Snak

Mere indhold efter annoncen

Evian-danskeres træner på vippen

Skrevet af bold
lør 31. dec 2011
Evian-træner Bernard Casoni får ikke forlænget sin aftale, der udløber efter denne sæson, men allerede mandag kan han være fortid i klubben, skriver L\'Equipe.

Læs hele nyheden her
Skrevet af howalt90
Bopæl bør ikke have indflydelse på ens arbejde, så længe man kan passe det og leve op til de forventninger der nu engang er.
https://www.facebook.com/groups/1458906267723905/ Noget for dig? Nu hvor klokken er 00:06, det lyder som mit liv, skal vi have en pause. Carsten Werge.
Skrevet af rake
@ howalt90

Der er jobs hvor din bopæl har indfydelse på din evne til at udføre jobbet tilfredsstillende. F.eks. som manager i professionel fodbold, hvor du skal være tilstede hele tiden. Desuden kan der nemt opstå situationer i et sådant job der kræver din tilstedeværelse omgående hvilket ikke er nemt hvis man har et par hundrede kilometer på arbejde.

Men seriøst så er det nok ikke mandens bopæl der er det helt store problem her. Det er nok nærmere samarbejdsproblemer mellem ledelsen og manager. De ser nok bare bopælen som en undskyldning for at komme af med, hvad de ser som et problem.
Skrevet af André
Det er fordi, at Zidane skal være den ny træner :)
Skrevet af orangekors
Ligegyldigt hvad problemet med træneren er, så er det dog dårlige nyheder for danskerne i klubben. Under den nuværende træner spiller de alle 3, men med en ny træner vil posen sikkert blive rystet, og så er der chance for 3 danskere på bænken.
http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uefa/
Skrevet af BanjoKaj
Hvis Evian får ny træner, så kommer alle de danske spillere til få bænkeplads.
annonce
0