Snak

Mere indhold efter annoncen
Sørensen: Er du helt væk??? Chelsea var spillet helt ned i store dele af første halvleg. Drogba laver så et godt mål, men 2-0 målet er jo det som afgør kampen. Utroligt at der findes så latterlige fans som dig.
Cech skulle jo ikke have haft rødt, da de fik målet, og spillet dermed fortsatte.
sdy
Målet de fik til 2-0 skulle ikke have været der. men det havde ikke ændret noget alligevel. når de alligevel vandt 5-1 kan jeg ikke se problemet i det.

Chelsea spillede en pragtkamp, glæder mig til og se finalen og håber de kan slå Liverpool, selvom de har tabt 2 gange på hjemmebane mod dem.

Også kunne det være endnu bedre hvis de lige slår Barca ud af ChL. og en finale mellem Chelsea og RealMadrid ville jeg se frem til :D
Brøndby <3 Real Madrid <3 Chelsea <3
Hmmm der skulle jo gå "Tottenham" i den her ellers så fabelagtige sæson. Endnu et søm i ligkisten... Man kan spekulere i at kampen ville have forløbet anderledes hvis CFC ikke havde fået foræret et mål, eller hvis Chech havde fået det røde kort som alle regler foreskriver han skulle have, men det er netop bare spekulationer.

En efter sædvane generelt god præstation af Spurs, men igen mangler både held og kølighed.
It is no use just winning, we have got to win well. - Bill Nicholson
Godt af Chelsea, men elendig dommerpræstation igen igen igen.
Hvor er det fucking sørgeligt at høre Chelseas supportere synge "murderers" under det ene minuts stilhed. Er ikke Liverpool fan men det er simpelthen for klamt at høre på. 96 mennesker døde, vis noget respekt.

Dommerstanden i England er skandaløst ringe. Bolden var ikke i nærheden af at være inde ved 2-0 målet. Dog skal folk der siger at Cech fortjente et rødt lige læse reglerne igen. Det er maks til et gult.

Dog skal det siges at Chelsea var det bedre af de to hold, så fuldt fortjent at de går videre, men hold kæft hvor er jeg træt af at dommerstanden i England er så ringe.
Manchester United.
NANANA. NANANA. HEY HEY HEY. Goodbye!
Noget som virkelig er sandt herinde: \\\"The greater the power, the more dangerous the abuse.\"
Haha, de får tæsk!
Ydmygelse af Tottenham..!! Lad nu være at skæld dommeren ud, det er ikke hans skyld at der ikke er indført ordentlig målteknologi endnu - heldigvis havde målet ingen betydning!
Chelsea FC siden 1995
Chelsea´s held forsætter.

Barca ydmyger Chelsea. Messi kommer til at dominere mod Chelsea som han plejer.
MANCHESTER CITY FOOTBALL CLUB.
annonce