Snak

Mere indhold efter annoncen

FC Barcelona er på førstepladsen efter afsked med Piqué

Skrevet af bold
lør 5. nov 22:04

Gerard Piqué spillede lørdag aften sin sidste hjemmekamp på Camp Nou, da han var med til at slå Almeria med 2-0, og dermed er FC Barcelona på førstepladsen i La Liga.Læs hele nyheden her
Skrevet af Fodboldtilskuer00
God sejr og fint måde at sige farvel til Pique.
Skrevet af Stagger Lee
Den kamp skulle man have vundet med 5-6 mål, men ok, det gælder om at få rundet ordentlig af inden VM og kan man ligge inden for et par point af Real, inden man tager fat igen til nytår, så er det godkendt.

Ja, man kommer ikke rigtig til at savne Piqué, det løb er kørt, men hold nu kæft, han var god i sin prime. Måske den bedste CB i verden med høj forsvarslinje. Fremragende karriere
https://twitter.com/infosfcb/status/1503096223938453508?s=20&t=19q9rsxzpUGq6ZYv4-CEDA
Skrevet af Bruger4321
Det klart Pique har ikke været den klasse spiller han har engang de seneste sæsoner.
Men en kæmpe spiller takker af. Kæmpe respekt for hans karriere. Fin afsked han fik
Skrevet af Rioja
Ser mere og mere ud til, at ferran Torres og dembele er de bedste kanter. Håber de får mere spilletid. Tydeligt de var utilfredse med at blive skiftet ud. Forstår dem også godt. Især Torres som spillede en flot kamp. Leea kunne tilgengæld godt.være skiftet ud. Kom ikke rigtig frem til noget og virkede tung
Silkeborg, Barcelona, utd
Skrevet af fetaehhgodt
AC gjorde det rigtigt godt de få minutter han fik.
Tror han har vænnet og tilpasset sig Barca spilletid. I aftes meget hurtigere med boldomgang end de tidligere kampe han spillede. Og viste også et offensivt overblik og raid fremad banen.
Så ham også dirigere med andre forsvarsspillere. Måske han har fået at vide han skal. Men godt han viser karakter som han gjorde i aftes.
Så ser rigtigt positivt ud trods den foreløbige lille spilletid han har fået.
Virkede i hvertfald til han var blevet endnu bedre i pasningsspillet.

Iøvrigt underholdende Barca hold efterhånden. Ja skulle have scoret mange flere mål. Men sgu lækkert at se noget af det tika taka fodbold de igen har fået gang i nu efter længere periode med fodbold der ikke lignede deres dna.

Iøvrigt er en spiller som Frenkie De Jong altså klasse !!! Jo lavede en fejl aflevering der kunne have kostet dyrt men ellers jo en spiller der bare hævder sig i niveau på et helt andet plan end de øvrige stjerner der er.
Han er virkeligt klasse offensivt men bemærkeligvis også ekstrem god defensivt.
Fair nok at Halland og Lewandowski ophøjes til det de er. Nogle på en højere hylde. Men efter min mening tilhører De Jong mindst samme niveau. Eller endnu højere.
Men fordi han er midtbane spiller så får han ikke den samme omtale.
Efter min mening en af de mest spændende spillere verden har set i årtier.

Det er sjældent man ser en spiller markere sig så meget i forhold til andre. Jeg kan huske dengang (den rigtige) Ronaldo kom til Barcelona fra PSV. Og hvordan han som et overmenneske kunne drible og sprinte med bold på et helt andet niveau end øvrige såkaldte stjernespillere der fandtes dengang. (Og nuværende). Han var bare ekstremt markant !
Det samme føler jeg når jeg ser De Jong. Blot med den forskel det her er en midtbanespiller og de skills der her er brug for.


Skrevet af Kick and rush
Irriterende at videolinket, hvor der først er næsten et minuts reklamer, er fra en ligegyldig Champions League kamp. Hvorfor er det relevant at lægge et videolink op der intet har med artiklen at gøre Bold? Reklamepenge antager jeg, men samtidig irriterer i brugerne. Læg kun relevante videoer op, eller skriv som minimum, hvad videoen handler om. På forhånd tak.
AGF 1880
Skrevet af JesperA46
Stor spiller på banen, men lille menneske i privatlivet. Utroskab og løftebrud trækker ned på det sympatiske plan
Skrevet af Bo Henriksens hår
JesperA46:

Han er nok bare et menneske som alle andre. Med fejl og mangler.
Skrevet af JesperA46
Selv Roger Federer er blot et menneske, men han opfører sig som rollemodel, dvs. forældre kan med ro i sjælen lade deres børn følge ham.
Skrevet af Stagger Lee
@ Jesper

Et lille menneske som dig, der ikke engang kan anerkende en stor karriere, uden at skulle levere en sviner, som du i øvrigt skal i alle dine indlæg, ligeyldigt hvad det handler om?

Du er i hvert fald ingen rollemodel og jeg håber ikke, mine børn tager ved lære af den SoMe kultur, du er udpræget eksponent for.
https://twitter.com/infosfcb/status/1503096223938453508?s=20&t=19q9rsxzpUGq6ZYv4-CEDA
Skrevet af mholmm
Helt enig Stagger Lee.

Håber satme heller ikke at mine børn tager ved lære af et snæversynet menneske som JesperA46.

Blir dog spændene at se hvilken rolle Pique får i Barca i fremtiden.
Skrevet af miks
Fin afsked for en betydelig Barca spiller. Videre med projektet, der stadig mangler en hel del. Spillemæssigt er det ikke specielt godt endnu. Synes de skal sælge de Jong mfl og forstærke deres backs
Skrevet af Fodboldtilskuer00
Håber ikke De Jong bliver solgt, hellere sælge de gamle eller pensionere dem hvis de ikke vil skifte. En højreback må være prioriteten, Balde har muligvis en fremtid, Alba kan stadig spille positionen. Fløjene og midtbanen må være pladser man kan sælge ud til yngre og billigere spillere med udviklingsmulighed.
Skrevet af AndersUlv
Irriterende at videolinket, hvor der først er næsten et minuts reklamer, er fra en ligegyldig Champions League kamp. Hvorfor er det relevant at lægge et videolink op der intet har med artiklen at gøre Bold? Reklamepenge antager jeg, men samtidig irriterer i brugerne. Læg kun relevante videoer op, eller skriv som minimum, hvad videoen handler om. På forhånd tak.

Enig, men der er altid gode højdepunkter fra La Liga-kampe på YouTube.
https://www.youtube.com/watch?v=i2NPVOhqHSE
Skrevet af Slettet(412107221412)
En legende i barca men passende måde at slutte af på. 92.605 tilskuere på lægterne siger vist det hele. de var der for pique. alba og busquets for et lignende farvel om 6 måneders tid. virkelig skønt med så mange fans tilbage på stadionet. Xavi fik det, inesta fik det, pique fik det. busquets og alba får det snart. Den sidste der skal have den største af dem alle mangler endnu. Håber inderligt han kommer tilbage og bliver klappet i alle la liga stadions.
annonce
0