Snak

Mere indhold efter annoncen
De regner vel med at tv-selskaberne vil slås om rettighederne, så i sidste ende skal sådan nogen som os vel betale en del af det.
Batman Close. London W12.


Det skærer i hjertet. Det har jeg aldrig oplevet før som
følger af en overordnet politisk fodboldbeslutning på klubplan.

Jeg håber folk vil boycotte disse klubber. Og jeg håber klubbernes amatørafdelinger vil blomstre op og måske starte forfra med at bygge noget sundt op fra en sund muld..
Jeg håber at samtlige klubber bliver ekskluderet fra alt i FIFA og UEFA regi, samt bliver tvangsnedrykket fra deres nationale ligaer.. Det er grådigt og der er klamt at ødelægge fodbolden på den måde..
Synes idéen er fantastisk!

Håber det bliver en realitet, da det nuværende CL koncept er dræbende kedeligt indtil gruppespillet er overstået. Der er simpelthen for mange ringe hold.
Synes idéen er fantastisk!

Håber det bliver en realitet, da det nuværende CL koncept er dræbende kedeligt indtil gruppespillet er overstået. Der er simpelthen for mange ringe hold.


Enig i, at CL har kedelige kampe, mend det er måske en nødvendighed for at skabe spændende kampe? Ellers skal hele turneringen bare være knock-out hele vejen igennem, hvilket jeg personligt ville elske.
Det er en absurd tanke at klubber skal være garanteret deltagelse. Vi fodboldfan hungrer jo netop efter den spænding der er i om vores klub kommer med - og det er kun deres indsats på banen som afgører dette.
Synes idéen er fantastisk!

Håber det bliver en realitet, da det nuværende CL koncept er dræbende kedeligt indtil gruppespillet er overstået. Der er simpelthen for mange ringe hold.


Der er jo ingen charme i, at storklubber møder hinanden konstant. Også i en lukket liga. Det er en forfærdelig idé.
Hvordan ville i reagere hvis det var Uefa der kom ud med den struktur. Altså 2 grupper af 10 hold ude og hjemme, osv.

Altså Hvis Champions League strukturen blev ændret. Og så ingen faste hold selvfølgelig. Men igen, hvis kun 20 hold, så skal de store ligaer jo ikke have 3-6 hold med! Hvis kun 20 hold... Så det dur heller ikke.

Vil mange kampe hen mod slutningen ikke blive lort? Når det ikke har betydning om man bliver nr. 6 eller 10...

Jeg er også meget imod UEFAs forslag til 36 hold og 10 kampe mod 10 forskellige modstandere. Synes det forslag også lyder meget forkert og forvirrende.Hvad er den optimale struktur for det europæiske klubfodbold? Hvis man tænker helt forfra...

Hold da op, 10 sider med brok.

Bevares, jeg forstå da godt, at man er imod denne ESL, men kig lige indad engang:

UEFA er en yderst korrupt organisation, der pt støtter afholdelsen af VM i et land der har bygget sin infrastruktur på slaveblod. Hvor er charmen ved fodbold henne i det?

UEFA har i øvrigt planer om at lave den samme struktur indenfor et par år. UEFA modsætter sig ikke det her pga formatet, de modsætter sig, fordi de ikke får en del af kagen. Hvor er charmen ved fodbold henne i det?

Bayern og PSG fremhæves som gode eksempler fordi de ikke er med (endnu - der er stadig tre ledige pladser). Begge klubber lever på sponsor og ejeraftaler med mellemøstlige forbrydere, der udelukkende er i klubberne for pengenes skyld. Hvor er charmen ved fodbold henne i det?

Næsten alle engelske klubber i dette projekt er i forvejen ejet af udenlandske rigmænd. Hverken Abramovich, Fenway Group eller Stan Kroenke kaster jo milliarder i jeres yndlingsklubber, fordi de har hjertet med. For dem handler det om, hvor mange 100-punds trøjer de kan sælge og hvor mange turister de kan stoppe ind på stadion til fordel for lokalbefolkningen der ikke længere har råd til billetten. Hvor er charmen ved fodbold henne i det?

Barcelona, Madrid og Atletico sidder i forvejen så tungt på fordelingen af penge i spansk fodbold, at de alle tre reelt set er sikret en plads i Champions League hvert år. Kagen fordeles så skævt, at ingen andre har en chance, og får en af de store ikke penge nok, så træder de ud af de fælles tv-aftaler indtil ligaen makker ret. Hvor er charmen ved fodbold henne i det?


Så helt ærligt. Fair nok, at være imod ESL, men lad da være med at bilde jer selv ind, at sporten er ren og nu kommer ESL og forurener et eller velfungerende system. ESL er et helt naturligt skridt på den vej europæisk fodbold har bevæget sig nedad i årtier.

Når vi sidder hver uge, og ser Premier League, Serie A, La Liga, Champions League mm. så er det kun i vores egne øjne at vi er fans. For klubberne, ligaerne, organisationer og sponsorerne er vi ikke andet end forbrugere i en stadigt grådigere underholdningsindustri. Det er prisen for at se sporten på sit højeste niveau. Vil man have charmen, så ligger den og venter på de danske stadions - særligt i divisionerne.

Og den med restriktioner. Come on. Som om hverken UEFA eller de nationale forbund smider nogen på porten? Hvor mange TV-aftaler hiver de nationale ligaer hjem, når alle de store hold er smidt på porten. Tro på det.

Og som om, FIFA kommer til at afholde VM uden Messi, Ronaldo, Salah, Benzema, Ramos, De Bruyne, Rashford osv.

TL-DR; Flot at du tager afstand fra moderne fodbold, men hvorfor først nu?
Jeg ser ikke den store forskel fra det her og hvilken vej fo´bol alligevel går.

Det er kommerciel underholdning og intet andet der er målet i de store europæiske rækker. Fodbold er kapitalisme og pengegenerering, og så har vi hver især fundet vores hold der er specielt at følge. Nu kommer der (måske) en anden stor turnering der kan følges. Og ja, jeg synes faktisk det er ca. lige så interessant at se storhold x mod storhold y som det er at se storhold x prygle middelhold y i dets ene 1/8-delsfinale i sin livstid. Jeg ser dog ikke storhold x mod storhold y hvis jeg ikke er fan af et af holdene.
annonce