Snak

Mere indhold efter annoncen

FA-roser til Stuart Pearce

Skrevet af bold
tir 18. jun 2013
Stuart Pearces kontrakt som Englands U21-landstræner udløber denne sommer. FA’s generalsekretær Alex Horne roser træneren trods fiaskoen ved U21 EM.

Læs hele nyheden her
Skrevet af Andr7953
Han burde også komme til u-21 EM med det materiale han har. At han har formået at få England til at floppe de sidste 2 slutrunder, vidner om hans kvalitet, eller mangel på samme.
Skrevet af FrækFyr17
Måske Englands talentopsætning bare ikke er bedre.

Nok blev et par engelske spillere hjemme fra U21-turneringen, ligesom tilfældet har været for stort set alle deltagende hold, men truppen så stadig alt for hypet ud. Fortsætter den her udvikling, er der ikke meget engelsk over den bedste engelske række.
- At tabe samtlige kampe under et U21EM må nødvendigvis sige én ting eller to. Det er trods alt niveauet lige under de fleste fuldtidsprofessionelle.
En gyser er at holde med flagermus og ulve. Følg med på Twitter (@VCF__Nordic) & podcast (Valencia Weekly). https://soundcloud.com/valenciaweekly
Skrevet af Xavi_Hernandez
Måske Englands talentopsætning bare ikke er bedre.
Det er den nok ikke; det kunne hænge sammen med deres akutte mangel på både kvalitet og kvantitet i trænere på højeste niveau - specielt sammenlignet med Tyskland, Italien og Spanien ser det skidt ud på trænerfronten for England. Jeg mener jeg så en opgørelse engang hvor de havde ca 1/10 så mange trænere med den højest opnåelige licens som de tre lande.
annonce
0