Snak

Mere indhold efter annoncen
RIgtig fint at Aab har taget mesterskabet. Hellere dem end fck. Desuden ser jeg dem også som mere værdige til at spille CL. At de vandt mesterskabet er jo alene argument nok, men i det hele taget virker de stærkere end fck i år. Jeg tror også Aab tager pokalen. 2-1. Mesterskabet er afgjort og Aab spiller bedst, når de ikke er presset. Det er fck derimod.

Mht. andenpladsen, så er det svært at sige. Overordnet set synes jeg fcm har været bedre. De kan bare svinge så ufatteligt meget, og hvis det er tilfældigt, så er det måske ikke det bedste at have dem i CL.

Dette er forsøgt at være skrevet så sagligt som muligt, og blot for ingen misforstår hvem jeg holder med: Fuck bolsjedrengene, fuck grimme Riddersholm, fuck betonklubben. Brøndby er bedre end alle de andre. De gad bare ikke tage mesterskabet.
Brøndby I.F. <3
Jeg er enig i at feriepengesagerne (hvis det er din pointe) ikke kan direkte sammenlignes. Men at man netop ikke har fornemmelsen af at AaB spillerne foeler sig snydt, taler til fordel for AaB´s rygte.

Derudover er spoergsmaalet naturligvis hvor meget "rygte" taeller i det samlede regnskab i forhold til at tiltraekke spillere. Min pointe er udelukkende at det taeller noget.

Angaaende Jonsson, saa er han en spiller der er paa kontrakt et andet sted, der gerne vil vaek fra "det sted" og tilbage til AaB. Og ja, Lucas talte om dette vindue. Gider ikke lige finde artiklen, men det var noget i stil med "jeg savner Aalborg, jeg vil have lovning om foersteholdsbold, eller hvis jeg ikke kan faa det, vil jeg hjem til Aalborg".

Niko om Lasse
Det var en som du selv anså som værende udenfor Aab økonomiske rækkevidde og en spiller som heller ikke er interesseret i et skifte i det kommende vindue.


Jeg er ikke med. Jeg tror bestemt Ene er indenfor AaB´s oeko, eller maaske rettere, hans gode forhold til AaB goer en evt. forhandling lettere.
12.manden
Jeg frygtede godt nok at en smule FCK kritik ville fremtvinge et af dine urimeligt lange indlæg, men du plejer i det mindste at have nogle gode argumenter, omend vi sjældent er enige. Denne gang sejler du på dybt vand. Måske skulle du vente med opvarmningen til Pokalfinalen til i morgen?


øhm.. ved du hvad kronologi er? Og hvis du er uenig, så må du da gerne argumentere, istedet for det her jeg jeg spilder pixels på lige nu.

Som Skjold pointerer, så scorede EfB mange flere koeff points på banen end FCK. Derudover spillede de dejlig offensiv, positiv fodbold, som en gammel fodboldromantiker som undertegnede kan lide at se.

Hmm... et vingeskudt FCK hold, scorede 2 koefficient point mindre end Esbjerg (7 mod 9).. og iøvrigt den eneste gang at det er sket for Esbjerg, så at argumentere for at Esbjerg har overhalet FCK, er heller ikke noget som der er belæg for.

Du behøver ikke blande Brøndby ind i debatten om et godt ry. Jeg er udemærket klar over, at vi ikke er topscorer på det punkt, men vores er under forbedring :-).

Du understregede dit argument, med at du som BIF tilhænger ville vide noget om det. Derfor påpegede jeg at det nok ikke var det mest fornuftige, at få en bif tilhænger til at sætte standarden på det område, hvorpå andre klubber skulle anses som havende et "enormt godt ry"... underforstået... alle klubber ville få et "enormt godt ry" hvis det er tidligere profilers indstilling til klubben. Spørg evt Gislasson, Ericson, Peter Madsen m.m.

AaB har derimod efter min mening det bedste ry i Superligaen, selvom de har det 4. laveste spillerbudget.

Efb, FCN, FCK m.m. er også klubber som jævnligt bliver positivt omtalt af tidligere spillere m.m.

Hvorfor i al verden skulle FCKs ungdomsspillere være bedre overvåget end AaBs? Fordi de får en højere løn? Som jeg skrev tidligere, så har AaB netop fået 3 talenter udtaget til landsholdet. Hvor mange FCK talenter er udtaget? De fleste talentspejdere kigger efter talent. Ellers ville de hedde lønningerspejdere.

http://www.uefa.com/uefa…/index.html

Beklager iøvrigt... skulle have skrevet U19... tanketorsk.

Jeg er glad for at du tager afstand fra tæskeholdet. Jeg havde egentlig heller ikke forventet andet. Du virker som en fornuftig og kløgtig ung mand. Desværre er bold.dk fyldt med andre brugere, som i stor stil forsvarer jeres tæskehold. Du skal ikke længere væk end i denne tråd for at finde et par stykker.

Er der ikke kun en klaphat i denne tråd? (som har skrevet flere indlæg)... Men ja.. en klaphat er uendelig mange procent for mange...
https://static.quotes4sharing.com/wp-content/uploads/2017/07/201707132033372962.jpg bruger xxxx: Hvad er det for noget fis, med jyske hold der tuder i Parken? Kan jeg slet ikke genkende.
Til alle jer der pludseligt er voldsomt bekymrede over danske koefficientpoint:

Dette er sjovt nok kun en diskussion der dukker op, når det ikke lykkes FCK at vinde det danske mesterskab.
Det forekommer mig dog at være akademisk diskussion og et emne som kun tages i brug, når man ikke har andre argumenter. Lidt a la: plasticfans, vores klub er ældre end jeres og vores fans er bedre.

