Snak

Mere indhold efter annoncen

Fanrepræsentant i BIF: Frygter svære brud

fre 28. okt 17:46

Brøndby IF's fanrepræsentant i bestyrelsen, Claus Bjørn Billehøj, fortæller, at han er bekymret for, hvad ejerskiftet kan betyde for splittelsen mellem klub og fans.Læs hele nyheden her
hvis folk er så skide romantiske og ikke fatter den moderne verden - så konvertèr og hold med Hvidovre eller Frem ??. Der var også engang Dundee U og IFK Göteborg spillede finale i Europa i 80´erne. Kom nu lige.... det er andre tider nu. ffs
Man følger dit hold i gode og dårlige enten er man fan eller bare en skide med løber....

Brøndby til jeg dør
Det er en moderne verden og vi må desværre følge med, er dog glad for udmeldelserne omkring navn, logo og farver.
Brøndby i medgang og modgang 💙💛
Men man behøver vel ikke at vælge den værst tænkelige investor i forhold til værdier af den grund
Ultra hvem er du fan af???

Eller er du bare endnu en som bare skal af med en masse ligegyldigt lort
Men man behøver vel ikke at vælge den værst tænkelige investor ...

lol seriøst... værst tænkelige overhovedet ? er du ædru lige nu ?????
Jeg føler med de mange Brøndby fans som har elsket og fulgt klubben siden de var børn. Brøndby har om nogen været en klub som har været inspirerede at følge, desværre giver ægte klub følelse og passion ikke mesterskaber i moderne fodbold. På trods af dårlige resultater i 10 år i Brøndby, har de stadig haft den største fanskare i Danmark, det kan du ikke købe for penge. Bare spørg fc Nordsjælland eller fc Vestjylland.

BIF var intet før moderne fodbold. Det var vitterligt Bjerregaard som professionaliserede Brøndby. Jeg ved ikke om det er en forsinket chok reaktion.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Det er gloryhunters, som de to første indlæg i denne tråd repræsentanter, der er ukrudt i fodboldverdenen. Det er sgu ikke Alpha, KBHSV, eller lignende fraktioner.

Brøndby bliver aldrig flagskib i Danmark med den smule kapital der er sprøjtet ind, men ja, man kommer da til at lande et mesterskab i ny og næ. Er det virkelig nok til, at man som fan, fuldstændig vil skide på alt hvad der hedder kultur, værdier og identitet ? Det er patetisk.

Håber Brøndbys fans får skabt tilstrækkeligt med røre i andedammen til at de her satans multi-club onwers forsvinder langt, langt væk fra Danmark og den institution Brøndby, trods alt, er.
Er bold.dk bare en side hvor folk kan komme af med deres udbrud mod brøndby

Måske den skulle hedde www.vihaderallebroendby.dk


annonce