Snak

Mere indhold efter annoncen
Parma:
Nemlig, ser man på videoen så er albuen på vej bagud før han hiver i håret. Så naturlig reaktion forsvaret er lidt søgt.
Håbløs fodbold romantiker der efterhånden hellere vil se de lokale serie hold end CL.
Han ødelægger uniteds spillestil - omend kritikerne vil mene det giver en anden dimension til spillestilen. Han bliver i hvert fald ikke savnet herfra...
LUHG
@lastet. Nu siger jeg jo heller ikke at han ikke skal have straf? Du viser jo selv, at du synes han har været et svin før... så for at bruge din egen logik.. Når man har været et svin i andre kampe, må man gerne rykke dem i håret? ? Hvis du skal spille et overlegent og rummeligt menneske, fungere det ikke rigtigt, at slå over I en sviner halvvejs. Jeg synes stadig at Huth skal have den hårdeste straf. Fellani slår ud efter ham, og rammer ham lidt, selvfølgelig skal han også straffes.
No argument beats a pointing pipe!!
Jeg synes stadig at Huth skal have den hårdeste straf. Fellani slår ud efter ham, og rammer ham lidt, selvfølgelig skal han også straffes.

Som andre nævner, så langer han en albue ud inden/samtidig med at han bliver hevet i håret, så det er ikke en reaktion på det.
OB / Liverpool / Bayern siden start 80erne
Fortjent at Fellaini bliver straffet.. Ved at flere United fans også er godt trætte af at se hans albuer i ansigtet på folk konstant!

Dog rart at Huth ikke bliver glemt, for han har bestemt heller ikke været nogen engel gennem sæsonen.
UTD
Var det ik bare nemmere at han blev klippet......
annonce