Snak

Mere indhold efter annoncen
Har været Manchester United fan siden 1997 håber ikke det slutter i 2021
Det værste er at de klubber her er ligeglade med Europa men tænker kun USA, Kina og Mellemøsten
Forandring fryder. Intet varer evigt. Kun naturligt ejerne vil have mere valuta for pengene. Håber den bliver til noget, men tvivler på de kan stå for presset. Kunne være interessant med en sådan liga. Store kampe ugentligt hele året rundt er sød musik i mine øre


Kan jeg forslå ishockey.
\"Livets svære beslutning. Barca eller Real. Man kan hade Real grundet deres fortids tilhængere. Man kan hade Barca grundet deres nutids tilhængere\" Conte/Nestor.
Man må sætte sin lid til, at der kommer fornuft på forretningsgangene i de respektive klubber....


Kan læse mig frem til at City er en del af dette cirkus, og må erkende, at kampene vil blive valgt fra uden den store polemik.
Jeg synes allerede CL har taget en uheldig drejning, og er blevet et udvandet og kedeligt produkt. PL derimod vil jeg komme til at savne, hvis det ender i en løsrivelse fra ligaen.

Pengene i fodbold er blevet for store, det var sjovere i min barndom da de dyreste spillere kostede 60-100 millioner. Kan tydeligt huske, da Lentini blev handlet som den første for et trecifret millionbeløb..
Our City! (Elsker Souness) Esbjerg fB!
Jeg kan opfordre til at vi alle boykotter 1. kamp i Champions League-semifinalen Real Madrid-Chelsea tirsdag den 28. april.
Hvis der kom en stor boykot af denne kamp med ultralave seertal, så vil de 12 klubber forstå at det ikke er en farbar vej.

I semifinalen dagen efter mellem PSG og Manchester City skal der derimod være en helt normal tilslutning til kampen, da PSG (franske og tyske klubber ikke er en del af denne Super League) jo ikke er i blandt de 12 klubber.

I det hele taget vil det være smart af alle fans/seere at boykotte samtlige indbyrdes opgør på tv i Premier League, La Liga, og Serie A hvor to af de 12 klubber spiller - indtil ideen om piratliga er lagt i graven. Det er den eneste måde at klubberne forstår at de er afhængige af lokale fans og tv-seere....
Ad, ad, ad.
Fy for satan.
Jeg skal ved den søde grød heller ikke følge det lort - totalt uden gnist, nerve og charme.
Samtidig et det utroligt bekymrende, hvis det bliver en realitet. Det er ret vildt, men det vil jo faktisk ødelægge en hel sport.
Aarhusianer og glødende AGF-fan siden fødslen.
But why? I mit hoved ligner det sådan en permanent træningsturnering for store klubber. Det gider jeg da ikke at tage til Barcelona og kigge på. De kommer da til at miste en masse interesse, tilskuere, TV-penge...
Er der nogen der ved hvor de 26 mia. til hver klub skal komme fra? Det er jo det der lokker, men hvor kommer pengene fra? Jeg har ikke rigtig kunne læse mig frem til det.
Nå, så kan det være at Leeds endelig kan vinde premier league igen.

Jeg kommer ikke til at se nogle af de kampe. Men det er hamrende ligegyldigt hvad jeg mener, for som en anden bruger skrev. Det er pengene der styrer showet i dag. Der er en milliard kinesere og en milliard asiater samt nord og sydamerika der vel kan mønstre et tal på niveau + Afrika osv. Det er kun i Europa vi vil have noget imod en sådan liga.
Så den kommer 100%, måske i en ændret form, men den kommer.

Det kan jeg ikke gøre noget ved, men som andre skriver, så håber jeg at de nationale ligaer udelukker dem. Det vil være hårdt for fansene, men ledelsen vil nok være pænt ligeglade, de har jo vist deres sande ansigt. De vil køre i luksusbiler og have store huse.
Jeg bakker 100% op hvis DBU (eller UEFA) udelukker Kjær, Eriksen, Højbjerg, Braithwaite, Anders C fra landsholdet - gældende fra d.d.

Deres klubber har truffet et valg - alle valg har konsekvenser
Jeg håber virkelig, at den gængse fodboldfan holder fast her, så det ikke bare lykkes for dette lorteinitiativ at vente, til støvet har lagt sig, og så bider han/hun ellers på igen.
Boycot og stå fast!
Aarhusianer og glødende AGF-fan siden fødslen.
annonce