Snak

Mere indhold efter annoncen
Igen noget pis at fyre af. Fellaini var jo netop skabt til den spillestil Moyes benyttede sig af i Everton. En spillestil Martinez er langt fra. Everton turder jo at spille fodbold, teknisk samt direkte nu. Hvorfor tror du Fellaini var den helt store spiller under Moyes i Everton?
Manchester United Real Madrid vs Barcelona 27/4-11 En kæmpe hån for fodbolden!
Af alle søgte argumenter for at Martinez har haft bedre vilkår end Moyes er fraværet af Fellaini det mest besynderlige jeg kan forestille mig. Han var holdets stjerne sammen med Baines, og en af de mest eftertragtede spillere i PL.
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
Efter 20-22 år som Everton Fan, må jeg sige at det overrasker selv mig, hvor stor en indflydelse Martinez har haft på blot 9 måneder, vi spiller smuk fodbold, med masser af vilje og gejst. Jeg håber inderligt de tager den Chl-plads, det ville være så fortjent, dog er vores slutprogram en del sværere end Arsenal´s og de skal sætte yderligere point til, men spiller de som idag, så er 4. pladsen vores.

COYB!!!
Det er en fornøjelse at se Everton spille i denne sæson, langt bedre og mere seværdigt spil end under Moyes. Jeg krydser fingre for at se dem i CL
Bobby brown shoes - Absolut fantastisk :-) Jeg var en skeptisk fan, da valget faldt på Martinez, men wauv !! Han er jo fantastisk, siger både spillere, fans, ejer og ikke mindst resultaterne.
Håber virkelig det lykkedes i år:-) NSNO
Nil Satis Nisi Optimum A long time ago when I was a lad Folk spoke of a genius Everton had, The greatest goalscorer the world's ever seen, Who went by the name William Ralph Dean.
annonce