Snak

Mere indhold efter annoncen

Falk om Roony: Større talent end Eriksen

Skrevet af bold
lør 5. mar 08:15

Rasmus Falk har store ord tilovers for den blot 16-årige FCK'er Roony Bardghji. Falk kalder ham det største talent, han har spillet med – også større end Christian Eriksen.Læs hele nyheden her
Skrevet af Petroleumslampen
Naturligvis. Vel potentiale til at blive ligeså stor en nordisk legende som Zlatan.
Skrevet af 7100
Mange har vel været større talenter end Eriksen, uden at deres fodboldkarriere udviklede sig som forventet. At blive verdensklassespiller handler om så meget andet end talent - personlighed, skadeshistorik, tro på egne evner og ikke mindst held. Dog tror jeg stadig, at Roony kan blive en verdensklassespiller :)
Skrevet af Oliver3488
Svensk legende. Nordisk legende? Nej. Zlatan og de ord hænger ikke sammen.
Skrevet af Cerezo
@Oliver: Hvorfor ikke det? Zlatan er født og opvokset i Sverige, har spillet 120 landskampe for vores broderland og er da indiskutabelt en af de største nordiske fodboldspillere verden har skuet.

@7100: Præcis. Zlatan var jo efter sigende ikke engang det største talent i Malmö som ung. Det var en jævnaldrende gut ved navn Tony Flygare som opnåede U17- og U19-landskampe, men endte med at rende rundt i svenske 4. og 5. divisionsklubber.

Roony Bardghji lader til at have et ekstraordinært talent, men meget handler også om at forvalte det ordentligt, tage de rigtige udviklingstrin i form af klubskifter og undgå langtidsskader på de forkerte tidspunkter.
Skrevet af schmede
Absolut det største talent jeg har set i superligaen til dato. Om potentialet så bliver forløst er det store spørgsmål, men vi snakker om en dreng, der først fik sin professionelle debut som 16 årig pga. regler. Ikke manglende niveau.
Skrevet af CLkommerhjem
Svensk legende. Nordisk legende? Nej. Zlatan og de ord hænger ikke sammen.


Giv mening tak, hvis det altså ikke er for svært.
Vejle BK
Skrevet af Jesper Hansen
Det er en interessant vinkel som man er begyndt at tage i FCK.
Det lader til, at man konstant ønsker at have 1 stort talent man gør salgsparat til en pris på omkring 100-150 mio. kr. Efter 2-3 sæsoner.
Daramy blev i en meget ung alder spillet i næsten hver kamp, på trods af at der nok godt kunne stilles spørgsmålstegn ved hans bidrag i kampene.
Nu har man Roony hvor man gør det samme. Man forsøger konsekvenst at tale spilleren op indtil de skal sælges.
Det bliver spændende at se om Roony kan levere bedre resultater på banen end Daramy gjorde I store dele af hans første tid i klubben. Indtil videre er det gået godt.

