Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af dkvestboy
Det næste der sker er at de flytter deres kampe til Kina , hvor de så viser deres “ægte fans”
Skrevet af DaWei
Hvis denne liga bliver en realitet, ender det sikkert med at de kommer til at spille flere perioder af sæsonen i USA, Asien og olie lande, da det vil være "økonomisk interessant"...
Skrevet af shakemyleg
Alt ved denne nye liga er til at kaste op over.
Boykot!
Hjerterne er gule, sjælen, den er blå. <3
Skrevet af TR1986
De her klubber har skudt sig gevaldigt i foden. Jeg forstår ikke hvorfor fansene ikke er blevet spurgt. De pågældende klubber tænker kun på penge og de tænker sikkert at fansene vil finde sig i hvad som helst for at se deres klubber blive rigere. De klubber bliver højst sandsynligt klogere.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af Facchetti
Der forventes yderligere 3 klubber - gad vide hvem det er?
Der er pt. sat en udvælgelsesproces i gang, hvor de tre mest sjæleløse klubber skal joine de 12 andre.

Der holdes pladser til Dortmund, Bayern og PSG. Det er åbenlyst.
Skrevet af warmon89
Jeg læser mange kommentarer... masser argumenter imod, en masse vrede og frustration... få positive kommentarer, og alt få der har gennemtænkt hvad det her reelt er...

Det her er ganske enkelt verdens største træningskampsturnering. Og sjovt nok er der ikke nogen fans der piver når real vs. Liverpool løber af stablen i USA inden sæsonen går igang...

Der vælger klubberne jo selv hvem de vil møde, altså i opstarten, hvorfor er det så pludselig ulovligt at de gør det samme i løbet af sæsonen? UEFA, FIFA og diverse nationale forbund har intet belæg for at smide dem ud af ligaerne. Det er ikke ulovligt at planlægge træningskampe i løbet af en sæson, når det ikke konflikter med det eksisterende kampprogram.

Så inden folk de lige får hidset sig helt op, skal man lige sætte sig ind i formatet. De her klubber har opdaget der er et marked hvor de kan sælge et produkt der ikke konflikter med UEFA, FIFA og de nationale ligaer og cup-turneringer. Det er de i deres gode ret til!

Når det er sagt, virker det som totalt selvmord at man vil presse endnu flere kampe ind i et i forvejen presset program... man må jo formode at de store beløb der snakkes om skal bruges til at sikre bredere spillertrupper på et højt niveau... det vil efterlade dem der ikke er med i super league i en svær situation hvor det bliver endnu sværere at komme på niveau med de store hold... selv over tid, da de største klubber nu vil have så mange penge at profiler på de mindre hold bliver støvsuget endnu hurtigere...
Skrevet af MrMaze
Er det ikke bare de 12 rigeste klubber i Europa, hvis vi ser bort fra de tyske?
Er det meget værre end det Norge, Sverige og Danmark lavede på et tidspunkt?
Skrevet af cp3
Boykot alle kampe NU med de hold.
Man skal ikke vente til ligaen er en realitet.

Spillerne skal sanktioneres NU. Drop disse klubbers spillere allerede til sommerens EM. Jeg er ret sikker på at et dansk hold med en start-11´er som her ville være blandt favoritterne til EM til sommer.

Schmeichel-Stryger-J Andersen, Vestergaard, Mæhle
Delaney, M. Jensen, Wass
Y. Poulsen-Dolberg-Skov Olsen

(dvs. spillere, der ikke er i disse 12 klubber).

Lad tv-stationerne forstå at de taber seertal i hobevis med dette forslag til kampe mod disse lorteklubber.
Jeg har selv holdt med et par stykker af dem bl.a. Barca, men gider ikke mere. Messi er alligevel ved at være gammel...
Skrevet af MRomulus
Det var da hyggeligt at følge Real Madrid.. Men det er så slut nu.

Respekt til PSG og Bayern!
Jeg ser (ikke nok) fodbold! Jeg skriver, nogle gange, ikke helt det jeg mener.. Så læs gennem linjerne..
Skrevet af Hkp
Men det er jo ikke en træningsturnering. Som jeg læser det vil de jo ikke fortsat deltage i UEFA Champions League. Gjorde de stadig det har du ret, men det vil de jo ikke. De kan jo ikke presse så mange ekstra kampe ind. Med mindre de simpelthen går ud og siger jamen vi har så mange spillere at vi kan spille 4 kampe om ugen, men der er jo ingen der siger hvem vi stiller med.
Skrevet af Hyphest
Og inden alt for mange får rost PSG for ikke at være en del af tiltaget, så husk lige at Al-Khaleifi er ganske dybt involveret i UEFA.....
Skrevet af warmon89
De skriver altså selv det er en turnering der skal løbe ved siden af de eksisterende turneringer, inklusiv CL.
Skrevet af Oliif
Og på sådan en almindelig mandag mere end 30 år efter at jeg kastede min kærlighed på Manchester United, gik vi (mig og klubben :) ) fra at være i et lykkeligt forhold, til "det er kompliceret" da Glazer´s overtog roret, til at jeg i dag har kappet alle bånd, og søgt om forældremyndighed over alle spillerne...

