Snak

Mere indhold efter annoncen

FART PÅ: Holst var tæt på at dø under Zorniger

Skrevet af bold
fre 5. aug 08:53

Dagens gæst i bold.dk-podcasten FART PÅ, Mark Strudal, fortæller anekdoter fra en lang karriere som spiller og trænerLæs hele nyheden her
Skrevet af grumblesnake
Måske mit favorit bud på en fremtidig FCM-træner. Det kunne virkelig gi´ dem en meget tydelig spillestil at bygge videre på. Selvfølgelig med det krav at han bruger deres talenter.
Skrevet af loldude
Haha klasse :D
Success is temporary, Loyalty is forever
Skrevet af ImodGammeldagsFodbold
@Grumblesnake: Zorningers overfaldsfodbold holdt jo ikke.

Det virkede ok i starten, fordi de danske hold ikke vidste hvordan man spillede imod det. Men så snart de knækkede koden blev hans idealistiske og urealistiske stil jo totalt udstillet.
Skrevet af grumblesnake
Det er jo bare en udlægning. Hvis det tog så lang tid at finde deres svaghed må man antage at de andre trænere i ligaen var komplet inkompetente. Den slags er altså ikke raketvidenskab. For mig at se endte de med at mangle energi til at opretholde niveauet og så er han lidt Conte typen der tærer på sine spillere.
Men mon ikke han trods alt også har udviklet sig siden og så ser jeg ham også mere som arkitekten der skal designe et fundament de kan bygge videre på.

Alle spillestile har deres svagheder og så handler det jo "bare" om at være dygtigere end modstanderen. Silkeborg har også nogle klare svagheder, men så længe de rammer deres niveau er det svært at straffe.

Grundlæggende vil jeg bare gerne se FCM definere sig ved en klar ultimativ spillestil og så synes jeg at Zorninger/Red Bull er et godt match i forhold til deres eksisterende udtryk.
Det ville også betyde at de ikke på samme måde skal konkurrere om de samme spillere som FCK, som ser ud til at have valgt en mere bolddominerende spillestil, i hvert fald hvis man ser på deres ungdomshold.

annonce
0