Men jeg kan ikke lade være med at tænke på om man til tider har bedre spillere på bænken, som bare er ældre?
Lad os forsøge at have en sorber debat hvor man forsøger at løfte hinanden op på et nyt erkendelsesniveau.
Skrevet af Afløseren
Jeg synes personligt det er vildt fedt at den danske liga efterhånden er blevet en liga, hvor nogle af de største talenter kan udfolde sig.
Jeg håber, at man om få år, når Roony er i en større liga, vil glæde sig over at have set ham spille i Superligaen for det er bestemt ikke hverdagskost at have en så ung og talentfuld spiller rendende rundt.
FCN
Skrevet af Fjelle80
@jesper hansen
Ni blev han så kåret til kampens spiller i går, så det er lidt svært at argumentere for at han ikke er god nok.
Men hvem tænker du der sad på bænken, som var bedre?
Skrevet af The Goat
Det er lidt skørt at en 16-årig kan være så god. Også godt at han har valgt FCK og superligaen, da han uden tvivl har haft muligheder for at spille for større klubbers ungdomsafdeling. FCK skal også have ros for at bruge ham. Måske det kan åbne op for flere supertalenter i superligaen. Jeg tænker at du udvikler bedre ved at spille superliga i en meget ung alder end at løbe rundt på et ungdomshold i en af de større klubber.
Målt på alder, klub og kampe må han uden tvivl være det største talent i superligaen nogensinde.
Skrevet af anygivenday
@Jesper Hansen
"Tale spilleren op" har du ikke set han i aktion siden du kommenterer med at tale ham op? Hans ageren på banen kontra hans alder siger da alt
Skrevet af Corner11
Ja, det er ganske enkelt formidabelt, drømmespiller, mega talent, knib mig i armen osv. fantastisk!
Skrevet af Unikum
Tænker at valget af FC København giver god mening for Roony da han skiftede, det ligger tæt på hans hjem og det er trods alt Nordens største klub. Han er et yderst sjældent talent og jeg har personligt ikk set noget a la det han kan i sådan en ung alder, siden Messi debuterede for Barcelona i sin tid - selvfølgelig uden at sammenligne de to med hinanden.
- Men når alt kommer til alt så handler det om mindset, jeg spillede selv på hold med Lukas Leager som dreng i AB og jeg må indrømme at jeg ikk havde forventet at han ville tage de skridt og få en så flot karriere som han har fået. Der var mange andre hvor tænkte de her bliver virkelig til noget, en Kristian Andersen som blandt andet også spillede på vores hold, han kørte rundt med alt og alle trods at han var et par år yngre. Som professionel spillede i Brøndby og HB Køge men som aldrig blev til det helt store med ham men Lukas derimod havde virkelig indstillingen.
Roony´s talent skal bestemt forvaltes ordentligt af nuværende klub og de kommende klubber - men vigtigst af alt skal hans egen indstilling være på plads, som det forlyder skulle han være ekstremt målrettet hvilket kun kan skabe glæde for dem som elsker fodbold. Og jeg tror næppe at det er en ny Emre Mor vi kommer til at se her.
God vind til Roony fra en Brøndby-fan
Skrevet af alexis
Han er vel allerede bedre end Messi nogensinde var?
Skrevet af NordensStørste
Unikum

Må jeg spørge hvad du hedder? Har selv spillet på det AB hold:D
Skrevet af Sule12
UNIKUM

Nu fik Kristian A. desværre også en ret slem skade i de afgørende udviklingsår i BIF.

Må have været hårdt for dig at spille på det AB-hold, når KK ikke tillod FCK og BIF-trøjer på anlægget. Og så var holdets klart bedste mand i øvrigt ham nede i målet ;)
Skrevet af New in Town
Unikum

Ja, jeg har spillet masser af kampe mod Kristian Andersen i ungdomsårene, da han spillede for henholdsvis AB og Brøndby og jeg for Herfølge, og der var han godt nok et af de største talenter jeg havde set, som kørte os rundt på banen. Så jeg havde store forventninger da han kom til HB Køge og vi skulle spille sammen, men der var han aldrig rigtig blevet til det store.
Skrevet af Unikum
Nu var det slet ikk for at pege fingre af Kristian Andersen, overhovedet! Han er klart den bedste spiller jeg har oplevet på tæt hold, han var absurd god!
Ved nærmere læsning kan jeg godt se at jeg skulle have været langt mere klar i min sammenligning. Kristian var et åbenlyst talent som alle kunne se, hvorimod Lukas ihvertfald overraskede mig personligt, han er kommet ekstremt langt med hårdt arbejde og flittighed. Ikk dermed sagt at KA ikk havde den samme indstilling, men en ukendt oplysning for mig, om et skadesforløb i blandt andet Brøndby og Køge, gør selvfølgelig at jeg forstår hvorfor det måske ikk blev til mere, desværre.

@Sule12, som du ved udstyrede klubben de fleste årgange med lækkert træningstøj, sportstaske med ens eget nummer - så behovet for Brøndby merchandise til træning dengang var der ikk ;)
annonce
0