Snak

Mere indhold efter annoncen

Everton kæmpede sig til livsvigtig Chelsea-sejr

Skrevet af bold
søn 1. maj 14:56

Everton havde brug for en sejr, for selv at kunne afgøre deres skæbne i Premier League, og det lykkedes søndag eftermiddag, da Frank Lampards mandskab kæmpede sig til en 1-0-sejr over Chelsea på Goodison Park.Læs hele nyheden her
Skrevet af Slettet(481037220209)
Hold nu kæft hvor er i ringe Chelsea!
Skrevet af Wise1964
Du har en pointe - enig
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Slettet(021211222109)
Det gør næsten ondt at sige, men Pickford står en fantastisk kamp. Men han er virkelig belastende at se på. Håber stadig på Leeds og Burnley over Everton
Skrevet af Hakketud
Bold.dk igen. Det var ikke Chelsea sejr
Skrevet af Mounir-CHELSEA
Fuldstændig tandløst elendigt Chelsea spil. Spiller som om sæsonen er slut og lukker unødvendigt de to andre London klubber tæt på dem. Godt nok mange umotiverede spillere. Håber vi kan holde top 4 hjem!
Skrevet af Gumle
Chelsea er godt nok ringe! Shit vi er uskarpe. Everton er dog helt ufatteligt heldige og usportslige. Small club mentality for alle pengene med Pickfords konstante læggen sig ovenpå bolden, bolddrenge der ikke vil give bolden retur og tilskuere der stjæler bolden. Held og lykke med at komme nogen vegne.
Chelsea FC siden 1995
Skrevet af realmadrid94
Kom så everton..
Skrevet af JIF93
Det er lidt til grin at kigge på Pickford, og se hvor meget tid han bruger på at lægge sig ned hver gang han har bolden. Spøjst der ikke bliver svunget et gult kort efter ham.
Skrevet af TR1986
Chelsea sejr? Det var da Everton der vandt.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af Slettet(171435223006)
Tjoo… Chelsea er givetvis dårlige, men er de ikke også lidt ligeglade? De får (med stor sandsynlighed) en 3. plads, som er lig med CHL. Der er vel ikke ambitioner om at nå Liverpool/City på nuværende tidspunkt?

Men hold da op hvor er det vigtigt for Everton. Leeds skal til at kigge sig over skulderen.
… and the Spurs go marching on! Spanien: Barca - du ved, der hvor den bedste spiller i historien spillede Danmark: AaB - du ved, den bedste klub i Danmark... vil nogen mene
Skrevet af bruger2700
At pickford ikke får gult er jo en gåde. Og hvordan dommeren/VAR ligeledes lader mina spiller afsted med alle sine svinestreger er ligeledes forståeligt
Skrevet af Ljoninho
Der er ikke mere at snakke om - Hele den offensiv skal simpelthen være til salg når sommervinduet åbner - Hvis der åbner sig muligheder for gode handler, og kvalitet den anden vej, så kan der ikke være nogen af dem der kan vide sig sikre på noget som helst!

Alt foregår uden tempo, uden kvalitet og uden energi - Jeg har sjældent set spillere der er så opgivende i deres attituder, de taber deres dueller hver evig eneste gang!

En mand som Ziyech kan simpelthen ikke spille i PL - Ligeså snart der bare er skyggen af pres på mandens ryg, så er han ved at tabe bolden! Igen et totalt ligegyldigt indhop, som en reserve ligeså godt kunne have gjort - Samme med Pulisic!

Werner lever videre på én god præstation - Men manden kan jo ikke en fløjtende skid!

Vi kan jo håbe på, at der kan komme nogle pointtab hen af vejen til Arsenal, og Tottenham - For vi gør ikke selv arbejdet færdigt i resten af den her sæson! Og FA cuppen bliver en ren walkover for Liverpool, hvis vi møder op sådan her..

Chelsea siden 97/98 - Min farmors TV, DR1(da man fik noget for pengene), og PL var min religion, og Zola gud!
Skrevet af Slettet(481037220209)
@AL89

Jo, det er muligt men derfor skal der være en større forskel på om man kæmper om en top 4 placering eller overlevelse i premier league, det kunne man dog ikke se.
Skrevet af Slettet(501525220608)
Stort af Everton at tænke mere på Chelsea end sig selv.
Skrevet af Goldie
I tilfælde af Evertons nedrykning vil man som Liverpoolfan savne de lokale opgør. Men efter at have set Everton i de seneste kampe er min sympati godt nok forsvundet. Mage til ulækker opførsel ser man sjældent. Pickford ligner en mand på speed når han står op. Til gengæld er han ekstremt langsom til at sætte bolden i spil, når han har den i hænderne.
Richarlison er en dygtig fodboldspiller, som gør alt rigtigt for at blive hadet hos alle andre end Evertons fans.
Sympatisk af Chelsea at forære Lampard kunstigt åndedræt. Jeg tror bare ikke, det rækker.
Der kommer altid endnu en Liverpoolkamp med tilhørende potentielt hjerteanfald. Liverpool og AaB
Skrevet af MKilgallon
Leeds supporter siden 1995 (Desværre kun 4 livekampe indtil videre) Sept. 1998 PL Tottenham - Leeds 3-3 Aug. 2002 PL Leeds - Man City 3-0 Marts 2008 L1 Leeds - Bournemouth 2-0 Marts 2008 L1 Leeds - Cheltenham 1-2 ALAW - MOT
Skrevet af FodboldFest
I går: ´Norwich rykker ned efter Aston Villa-nederlag´ - øhh ??

I dag: ´Everton kæmpede sig til livsvigtig Chelsea-sejr´ - øhh ??

Cillian, du skal lige have styr på det der med at et nederlag = at tabe, en sejr = at vinde.
Landsholdet/OB
Skrevet af kbecher73
Pickford er fantastisk i dag , fantastisk gejst .
At man går mere op i han trækker tiden end at rose ham for fantastisk indsats :) . Er en joke . Flot kæmpet næste kamp med samme passion .
Skrevet af FodboldFest
Med 7½ minuts tillægstid bliver der nok kompenseret lidt for tidsudtræk.

Synes i øvrigt Everton bliver snydt for straffe, bolden bliver blokeret med udstrakt overarm midt i 2. halvleg.
Landsholdet/OB
Skrevet af fiffty
Pickford stod en ganske god kamp, og vi fortjente ikke ét point i dag. Håber Everton klarer skærene, men hold da op jeg glæder mig til en ny sæson snart.
Chelsea FC & FC København
annonce
0