Snak

Mere indhold efter annoncen

Everton forlænger med forsvarstalent

tor 7. aug 2014
John Stones har fået styr på fremtiden, efter det unge forsvarstalent har underskrevet en fem-årig kontrakt med Premier League-klubben Everton.

Læs hele nyheden her
Satans!
Havde lidt håbet på at han var erstatningen for Vermaelen når han smutter videre :/
FCK Arsenal
Everton har gjort det godt på transfermarkedet indtil nu. Og de gør klogt i at skrive lange kontrakter med deres mange unge stortalenter, noget en klub som Southampton kunne lære noget af.
Jacob77

"... mange unge stortalenter"

Jeg kender kun til Stones, Barkley og Lukaku.. Har de andet?

Lampard é Deus
McCarthy og måske Besic vil jeg da sige.
McCarthy og Seamus Coleman er to unge spillere de også har fået på lange kontrakter men de er for gamle til at jeg vil kalde dem talenter. Samt selvfølgelig Mohammed Besic der kan gå hen og blive et af de bedste indkøb i Prl i dette vindue. Han er kun 21 år og så meget god ud ved VM, og jeg forstår faktisk ikke hvordan de slap afsted med kun at betale 38 mill kr for ham.

Dog vandt Everton´s U18 hold jo prl turneringen for U18 hold i sidste sæson så der er masser af unge talenter på vej.

Og de har så vidt jeg ved 3 spillere på Englands U19 landshold samt 3 spillere på Englands U21 landshold som alle pt figurerer i deres 1 holds trup.


Det er selvfølgelig nok stats du også vil finde i top 4 klubberne inkl United, men med tanke på at Everton opererer med et langt mindre budget, så er det efter min mening meget godt gået.
De er henholdsvis 23 og 25 år gamle. Ikke lige hvad jeg vil kalde stortalenter.

Ja, hvis man kan spytte end Rooney eller Barkley ud hvert 5 år, så gør man noget rigtigt.
Lampard é Deus
Enig i at Coleman og McCarthy er for gamle til at blive kaldt talenter. Coleman var PLs bedste højre back i sidste sæson, og derfor vigtig at have på en lang kontrakt. McCarthy var en af de bedste defensive midtbaner, og yderst vigtig for Everton, derfor også vigtigt at han er på en lang kontrakt.

Everton havde 5 spillere i den engelske U/20 VM trup sidste sommer. Barkley og Stones var 2 af dem. De 3 andre var Luke Garbutt, John Lundstram og Chris Long. Garbutt får temmelig sikkert spilletid på Evertons 1. hold i den kommende sæson, da han er reserve for Baines. John Lundstram er 5. valg til 2 pladser på den defensive midtbane, og er i stedet udlånt til Blackpool hele den kommende sæson.
KENWRIGHT and MOSHIRI OUT, VAR OUT
Man kan sige meget om David Moyes men han var i sin tid i Everton aldrig bange for at give unge talenter chancen. Selvfølgelig også nogen gange af nød fordi spillerbudgettet ikke var til at have dobbeltdækning af klassespillere på alle positioner på banen. Så selvom de store klubber ofte har en større talentmasse på deres ungdomshold og akademier, så er vejen til spilletid ofte for lang og derved går mange lovende talenters udvikling i stå.
Det er ikke ligefrem i forsvaret Everton mangler kvalitet. Det er godt nok stærkt og hvis andre klubber vil købe bliver det dyrt med de lange kontrakter, så man burde kunne hente en erstatning.
annonce