Snak

Mere indhold efter annoncen
Det her vil ødelægge fodbold for altid, hvis det bliver en realitet.
Skandaløst og klamt at klubberne går med til det. Det er folk der ønsker elitære tilstande og en liga mere ala NBA og NFL. Det er ikke sådan fodbolds hieraki og struktur er. Hvis det her bliver en realitet, så er jeg færdig med at følge fodbold.
Og HVIS denne Money-Ball farce virkelig sker...

Så håber jeg at klubber som FC United (of Manchester), City of Liverpool og mange flere får mere vind i sejlene.
WE ARE [b]FANS[/b] WE ARE [b]OWNERS[/b] When everyone around seems bought and sold We are worth our weight in gold! [u]Anti[/u]-listen: Milton Keynes, Red Bull GmbH, Farum, Sportwashing, Forenings Sell-Outs
Jeg - som fan af både Milan og Real - boykotter hele lortet.

Usmageligt og skandaløst.

Her trækker jeg min streg i sandet.

Ingen fans bag tv - ingen grådig penge liga.
AGF siden 1988 AC Milan siden 1988 Blackburn Rovers siden 1993 Real Madrid siden 1994
Ingen tyske klubber deltager. Og det skyldes blandt andet, at hvis eksempelvis Dortmund deltog, ville der ikke møde et øje op til kampene og der ville være voldsomme protestaktioner fra fansene. Ud over at økonomien i de tyske klubber i sammenligning med mange andre er udmærket. Ikke som i Italien, hvor man slet ikke har råd til de lønninger, de betaler. I Tyskland står Bundesligaen også langt over Champions League. Se blot på tilskuertallene.

Og hvem vil have 3 reklameblokke pr. halvleg og betale 2000 kroner pr. måned for at få lov til at se kampene på tv, som man sjovt nok ikke taler så højt om? Det med hvor pengene skal komme fra. Det hele bygger jo på NFL-konceptet, men det kan man slet ikke sammenligne. Der er langt fra USA til Europa.

Det kan blive undergangen for de involverede klubber. Ikke mindst hvis de udelukkes fra de nationale, hvad jeg sandelig håber. Og hvor sjovt er det at se Milan spille mod Tottenham i en ligegyldig kamp for fjerde gang i en sæson?
AGF siden 1988
AC Milan siden 1988
Blackburn Rovers siden 1993
Real Madrid siden 1994


Jeg kan anbefale at tilmelde dig iFollow, hvis ikke du er det i forvejen.
Der kan du se alle Blackburn´s kampe.

De fortjener din tid og opmærksomhed mere, end de andre, fremover.
Som jeg ser det.

Og selvfølgelig AGF - altid vigtigt at støtte den lokale bold, synes jeg.
WE ARE [b]FANS[/b] WE ARE [b]OWNERS[/b] When everyone around seems bought and sold We are worth our weight in gold! [u]Anti[/u]-listen: Milton Keynes, Red Bull GmbH, Farum, Sportwashing, Forenings Sell-Outs
Trist at se sit eget hold på den liste. Og virkelig også tonedøvt, vi ville jo ligge nr 12 med 1-2 point hver uge.
Whose name is Harry Kane? "Tottenham will always let you down" - Roy Keane
Jeg stopper aktivt som Milan-fan indtil de kommer på bedre tanker. Den nye turnering er at pisse på alt det gode ved fodbolden. Agnelli var end ikke bleg for indirekte at fortælle, at det handler om intet andet end penge i den nye turnering. Fodbold bliver mere og mere ligegyldigt...
Sempre Milan.
drop Nu det lort. og hvis det bliver til noget hvorfor er arsenal der så. en super liga med nr. 10 i England. NEJ TAK!
Der er vel ingen grund til at tage spillerne som gidsler. Jeg kunne personligt godt ønske mig at høre hvad fremtrædende spillere som Ronaldo, Pique, Henderson, Pogba, Messi, og managere som Solskjær, Guardiola, Zidane og Koemann har at sige om det forslag her. Jeg forestiller mig, at konkurrencemennesker som disse i sin vildeste fantasi aldrig havde forestillet sig at blive tildelt muligheden for at konkurrere mod de bedste i verden uden at gøre sig fortjent til det via deres respektive klubbers placering den nationale turnering.
Forandring fryder. Intet varer evigt. Kun naturligt ejerne vil have mere valuta for pengene. Håber den bliver til noget, men tvivler på de kan stå for presset. Kunne være interessant med en sådan liga. Store kampe ugentligt hele året rundt er sød musik i mine ører.
annonce