Snak

Mere indhold efter annoncen
Fint nok at man brokker sig over dommeren, sålænge den er god nok, men sjovt nok har jeg ikke set mange brokkerier fra fx Liverpool eller Chelsea fans over det mål West ham fik annulleret mod City.

@lassedreng

Jamen jeg er skam helt enig i at den kan dømmes, og at det også er set før.

Men jeg kan ikke se hvad forskellen er på den som Cazola laver og så den som Luiz og Evans ( mener det var Evans) laver på Stamford Bridge. Jeg ser det som om at de begge har hænderne længere ud fra kroppen end Cazola har. What´s the difference ?
Viborg FF! Arsenal FC!
Jeg mener heller ikke at man kan sætte noget på det røde kort, Wilshere var blevet advaret om at han skulle passe på, men gik alligevel ind og laver et frispark som klart er til gult kort.
RvPs frispark på Sagna er i den gråzone hvor der både kan gives rødt og gult, og er op til den liníe dommeren ligger. Men ja i spanien havde den nok givet rødt kort.
Om der er straffe, puh.. syntes det er svært. Der har været meget fokus på det i denne sæson, hvilket nok gør at der bliver dømdt flere straffe for hands end tidligere. Vil sige han beskytter sit hoved, og ser det umiddelbart ikke som han skærmer bolden, så tror ikke jeg vil dømme straffe. Så ikke Liga Cup kampen, hvor der angiveligt skulle være en lignene situation hvor Chelsea ikke fik straffe, og i PRL kampen Chelsea-Man Utd. var der en anden hands situation som ikke gav straffe(korrekt imo), men som er set dømt i andre kampe. Er der en med en dommer uddannelse som kan fortælle hvad fodbold loven siger, og tolkningen af denne?
@Keano35, syntes ny mere det er visse chelsea fans frem for city fans og naturligv visse liverpool fans, som kunne lære af mange arsenal-fans
Ja, men det er vel også en typisk Liverpool mand, at komme med en kommentar når ordene "dommer" og "manchester united" bliver brugt. det har da heller ikke noget med dem at gøre??
Klassisk United fan at brokke sig over City og Liverpool når nyheden ikke har det fjerneste at gøre med dem (og de ikke er blevet nævnt med et ord i nogle af de tidligere kommentarer).

Kan du vise mig flere eksempler, hvor andre United-fans har gjort det samme?

Eller er du bare en dum ABU´er, der generaliserer?
We love United, we do Some you lose, some you don\\\\\\\'t win
Men jeg kan ikke se hvad forskellen er på den som Cazola laver og så den som Luiz og Evans ( mener det var Evans) laver på Stamford Bridge. Jeg ser det som om at de begge har hænderne længere ud fra kroppen end Cazola har. What´s the difference ?

Der er ingen forskel imo - de to andre straffespark burde også have været dømt.
We love United, we do Some you lose, some you don\\\\\\\'t win
Evra: "Dommeren gjorde det godt, vi vandt jo"

Jeg synes ikke der kan invendes meget mod, at han ryger ud, men RvP kunne også godt have fået det røde kort for hans svinestreg.

Alt i alt dømte han OK.
Der er vores måde, og der er den rigtige måde. Det er oftest den samme! Det er ikke en skam at ligge bag FC Nordsjælland! YNWA BK Skjold Undskylder mine skriveevner, men bær over med mig.. Jeg er ordblind :)
Først vil jeg gerne sige, at nederlaget har INTET med dommeren at gøre, United spillede dårligt, Arsenal spillede ELENDIGT... desværre..

Dommeren lagde en fin linie, som, desværre, ikke blev fulgt i nogle situationer, desværre mere i United favør end Arsenal.. bevist tror jeg ikke.

Rødt kort til Wilshire, ja.. han er først på bolden, som de langsomme gengivelser jeg har set viser, men alt for voldsomt. Ikkke til gult kort, men får gult for flere voldsomme frispark. God nok imo.

Rødt til RvP.. hans frispark på sagna, overdrevet voldsomt, dog ikke 2 fodstackling. Der er dog blevet givet rødt kort for mindre i denne sæson i PL, men helt KLART 2. gule kort da han bliver fløjtet offside, han ved tydeligt, at der er fløjtet og vælger alligevel at sparke, upresset. KLART 2. gule kort og dermed rødt.

Straffesparket, kan IKKE sammenlignes med det Evans laver på Stamford Bridge.. Der har Evans KLART arme/hænder ud fra kroppen og derved straffe.
Carzola beskytter sit ansigt ja, men kan godt dømmes, bliver dog ikke altid dømt.

Ellers en god linie fra dommeren, som virkede i kontrol.

FFS Gunners.. lad os nu nakke Schalke...
Arsenal <3 siden 97\\\' Inter Milano <3 siden 93\\\'
annonce