Snak

Mere indhold efter annoncen

FA 2000 forlænger med Lucas Simonsen

tor 23. jun 21:06

FA 2000 oplyser torsdag aften, at de er nået til enighed med Lucas Simonsen om en forlængelse af deres samarbejde.  Læs hele nyheden her
Såvidt jeg husker er Lucas Simonsen den eneste kontraktspiller i FA 2000. Og det gjorde man vel i håbet om at der kom en 1. divisionsklub og fiskede ham for ½-1 år siden. Så spørgsmålet er vel hvilken vej mundvigende peger på parterne. Formentlig nedad, selvom man forsøger at gøre det til en positiv historie.
Der er kommet andre på kontrakt siden, blant andet anføreren Michael Jonssen.


Ja og med hele 260 i snit til hjemmekampe,er der selvfølgelig

råd til mange kontrakter,de er smarte på Frederiksberg.
@mågegården
Jeg tror ikke du skal ligge så meget i hvor mange tilskuere der betaler en flad 50er for at komme på stadion gør for ens klubs økonomiske muskler og formåen.
Der handler mere om netværk og opbakning fra erhvervslivet. Det er bestemt en fordel at klubben har hjemme på det velpolstrede frederiksberg ligesom HIK har hjemme i Gentofte men med et ligeså lavt tilskuer snit.
At FA så er landets 4 største fodbold klub med over 2000 betalende medlemmer luner vel også i klubkassen hvis der kommer en million kr i kontingent ind på klubkontoen hvert eneste kvartal når børnechecken er udbetalt
annonce