grams og vi andre falder bare til patten.

Selvfølgelig er mange imod, men bare vent og se hvor mange asiater der kommer til at følge med på tv samt som turister. Der skal nok komme fulde huse ... af amerikanske og asiatiske turister samt korrupte erhversledere og finansmænd i VIP lounges, samtidig med at hele Japan, Indien og Kina ser med hjemmefra.

Samtidig kommer hele segmentet fra Europa på under 15 der ikke aner hvad der er rigtigt og forkert.

Jeg ved ikke hvor det skulle komme fra, men hvor ville jeg dog ønske at der skete et eller andet fuldstændig radikalt med prof sport.

Nå, jeg vil gå ned og se mit lokale 2. div hold sammen med naboerne og de andre fra byen.
annonce