Jeg håber at alt bliver sat ind på at boykotte alt hvad der har med disse klubber og denne grådige liga at gøre. Og så må jeg ud på en runde tinder for klubber og fans, og se om jeg kan finde et match.

United og jeg var nok i virkeligheden vokset fra hinanden allerede dengang Glazers overtog, men jeg har virkeligt ikke villet indse det før nu.
Manchester United - Siden 1989 og til d. 19/04/2021
Skrevet af Black Spider
De skriver altså selv det er en turnering der skal løbe ved siden af de eksisterende turneringer, inklusiv CL.

Ved siden af, men jeg kan ikke se, at klubberne forventer at kunne spille både ESL og regulær CL. Og der er jo åbenlyst ikke plads til yderligere 20 midtugekampe i en normal kalender.
Skrevet af Hkp
Alternativt forslag til Europæisk Champions League struktur.

24 hold

4 puljer af 6 hold. 10 kampe hver.

Nr. 1, 2, 3, og 4 i hver pulje er alle sikre en plads i næste års champions league uanset hjemlig placering.

Nr. 1, 2, 3, 4 fra hver pulje går videre til knokout kampe. Ottendelsfinaler Ude og hjemme indtil finale.

Det giver flere kampe. Det giver større sikkerhed for klubberne at blive i Champions League året efter. Men samtidig med en form for sportslig retfærdighed, da de spiller sig til det.

Altså vil 16 hold være forhåndssikre. Uanset de enkelte landes antal hold og koefficienter.

De sidste 8 hold findes gennem kval og placeringer i hjemlige ligaer. Altså det er ikke sådan at hvis Chelsea er blandt de 16 og så bliver nr. 3 i den hjemlige, at nr. 5 i den hjemlige kommer med i stedet. Man skal i top 4 i den hjemlige.

Forestiller mig at grundudgangspunktet er følgende

Land antal hold Uefa lande placering
England 4 1
Spanien 3 2
Italien 3 3
Tyskland 3 4
Frankrig 2 5
Portugal 1 6
Holland 1 7
Rusland 1 8
Kval 1
Kval 1
Kval 1
Kval 1
Kval 1
Kval 1

I alt 24

Der vil dog godt kunne komme flere fra hvert land med! Man kunne forestille sig i England der er Manchester City, United, Liverpool og Chelsea alle blandt de 16 sidste i Champions League, og sikre næste års deltagelse i Champions League. Men i den hjemlige liga slutter Chelsea på 7. pladsen. Arsenal er i stedet i top 4. Derfor kommer Arsenal med og så har England 5 hold med.

Kommer ingen af de enkelske hold med blandt de sidste 16, jamen så er det top 4 fra Premier League der deltager i Champions League.

Altså skal der findes 6 deltagere i en kvalifikation. For at få gruppespillet før i gang vil jeg gøre det over maks 4 kampe. Så kan gruppespillet med flere kampe starte før ved hurtigere igangsættelse af gruppespillet og dermed plads til de ekstra gruppespilskampe.

Helst kun 3. Altså semifinale over 2 kampe og så en finale, som jeg tænker skal være på det øverst placeredes lands hjemmebane. Alternativt finalen ude og hjemme også.
Evt over 8 dage. Med 1. semifinale søndag, 2. semifinale onsdag, finale søndag.

Selve kvalen tænker jeg opbygget således. Der skal spilles 6 finaler, altså 12 semifinaler, dermed 24 hold.

Tænker at gøre det simpelt. Top 24 på Uefa landelisten (DK nr. 14 pt) får et hold hver.
Hvorfor skal England også have et hold? Jo fordi hvis top 4 hvert år også er i top 16 i Champions League har de jo aldrig en chance.

Men en 6. plads i premier League vil jo så aldrig give en plads. Men er man først kommet i Champions League kan England jo godt ende med 8 hold med i Champions League. Hvis de gennem årene spiller sig til det. Det vil dog selvfølgelig give færre pladser at spille kval om. Men med 6 pladser at spille kval om tvivler jeg på at de med årene alle vil blive fyldt op. Det vil vel være usandsynligt at 6 hold spiller sig videre til 1/8 dels finaler i Champions League, men ikke gør det godt nok i de hjemlige ligaer. At hele 6 hold gør det tænker jeg ikke sker.

Men udgangspunktet er 6 kvalfinaler. Er der så for mange hold direkte med, giver det så færre kvalfinaler. Det vil gå ud over de lavest rangerede hold.

