Snak

Mere indhold efter annoncen

Ex-FCM'er straffede duksen i overtiden

Skrevet af bold
man 7. okt 2013
FC Midtjylland førte 2-0, men fik Izunna Uzochukwu smidt ud, og så skaffede Dennis Sørensen FC Vestsjælland 2-2 i overtiden. Inden da havde Erik Sviatchenko scoret selvmål.

Læs hele nyheden her
Skrevet af RMB
Hvor er det fedt at se alle de kloge hoveder
vaneligt dømme FCV til at tabe mod FCM kæmpe stort!
Nu kommer der sikkert 200 bortforklaringer istedet
for at acceptere at FCV slider sig til deres Point.

Forza FCV
FCV Lokal holdet BIF siden 92 Ynglings spiller Giafranco Zola.
Skrevet af Mr. Spock
Fantastisk selvmål!
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
Skrevet af Drizzy
Elendig dommerpræstation. Indkast til FCV ved fcms 2-0 mål, ikke rødt til Izunna og stort set dårligt dømt. Også en dårlig aften til kanterne hos fcm, sikke nogle indlæg.
FCM og eller Manchester United
Skrevet af Slettet(432058202410)
FCV slider sig til deres Point.JA fint... Hvor meget i så havde slidt, havde vi ALDRIG kommet tilbage, hvis det ikke var for den SKANDALE dommer..
Captain America. FCM
Skrevet af pryds
RMB

Uden tvivl godt kæmpet, men det er udelukkende pga det forkerte røde kort til Izunna at de kommer ind i kampen.
Skrevet af Remler
Det var da tyveri ved højlys dag. Det røde kort er da helt i hampen. Tilfredsstillende resultat for mit hold dog.
EFB og Man Utd fan siden 1999
Skrevet af AlstrupLFC
Jeg aner ikke hvad jeg skal sige....
Det tyndeste røde kort! Shit en dommerfejl! Og derudover, hvad er det for et lorte selvmål og kommunikation der foregår nede i FCM´s felt? Og Duncan, du kunne have lukket den kamp........ Flot, så tager vi da bare 1 point igen.... føj
Skrevet af SE-FREAK
Håber egentligt lidt at FCM vinder mesterskabet i år og egentligt havde jeg forresten også lige en FCM sejr på min odds kupon, og derfor er jeg egentligt også lidt træt af at FCV får scoret og endnu mere træt af at Midtjylland igen kun formår uafgjort.
[b]SønderjyskE[/b] [b]Spurs[/b] Sympatisør af Kolding IF COYS
Skrevet af Montiero
En bortforklaring er vel det roede kort?:)

Holder nu ikk med nogen af holdene, men er da glad for FCM ikke traekker fra
Skrevet af Slettet(351856201103)
De sidste 10 minutter af den her kamp er muligvis det mest intense jeg har set længe. Sikke en afslutning. Forstår dog godt hvis man som FCM fan undrer sig lidt over hvad fanden der skete, men cadeau til FCV for at tro på det til det sidste. Dejligt at se.
Native American Soar like an eagle, sit like a pelican Don’t call us Indians We're more like West Eurasians crossed with Siberians
Skrevet af arsenalfc92
RMB
Uden på nogen måde at være FCM-fan, så kan du ikke se bort fra, at det er et meget tvivlsomt rødt kort, der kommer til at være afgørende for, at I får noget med hjem fra den kamp. FCM sad jo på alt indtil da.
Men god fight, det må man giv dem.
Skrevet af Baggio18
"FCM har med sejren" aaarh bold, den blev 2-2 :-)

Italien - Milan Danmark - Brøndby
Skrevet af Psygnosis
@RMB

Fuck dog væk gider du?

Magen til retard, og magen til idiot hvis du ikke kan se dommeren er skyldig i FCV point i dag. Aldrig skal der dømmes Rødt samt viste FCV ikke en skid.

FCM har haft nogle elendige point tab til tandløse hold hjemme imod VFF og nu FCV. Men i dag skal der bare have været 3 point på kontoen....LORTE DOMMER
Manchester United Real Madrid vs Barcelona 27/4-11 En kæmpe hån for fodbolden!
Skrevet af JRman.u
Det gjorde de jo så fordi de var i overtal, hvilke var fuldstændig vanvittigt ringe dømt. Der var ikke engang frispark i situationen.
FREM er Kult
Skrevet af therealslimshady
Mest ufortjente resultat nogensinde. FCM fuldstændig i kontrol indtil Izu får det tyndeste røde kort nogensinde. FCV skaber INTET i overtal, men vinder på et fucking selvmål og så en scoring i 94 minut.
Men det er bare ikke skarpt nok af Duncan eller Svia.
http://gfycat.com/WelllitMadeupGreyhounddog
Skrevet af Pellepot
Hvor er det lækkert at se en oprykker der tør spille og stille op på andre måder og endda på dks sværeste udebane. Håber så meget de fcv bliver oppe, det har de fortjent. Spændingen er tilbage i toppen af ligaen. Stor ros til fcv og den bedste Ove i ligaen.
Skrevet af FalconLFC
Jeg må lette på hatten for FCV - de kæmper en vis legemsdel ud af bukserne og giver aldrig op, det lønner sig med de klassiske dyder.
Skrevet af Baggio18
Ja lortedommer... I fik 2-0 målet på en fejldom som skaber chancen... Duncan skulle ha scoret på den giga chance han får i anden halvleg
Italien - Milan Danmark - Brøndby
Skrevet af René Higuita
"Danny O: Slår FCV stensikkert"

Øhh nej... Det er da elendigt, at FCM ikke får 3 point i en kamp som denne. Så er de sku ikke tophold meget længere, hvis de spiller uafgjort i disse kampe. Og så specielt at de smider den til allersidst. Håbløst!
---------------- FC Barcelona Esbjerg fB
Skrevet af frederikv11
Hvor er det fedt at se alle de kloge hoveder
vaneligt dømme FCV til at tabe mod FCM kæmpe stort!
Nu kommer der sikkert 200 bortforklaringer istedet
for at acceptere at FCV slider sig til deres Point.


Hvis du så kampen, ville du heller ikke være i tvivl om at udvisningen af Izunna var altafgørende for Vestsjællands chancer for at få point. De første 45 minutter var meget jævnbyrdige, men i anden, havde vi fuld kontrol over kampen, indtil dommeren forkert uddeler kort nummer 2.

Jeg under gerne Vestsjælland point, men når man taber point i overtiden efter et have været på cruice control det meste af anden halvleg, er det vel okay at være irriteret.
Hvorfor ik?
annonce
0