Snak

Mere indhold efter annoncen

Fans blev smidt ud for ølkast i Parken

tor 2. sep 2021

DBU's kommunikationschef Jakob Høyer fortæller, at der onsdag var flere fans, der blev smidt ud for at kaste med øl, men generelt var der langt færre ølkast, end det var tilfældet ved EM.Læs hele nyheden her
Fighting a losing battle. Mon DBU også trækker sig fra denne kamp om 20 år...
LFC - SIK
Nogle synes åbenbart at det hører sig til. Men det er netop der kæden ryger af.
Mange gør det bare fordi: "Det har jeg set på fjernsyn, så det gør jeg". Man gør det ikke fordi man har lyst, men bare fordi det hører sig til.
Har været til arrangementer hvor folk med vilje gemmer kvarte fadøl fordi de vil have noget at kaste med. Så er det jo ikke længere en spontan jubelreaktion - så er det bare noget man gør.
Netop derfor vil det heller ikke ødelægge jublen at undlade ølkasteriet. Det skete ikke i samme grad for bare 20 år siden og dengang kunne man godt juble igennem alligevel.
"Det har stor betydning for dem, der får øllene i hovedet, men også for de store bøder, der bliver givet til DBU, som også går ud over fanarbejdet og alt det, vi gerne vil for at skabe en god stemning, siger Høyer til TV 2"

Det her burde være til at forstå for de mest tykpandede. Med tankerne på at vi lige nu befinder os i efterdønningerne af en pandemi, og Delta-varianten stadig florerer er ølkast bare uforståeligt dumt.
...
Kompis, vi er helt enige. Det jeg mente var: "Jeg kan forstå" ligesom når man netop har erfaret noget. Redigerede det derefter.
Sådan !
kimjen
Fik lidt Øl ud over mig ved det første mål i går. Er godt træt af det, håber det helt forsvinder snart!
Så er det jo ikke længere en spontan jubelreaktion


Hvis det skulle være en spontan reaktion at man kaster med det man har i hænderne ved scoringer, ville der vil ryge ligeså mange telefoner som øl op i luften. Mobilen kan folk åbenbart godt finde ud af at holde fast i.. :-)
Vejle Boldklub - Ingen over, ingen ved siden af. Et hjerte - Én klub!
Håber de ser forskellen mellem aktivt at kaste øl, og f eks spilde øl ved en scoring
Tager sku gerne et øl bad eller 10 for en sejr
annonce