Snak

Mere indhold efter annoncen

Evander om rygter: Jeg er glad i FCM

fre 31. jul 2020

FC Midtjylland-profilen Evander tænker ikke på rygterne omkring hans fremtid, for han trives i FC Midtjylland og har fokus på de kommende europæiske kampe.Læs hele nyheden her
Jeg forstår ingenting af, at han er rygtet til Atletico og Valencia. Han er 22 år, men jeg synes virkelig ikke, at han har stukket synderligt ud i Superligaen. Bevares, han er god og har nogle ting, som man ikke ser i Superligaen hver dag, men jeg synes, at der er langt mellem snapsene, når jeg ser ham. Havde han været 18, så kunne jeg måske se det, men hvis man som 22-årig skal rygtes fra Superligaen til Atletico og Valencia, så skal man være den ubestridt bedste spiller i ligaen. Det er han ikke.

Men de har været gode til at snakke ham op i Herning, og så får brasilianske offensivspillere bare altid lidt ekstra opmærksomhed. Spørgsmålet er al snakken, der har givet ekko helt til Spanien, skal jeg ikke kunne sige.
“Whenever people agree with me I always feel I must be wrong.” - Oscar Wilde
RaSMuS: Jeg er helt enig med dig i, at han ikke ubestridt er suppens bedste spiller, men hans spidskompetencer er til gengæld ekstreme... når han rammer dem. Hvis man i Sevilla og/eller Atletico Madrid ser en mulighed for at løfte hans bundniveau, så er 60-90 mio jo ikke meget i det regnestykke.
moderator
Jeg er enig. Man kan godt se at han har et stort potentiale, men det har været lidt skuffende senest og min påstand er at FCM sagtens kunne have vundet mesterskabet uden ham. Jeg tror han skal blive en sæson og spille en del bedre og være mere dominerende hvis FCM skal have mest muligt både ud af ham og for ham.
Dette er en signatur.
Rasmus
Jeg er enig i at Evander mangler at spille på høj niveau i en hel kamp og ikke bare i glimt.
Som Brasilianer har han også mere bevågenhed end f.eks en dansker i pressen. Det er ikke FCM men derimod pressen som sætter ham op på en hylde han måske ikke hører hjemme.
Dog vil han have en vigtig plads på holdet da modstanderne altid giver ham ekstra opmærksomhed og stakkels dem der ikke gør. Den ekstra plads er der andre der nyder godt af.
Men giv ham en sæson mere og lad ham udvikle sig til en 2-vejs spiller. Lur mig om ikke næste sæson bliver hans gennembrud
Men giv ham en sæson mere og lad ham udvikle sig til en 2-vejs spiller. Lur mig om ikke næste sæson bliver hans gennembrud


Men til den tid vil han så være 23 og kun have én rigtig god sæson i Superligaen på CV´et. Han skal slå meget igennem, før han overgår Robert Skov, som jo nok havde den bedste individuelle sæson i Superligaens historie. Han røg til Hoffenheim. I min verden skal Evander brænde ligaen helt af i næste sæson, hvis FCM skal have et stort beløb for ham. De har jo flere gange snakket om, at han kan blive det største salg i Superligaens historie.

Sisto, som kun var 21, da han blev solgt for 5 millioner euro til Celta, havde haft en gennembrudssæson, hvor både hans topniveau og bundniveau velsagtens var højere end det, Evander har vist indtil nu.

Det er ikke FCM men derimod pressen som sætter ham op på en hylde han måske ikke hører hjemme.


Jeg vil mene, at det er en blanding. Kommentatorer og eksperter er ulidelige at høre på, når først de har besluttet sig for et bestemt narrativ om en bestemt spiller. Casper Højer har nærmest ikke slået sit indlæg, inden kommentatorerne sidder og snakker om hans sparketeknik og nævner hans far. Det er nok lidt det samme med Evander, ja.
“Whenever people agree with me I always feel I must be wrong.” - Oscar Wilde
Herning er også en dejlig by
RaSMuS.
Der tager du faktisk fejl.
Sisto havde ikke en super sæson inden han blev skudt af.
Det blev til 4 mål og 4 assist i ligaen. Derudover lavede han så også 4 i EL hvor han også spillede markant bedre end i ligaen (oftest)

Evander har i denne sæson 9 mål og 11 assist i 33 kampe.
Jeg siger ikke han har brændt ligaen af, for det føler jeg heller ikke, men det er lidt som om at mange har fornemmelsen af at det ikke har været en stor sæson for ham, så kan det jo godt være smart at købe inden han rammer den super sæson, da han jo så nok vil blive dyre.
Som en anden påpegede så kan en 50-80 mil ´lottokupon´ for hold som Valencia & Atl. måske godt lade sig gøre, da det ikke er overdrevet mange penge for dem.

Jeg gad virkelig godt se ham på højere niveau, da man lidt har fornemmelsen nogle af at han ikke helt tager superligaen og nogle af modstanderholdene seriøs. Han har lidt en lad attitude nogle gange, og føler sig måske for god til ligaen. Det kunne måske være meget godt for ham at blive pillet lidt ned, og testet på højeste niveau.
Har aldrig været i Herning, men er de fleste byer ikke at foretrække over fx København?
Dedikeret fan af: OB Newcastle \\\"I´ve never heard noise in my life as when Newcastle United scored. This place is unbelievable\\\" - Petr Cech.
MartinHerold
Vil selv foretrække Ikast hvor hele det profesionelle setup har sit udspring og hjemmested for de fleste FCM hold. Men De små jyske byer er sommetider nedvurderet af københavnere. Her er plads og nærvær samt god fodbold :)
Undskyld MARTINHerold
Jeg fik lige misforstået din tekst. Jeg er fuldstændig enig med dig
annonce