Både AaB og FCM har spillet sig til deres placering og har dermed fortjent de europæiske kampe de får.

Lev med det...
Nico/

PÅ BANEN scorede EfB langt flere points end jer. De fik ikke 3 foræret. Jeg argumenterede i øvrigt for, at AaB havde overhalet jer, ikke EfB. Dermed ikke sagt, at i ikke kan overhale dem tilbage igen. Der sker nok allerede via en masse spillerkøb i næste transfer.

Er udemærket klar over, at FCK spillede i Youth League, og de gjorde en fin figur også.

MEN med et dansk mesterhold, der er domineret af unge talenter, landsholdsudtagelser (som du ikke rigtig vil forholde dig til) og talentsalg til Ajax, Aston VIlla og Juventus indenfor seneste tid, er AaB pt. altså mere spændende end alle andre superligahold vedr. talentarbejde.
Brøndby Tiden sårer alle læger. Det er på tide at gå, PB.
Nicodemus
Hmm... et vingeskudt FCK hold, scorede 2 koefficient point mindre end Esbjerg (7 mod 9)


På banen scorede FCK 3 og EfB scorede 11. De sidste 4 FCK-point var bonus, for at komme direkte i gruppespillet.

http://kassiesa.home.xs4…ef2014.html

Men, det er en dum diskussion, for der er forskel på CHL og EL.
Bor i Esbjerg, så holder naturligvis med EfB! Men jeg holder ikke med Team PMG!
Præmissen for diskussionerne synes ofte at være, at Danmark er næsten garanteret europæisk succes med FCK og tilsvarende næsten garanteret fiasko med AaB (og alle andre danske hold).

Jeg kan til en vis grænse følge bekymringen, for så vidt den går på AaBs frygtelige økonomiske morads (der nu som tidligere nævnt er under bedring) - underforstået: Ingen aner, hvad AaB stiller op med til næste sæson.

Dog: En klub som Red Bull Salzburg vil være storfavoritter i en kamp mod AaB - uanset klubbens tilstand. Men de ville altså også være storfavoritter i en kamp mod FCK og alle andre danske hold. Det er målt på det perspektiv blot nogle få procenter, der adskiller FCKs generelle chancer i forhold til øvrige danske hold.

Vi skal heller ikke glemme, at et dansk mesterhold direkte i CL er udtryk for en absolut undtagelsestilstand i Superligaens nu 23-årige historie. Målt på koefficient alene er der 2 sæsoner, der skiller sig vildt og voldsomt ud fra alle andre. AaB i 2008/2009 med 22 point og FCK 2010/2011 med 22,5 point. Snittet for danske klubber ligger omkring 6 point. Kombineret med pæne præstationer fra AaB i 2007/2008 og OB året før og generelle pæne præstationer fra flagskibet FCK stod vi pludselig i den helt exceptionelle situation.

Det er også værd at kigge nærmere på 2 førnævnte superdupersæsoner af hhv. AaB og FCK. Hvem kunne da lige vide, at Kaunas ville sende Glasgow Rangers ud og afvikle de to play off - kampe mod AaB på en måde, der i mistænkelig grad mindede om akut vægring mod at skulle spille Champions League?

Og tilsvarende var FCKs imponerende europæiske raket 2 år senere millimeter fra at eksplodere allerede på affyringsrampen mod et middelmådigt Rosenborghold, der sammenlagt spillede 2-2 med FCK og havde et skud på stolpen i afslutningen af BEGGE kampe.

Aalborg jublede i 2007, da AaB som det første og eneste danske hold nogensinde eliminerede et italiensk et af slagsen, Sampdoria, og efter 4 kvalifikationsrunder nåede den daværende UEFA Cuppens gruppespil. Alle havde glemt, at AaB et par måneder tidligere var millimeter fra at blive elimineret af finske Honka efter et parodi af en indsats i 1. kvalifikationsrunde.

Pointen er, at skillelinjen mellem "at have været pinlig i Europa" og "leveret historiske præstationer" sammesteds ofte er meget, meget tynd.
Er ikke klar over hvordan man kan få point når man ikke deltager i europæisk bold.

Men nedenfor kan I læse de forskellige holds point fra de sidste 5 år. Tallene taler vist for sig selv om hvem der har repræsenteret Danmark bedst i Europa. Så skal vi ikke bare lukke den der?

Hold


09/10 10/11 11/12 12/13 13/14 Total

FCK 7.8800 18.3400 4.6200 6.6600 7.7600 45.260
NSJ 0.8800 2.3400 2.1200 5.6600 2.2600 13.260
ESB 0.8800 1.3400 0.6200 0.6600 9.7600 13.260
OB 2.3800 4.3400 3.6200 0.6600 0.7600 11.760
BRØ 2.3800 2.8400 1.6200 0.6600 0.7600 8.260
RAN 1.8800 2.3400 0.6200 0.6600 1.7600 7.260
FCM 0.8800 1.3400 1.6200 2.1600 0.7600 6.760
Aab 1.3800 1.3400 0.6200 0.6600 1.2600 5.260
Er ikke klar over hvordan man kan få point når man ikke deltager i europæisk bold.

Alle hold får en %-del af landets score tildelt.
Bor i Esbjerg, så holder naturligvis med EfB! Men jeg holder ikke med Team PMG!
Alle hold for sin klub koefficient boostet med den procentdel af landets koefficient.

På den måde for også hold der ikke deltager point.
Someday, someday, someday, someday, someday, someday Leeds United
annonce