Snak

Mere indhold efter annoncen

Vi står muligvis med en FAcup titel og en 4. plads i PL efter sæsonen. Det er da over alt forventning når man kigger på de andre trupper.


Den 4. plads er også ved at skride i svinget. Everton mangler stadig en kamp, og hvis det fortsætter sådan her for Arsenal, så kan man godt vinke farvel til den plads.
Næstved, Brøndby, FC Bayern München (CL vinder 2020). \"Jeg kunne ikke falde til i Italien. Det var som at bo i et andet land.\"  - Ian Rush om sin tid i Juventus.
moderator
"Tror du misforstår mig, jeg mener at Arsenal skal ud og hente klassespillere, som alle ved Özil er og ikke hente en ung angriber fra den næstbedste franske liga. "

Det er jo stadig et dårligt eksempel, da det køb om noget viste at man ikke bare skal hente klassespillere, uanset holdets behov.

Reelt set skal Arsenal kombinere køb af klasse til de positioner hvor der reelt er behov for det med at hente interessante talenter.
https://kortlink.dk/sudv
Lækkert Everton. Håber de kan tage den CL plads, ville ikke være det mindste ufortjent.
Beware The lollipop of mediocrity. Lick once and you suck forever...
Flot, flot Everton. Det er fandme da et hold, der vil noget. Der bliver arbejdet hårdt uden en flok tilkøbte primadonnaer til 100 mio. om året. Respekt!!! Kunne rigeligt unde Everton at prøve CL næste år selvom det stadigvæk ser svært ud med de kommende kampe. Blot en skam at Barry og Lukaku er ejet af andre klubber. OG hvad er der sket med Arssmans små snuretoppe? De er da fuldstændig færdige for i år...!
Så lad os kalde det et dårligt eksempel, det er bare lidt ærgerligt at Özil er den eneste klassespiller som Arsenal har hentet i meget lang tid. (Cazorla, Per og Podolski ser jeg ikke som spillere fra øverste hylde)
COYG!
Martinez har gang i noget af et mesterværk, gad vide om de kan få erstattet dem der smutter til sommer
Brøndby IF
Barry´s kontrakt med City ender til sommer, så er ret sikker på at vi beholder ham :)
Meget flot kamp af Everton, og Martinez er en fantastisk træner. Ham kan Everton være glade for, jeg vil sågar udentvivl bytte med dem. Han viser jo endnu en gang at det mandskab og den spillestil Moyes havde i hans Everton tid, sagtens kunne forbedres og finpudses. Der er ingen grund til det beton fodbold. Tænk hvad en træner som Martinez kunne udrette i en klub som United. Eller Klopp!?!? man har vel lov til at drømme.
Manchester United Real Madrid vs Barcelona 27/4-11 En kæmpe hån for fodbolden!
jeg tror også at barry bliver da hans kontrakt udløber og jeg håber at mourinho stadig ikke kan bruge lukaku selvom det vel snart er umuligt for ham at blive ved med at svine ham til og tale hans præstationer i everton ned. men hvis han stadig ikke vil bruge lukaku tror jeg everton har bedre chancer for at købe ham end nogen af de andre i top 5 p.g.a. af mourinho ikke vil sælge til de største konkurrenter.
Nil Satis Nisi Optimum
Smukt af Everton! Lukaku så rigtig glad ud efter sit mål da han løb over til Martinez, håber det er et godt tegn til det kommende sommer.

COYB.
annonce