Så er der 19 direkte kvalificerede er det top 20 på landelisten der hver stiller med et hold for at få 10 semifinaler og 5 finaler.

Er der 20 direkte kvalificerede er det top 16 på landelisten der hver stiller med et hold for at få 8 semifinaler og 4 finaler.

Der skal noget seedning til de lodtrækninger, men kan ikke lige gennemskue hvordan det kan gøres mest fair.

Alle tabere af semifinaler får en finaleplads om Europa League. Tabere af finaler får en plads i Europaleague.


En struktur som denne må give flere kampe. Den vil give flere topkampe, fordi topholdene ikke fordeles ud på 8 puljer men kun i 4 puljer.
Den giver mere sikkerhed for at kunne deltage næste år. Man har 2 chancer, både hjemlig liga og Champions League selv.
Der er stadig mulighed for mindre lande at spille sig til en deltagelse. Dog ikke lande længere nede end nr. 24 på UEFA landelisten. Pt. Er Rumænien, Azerbajdjan, Kazahkstan, Ungarn de næste på de pladser og er vel ikke umiddelbart nogen hold fra de lande vi vil savne i en Champions League.

Som kompensation for de mindre lande forestiller jeg mig spillet en decideret mester CUP! Alle 55 UEFAS landes mester i en cup turnering. Men de store lande træder først senere ind. Ligesom superligaen herhjemme først træder senere ind i pokalturneringen osv. Forestiller mig kun 1 kamp pr. runde. Altid spillet på det lavest rangeredes holds hjemmebane.
Finalen måske altid på Wembley?

Hvad vil det give af udfordringer. Ja det vil nok give lidt i kampkalenderen, for hvis FCK kommer i Champions League, og træder ind i den cupturnering på et tidspunkt hvor stadig spilles gruppekampe (har ikke lige sat et system op for hvornår hvem skal træde ind). Så kan de jo ikke spilles på samme tid i midtugen. Så forestiller mig noget med at de kampe skal være lidt mere fleksible tidspunkter. Hvor klubberne får en 3 ugers periode eller lignende til at finde en dato til afvikling.
Der vil jo også stadig være Europa League at tage hensyn til, eksempelvis.

Kan godt være den del bliver lidt for svær at få til at gå op. Der skal man have et større kalender sammensætning og simulering af setuppet osv. for at kunne se om det kunne være muligt.

Ja det var bare nogle tanker til hvordan man kunne gøre det for at bevare noget sportslig fairness og samtidig give topklubberne flere kampe mod hinanden. Jeg synes jo også at gruppespillet kan være lidt tamt når alle storhold er i hver deres pulje, og man jo næsten ved hvem der går videre. Alternativt kunne man sige det var top 3 i hver gruppe der var sikre på næste års Champions League. Så ville det også betyde noget om man var nr. 3 eller 4 i puljen, og mere at spille om end bare at komme videre.
Skrevet af elalso83
Jeg har aldrig været så skuffet og ked af det på min klubs vegne... #LUHG!!!
Skrevet af warmon89
@black spider

Det kan vi være helt enige om, sådan som det er idag. Men det ændrer jo ikke på hvad det er, en gigantisk træningskampsturnering hvor der er mange penge involveret.

Og det ændrer altså dermed heller ikke på det faktum at det IKKE ER ULOVLIGT... det er måske dumt, uhensigtsmæssigt mm. Men ikke ulovligt...

Og derfor kan UEFA, FIFA osv. Reelt set ikke gøre noget som helst...
Skrevet af donfrankie
Det vil/kan ikke spille både ESL og CL/EL.
De dropper EL og CL for en fast plads i ESL.

@warmon89
EL/CL er jo en overbygning på deres nationale ligaer og vil man ikke spille det ene, så kan man vel heller ikke få lov til at spille det andet.
Håbløs fodbold romantiker der efterhånden hellere vil se de lokale serie hold end CL.
Skrevet af Les Deux
@HKP

Fint forslag! Dog vil rigtig mange lignende forslag være fine, men ikke være en option for de hold der vil være med i denne piratliga. Det handler jo om at de vil være sikker på at tjene penge udanset hvor dårlig en sæson de har. Og det kommer vi ikke udenom med mindre der bliver indført andre regler for hvordan man driver en fodboldklub.

@cp3

Enig! Boykut og udeluk. Lad andre klubber der vil fodbolden det bedste, komme til. Selvom det gør ondt, når man følger en eller flere af disse klubber.
“The ball is round, the game lasts ninety minutes, and everything else is just theory.”
Skrevet af Ikke arrogant, bare bedre
Fandeme til grin det hele, det bliver snart ligesom i så mange af andre stener sportsgrene hvor de ikke er de bedste der spiller på det øverste niveau, men dem der har flest penge
annonce
0