Snak

Mere indhold efter annoncen

Europa-succes i FCM: Kan hente fra højere hylde nu

ons 27. jul 09:36

Ifølge Svend Graversen, der er sportschef i FC Midtjylland, giver den europæiske succes mulighed for, at klubben kan hente spillere fra en højere hylde.Læs hele nyheden her
Jeg tror ikke FC Midtjylland kommer til at hente en eneste spiller, som har et større niveau end Anders Dreyer har. De burde bruge de indtjente penge og den friske kvalifikation til Europe på at fyre Bo Henriksen og ansatte en mand med et klart udtryk. Og hente en ny angriber hvis der er lidt tilbage.
Måske man skulle prøve en træner fra en højere hylde end den nederste i Danmark. En træner de kan indfri noget af det potentiale der trods alt er i truppen. Så behøvede man ikke at hente ligegyldige spillere som Juninho, Charles, Kouakou, Sisto, Brumado, Kaba, Pfeiffer, Meyer, Love m.m.
KSDH
At kalde det en europæisk succes at kvalificere sig til EL ved at vinde over et udueligt cypriotisk hold med mindste marginal, er nok lige at tune den udtalelse en anelse.
@Karldanbo
Nu er Dreyer vel suppens bedste offensive spiller, så det er måske også en lidt høj overligger at sætte for nytilkomne spillere
Pengene skulle bruges på en ny træner. Vi har massere af gode spillere, men det nytter ikke når træneren er håbløs og ikke bruger flere af dem. Kaba og Pfeiffer havde jo fint med succes i sidste sæson da de var udlånt.
Dog har Kaba ikke scoret siden d. 12/2. Jeg synes virkelig ikke han er særlig god. Han slutter hver sæson af med at have scoret i en 1/3 af kampene. Det synes jeg ikke er imponerende for en angriber.
Hold nu på MoM. Det handler om at kvalificere sig og ikke om hvordan man gør det. Alle starter et sted og skal så bygge på.
God tone = god debat. Det kan der ikke være to meninger om! Du er en del af problemet!
bare ikke flere marrony´s.
Efter sejren over AEK Larnaca på straffe kan man altså nu konstatere, at FCM er Danmarks største klub, både sportsligt og økonomisk.
Hvad med at bygge et nyt stadion? Det nuværende virker håbløst umoderne til en top-50 klub i Europa.
annonce